Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A gdzie Ty widzisz tutaj licznik online? bo ja tylko widzę, ile osób jest na stronie.. 

To jest licznik ile osób jest na stronie a nie w grze. W grze jest około 300 osób. 

Wiem, że ilość osób na stronie, chciałem się zapytać ile gra osób, a nie czy tyle gra. Zaspany byłem, wybaczcie :) 300 osób? ok.

Gram 2h i mi się podoba 10/10, mogłoby być ciutke więcej osób, ale to może z czasem przyjdzie :)

Opublikowano

Będą 2 rundy, standardowo ox o 19:00 :)

Pisałeś już może z ZabQ o jego seri ?Bo na streamie mówił o tym że zamierza z tb porozmawiać :) napewno było by fajnie , troszkę graczy i wgl ;d

Opublikowano

Pisałeś już może z ZabQ o jego seri ?Bo na streamie mówił o tym że zamierza z tb porozmawiać :) napewno było by fajnie , troszkę graczy i wgl ;d

Nie nie pisałem z ZabQ.

No zawsze jest fajnie jak gra dużo graczy, jak gra mało to nowy gracz od razu się zniechęca do gry. 

Ja tylko dodam od siebie.

Co ja mogę poradzić :P Nie chcą grać na serwerze takie życie.

Lecz jak widać coś na nim robię, nie stoi w miejscu i ma tam coś nowego.

Jak coś wprowadzam to staram się aby wyszło ok i nie było takie samo jak na innych serwerach.

3_1.png

Opublikowano

Nie nie pisałem z ZabQ.

No zawsze jest fajnie jak gra dużo graczy, jak gra mało to nowy gracz od razu się zniechęca do gry. 

Ile gra osób aktualnie w godzinach szczytu?

Opublikowano

200.

Strasznie mi się podoba server, ale jak widzę liczbę 200 ;/

Opublikowano

Nie nie pisałem z ZabQ.

Ja tylko dodam od siebie.

Co ja mogę poradzić :P Nie chcą grać na serwerze takie życie.

Lecz jak widać coś na nim robię, nie stoi w miejscu i ma tam coś nowego.

Jak coś wprowadzam to staram się aby wyszło ok i nie było takie samo jak na innych serwerach.

Szczerze , to jestem nowy mam 20 lv i nawet po liczbie graczy się nie zniechęcam ;)

Opublikowano

Strasznie mi się podoba server, ale jak widzę liczbę 200 ;/

No ja to rozumiem.

Ale co poradzę. 

Dowiedziałem się fajnego info.

Że na 1 serwerze grało 1k osób gdy nie było na nim administracji przez 1 rok  xD

Nic nie było wprowadzane nic się nie działo a ludzie i tak grali.

Więc metin nie jest dla mnie :P Pozdro.

3_1.png

Opublikowano

No ja to rozumiem.

Ale co poradzę. 

Że na 1 serwerze grało 1k osób gdy nie było na nim administracji przez 1 rok  xD

Ale nie zniechęcaj się trwaj przy swoim, może akurat los się odwróci. Sam nie wiem od czego to zależy raz administracja robi wszystko i nie ma gracy, a raz nic, a ludzie i tak graja, to jest ta ''magia'' metina.

Opublikowano

No ja to rozumiem.

Ale co poradzę. 

Jest takich serwerów sporo, ale są to pierwsze polskie prywatne i tam jest całkiem inny klimat cały serwer tworzą gracze a nie administracja ;) 

xD 

Opublikowano

jak dla mnie to troszeczkę za słaby ten exp :/

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Jest takich serwerów sporo, ale są to pierwsze polskie prywatne i tam jest całkiem inny klimat cały serwer tworzą gracze a nie administracja ;)

Co racja to racja :P 

Ale nie to miałem na myśli lecz po części się zgadzam z tobą. 

3_1.png

Opublikowano

Serwer mi się bardzo podoba pewnie zawitam i do tych 200 w godzinach szczytu możesz dopisać +1 gracza :)

// gdy każdy komu się podoba serwer zawita to na pewno sporo się nas uzbiera :)

Opublikowano

Serwer mi się bardzo podoba pewnie zawitam i do tych 200 w godzinach szczytu możesz dopisać +1 gracza :)

// gdy każdy komu się podoba serwer zawita to na pewno sporo się nas uzbiera :)

Fajnie by było :>

Ja w jakimś tam stopniu mogę zapewnić że będę rozwijał serwer.

3_1.png

Opublikowano

wszystko pieknie i fajnie tlko mi zbytnio nie pasuje ze mapy są na 30 lvl  jak mma siedziec na jednej mapie przez 30 lvl to troche mi sie odechciewa gdyby było 20/ 25 było by lepiej albo dac bardziej zróżnicowane moby na mapy też by polepszyło grywalność 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...