Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia s2

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieje nudą ostro. m2/orki/v1 pełno botów i "inteligentnych" ludzi zwanych też gimbusami, nie polecam.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak myslalem,isamu nagral kilka odcinkow z serwera i na tym poprzestal.Slomiany zapał jaki wykazuje ten czlowiek powoli dostrzegaja tez gracze wiec to tylko kwestia czasu azeby s2 podzielila los swojego poprzednika.Nie pozostaje mi nic innego jak tylko wspolczuc osobom,ktore spedzaja tutaj swoj wolny czas,osobiscie nie zagralbym tutaj nawet gdyby mi doplacali.Serwer jest zacofany o kilka lat swietlnych a do klasyka i tak bardzo duzo mu brakuje.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jedynym plusem tego serwera jest ilość graczy która teraz i tak spada i mam nadzieję że będzie jeszcze mniejsza na rzecz innego serwera.

Team olał serwer - znowu. 

Serwer jest niedopracowany, wygląda jak postawiony na gotowcach...

Poświęciłem trochę czasu jak i pieniędzy na ten serwer i teraz tego żałuję. 

Postać wraz z eq poszła na allegro aby chociaż kasę odzyskać.

Jeśli ktoś poszukuje serwera to odradzam gry na tym.

Opublikowano

Screeny z wczorajszego zrzutu metinów i bossów 

No własnie. Takie eventy powinny być na wszytstkich serwerach, a nie zrzucą kilka i weseli

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Jakieś fajne eventy zaplanowane na Święta? :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Właśnie. Chciałbym zapytać co będzie na święta? Exp , drop?  Może coś ciekawszego.

Opublikowano

No własnie. Takie eventy powinny być na wszytstkich serwerach, a nie zrzucą kilka i weseli

To ja nie wiem na jakich serwerach Ty grasz, gdzie jest bardziej c*****y event od tego. Chyba, że się wypowiadałeś o szczawi s1.

50596142255057180250.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ravia moim zdaniem stawiana jest tylko i wyłącznie pod hajs. 

Gdyby nie ISAMU, to ten serwer nie miałby racji bytu na rynku.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Twoja wina trzeba bylo nie rzucac tego rozpro i te twoje zachowanie tez niczego sobie

Swój Swojego broni. Za takie coś nie powinno być bana.

Ludzie normalni wiedzą że isamu i jego JP armia bynajmniej część niej to są zwykłe dzieci niedorozwinięte. Serwer już dawno spadł na psy, wszędzie boty z którymi nic nie robią. Nawet sobie dla jaj zrobiłam postać z hack expiłam cały dzień ani 1 wiadomość od Gm nie dostałam. banują za nic, ja dostalam bana na 4 konta za nie granie przez dwa tygodnie. Poszłam na ts3, dowiedziałam się że nie wie za co ale pewnie za hack :) pozdrawiam dzieci isamu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...