Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia s2

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chwila, chwila bo ja czegoś tutaj nie rozumiem.. Jeśli server nie byłby dobry to ludzie by nie grali i nie wydawali kasy tak? Skoro wydają tzn. że im server się podoba.. To czy ktoś jest łapczywy na kasę czy nie to już inna sprawa.. Większość osób po prostu ma jak to się teraz mówi "ból dupy" bo oni nie zarabiają tyle co on z 1 servera : ) Skoro ktoś wkłada to chciałby również zarobić tak? : ) Prezesi Coca Coli są łapczywi na kasę bo sprzedają cole która niszczy zęby, przez nią tyją ludzie ? Nikt się do tego nie doczepi bo to normalne.. Znalazł taki sposób co wam do tego? Ktoś chce wydać kasę, niech wydaje, on nikomu nie każe wpłacać kasę na server.. Piszesz 13/16 latkowie.. Uwierz mi, że na serverze znajduje się znacznie więcej dojrzałych i dorosłych osób, którzy też wydają pieniądze ; ) Właśnie to Ci 13/16 latkowie wydają na niego najmniej.. 

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest ktos w stanie napisac ile ludzi gra w godzinach szczytu :)?

Koło 2-3k. Sklepów w jinno jest multum. 

Opublikowano

Na forum jest dyskusja na temat s1 Ravii, więc na temat s2 też powinna być. ( Jeżeli moderator uważa, że jeden temat na dwa serwery wystarczy to proszę o usunięcie )

Tak więc dyskutujcie :)

Ja zacznę takim oto filmikiem 

Takie zachowanie ze strony administratora serwera... Żenada.....

@Edit Czytając niektóre odpowiedzi wydawało się jakby były kierowane do mnie. Tak więc dla sprostowania - NIE jestem autorem filmu, ja go tylko udostępniam.

hmm prowokował to dostał bana niech sie cieszy że na 72h :) ja bym wje***** perma na all powiązane konta z tą postacią...

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

wiesz dlaczego tam ktkolwiek gra bo ten zasraniec robi z siebie debila na yt a to 14/16 lat sie podoba jak mial 13k widzów to sam go ogladałem bo nie był taka szmata łapczywa na kase a teraz sami wiecie... serwera nie polecam bo tylko poto jest postawiony zeby zasraniec hajs zarobil na 13/16

kolego gdyby jak to napisales "łapczywi na hajs" to ravia s1 zostalaby wyłączona, a jak widac stoi juz pare lat, wiec kolego skoncz pieprzyc głupoty.

btw. bol dupy polaczkow cebulaczkow ze komus sie udalo wybic na yt... ta Polska 

Opublikowano

kolego gdyby jak to napisales "łapczywi na hajs" to ravia s1 zostalaby wyłączona, a jak widac stoi juz pare lat, wiec kolego skoncz pieprzyc głupoty.

btw. bol dupy polaczkow cebulaczkow ze komus sie udalo wybic na yt... ta Polska

Niby stoi ale zostal calkowicie zapomniany.Juz nie pmietam kiedy odbyl sie tam event typu ox/zuo.

Srij9JT.png

Opublikowano

nie chce mi się czytać, nie oglądałem całego filmu bo szkoda czasu

ale ten woj to kto to był z administracji? isamu czy kto... ?

a tak poza tym, rzucanie rozpro... moje ulubione zajęcie na privach typu hard/ plu...  po to jest ten skill aby rozpraszał :) i nie rozumiem gdzie tu utrudnianie gry..

nawet  na Virt*alu miałem po to surkę wp aby jakby ktoś mi się wpierdo... na spota to rzucam rozpro i pada :) i po chwili juz nie ma gościa :)

Opublikowano

nie chce mi się czytać, nie oglądałem całego filmu bo szkoda czasu

ale ten woj to kto to był z administracji? isamu czy kto... ?

a tak poza tym, rzucanie rozpro... moje ulubione zajęcie na privach typu hard/ plu...  po to jest ten skill aby rozpraszał :) i nie rozumiem gdzie tu utrudnianie gry..

nawet  na Virt*alu miałem po to surkę wp aby jakby ktoś mi się wpierdo... na spota to rzucam rozpro i pada :) i po chwili juz nie ma gościa :)

Nick Adote?

@ Zarzuci ktos screena z m1 jinno? Nitro mowil,ze gra 5k osob miasta pewnie cale zawalone shopami?

Srij9JT.png

Opublikowano

6k

Na d***e chyba.. :)

Teraz nagle się wszyscy budzicie z ręką w nocniku Boże jak ten serwer na psy nie spadł, zrozumcie że cała ravia była syfem od czasu serwera Astium (poprzednie wakacje) gdzie to mafia forum udostępniała ss'y po skończeniu gry jakie im isamu dawał gdzie były wyciągi kupna np 3k rad pustelnika. 

Co wy myśleliście? Że Nitro na wh będzie leciał i dostanie bana? No gdzie? Isamu by swojemu ziomkowi dał? Powiedział mu żeby się ogarnął i na tym skończyły sie rozmowy.

Ruda też teraz wielce nagrywa filmy jak to ona botów nie banuje, na s1 też nagrywała przez 2 miesiące a potem się odechciało  :rolleyes: . Każdy kto ma choć trochę oleju w głowie wie że to tylko kwestia czasu nim na s2 zacznie się robić taki burdel jaki był na  s1 :).

Co do tego bana, kiedyś sam isamu on sie tam nie przechwalał ile on w v2 na serwandesie  nie ksuł, ile on tam rozpro rzucał jakich on to salt nie robił a teraz sam za to pizga bany  xD  xD  :mellow:. No ale logiczne jest to że jak "bijemy kogoś to nie widzimy w tym nic złego ale jak ktoś zacznie bić nas to wyciągamy 150% konsekwencji". Szczególnie że w końcówce filmu on tylko i wyłącznie mu ksuł. Żenada - tylko tyle można napisać :). I te jego bardzo dojrzałe teksty "Ty i tak zaraz kończysz gre" bo mam ból dupy o to że ktoś mi ksuje :).

Nawet jak na tej s2 gra 15k osób i tak za kilka mieś zostaną tam pustki, zaniedbanie i każdy będzie miał srogo wyjebane tak jak spotkało to s1.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Na forum jest dyskusja na temat s1 Ravii, więc na temat s2 też powinna być. ( Jeżeli moderator uważa, że jeden temat na dwa serwery wystarczy to proszę o usunięcie )

Tak więc dyskutujcie :)

Ja zacznę takim oto filmikiem 

Takie zachowanie ze strony administratora serwera... Żenada.....

@Edit Czytając niektóre odpowiedzi wydawało się jakby były kierowane do mnie. Tak więc dla sprostowania - NIE jestem autorem filmu, ja go tylko udostępniam.

Ten idiota isamu sam mówił 2 lata temu, że gra metin2 polega na rywalizacji :)

Blokada konta moim zdaniem nie jest słuszna, gdyby jakiś gracz to zgłosił to by mieli wszystko w d***e. 

Potwierdza się to, że szczur jest oszustem, obłudnikiem,  kłamcą, śmiesznym chopem na pokaz, a tak serio to o hajs się głównie rozchodzi :)

Pozdrawiam, nie polecam gry na serwerze, lepiej grać na pl niz tu, bo zaraz i tak graczy odejdzie, a serwer na pewno nie jest 5x pl, może pod względem is :)

footer_logo.png

Opublikowano

Chodzilo mi o twoj nick :)

@ hematy dropia gorzej w stoaunku do s1?

@GallAnonim1429 nieee ;) to nie mój :p

a ten cały "szymek" = "isamu"  = "zakutyleb" ?

bo niestety nie jestem "fanem" aż takim i nie znam ;)

Opublikowano

Ojj... Ja z tym pajacem mam na pieńku już któryś piękny rok. Zawsze darowaliśmy sobie bliższe wrażenia, bo przecież.. Ileż on k***a razy miał przyjechać do mojego pieknego Krakowa i mi spuścić wpierdol ze swoją gimbalandią. Siedem? Coś koło tego. ja mając 16 lat nie chodząc na żadne kickboxingi (jeszcze) itd. Spokojnie rozłożyłbym chłopaka na łopatki. Jak dla mnie to medialne gówno, któremu należy się manto a zwłaszcza za to, że hańbi herb KOLEJORZA swoją żenującą postawą jak i cegłą zamiast głowy.

na ravi s2 grałem, dorobiłem się i właśnie sprzedaje sobie yangosy na allegro. Takie życie, p******e tego lamera głęboko za to co robi i jak się zachowuje.

W skrócie. Dno załatane wodorostami i bugami.

ech... Chyba nadszedł czas by z chłopakami z TBD nagrać w końcu filmik podsumowujący cały ten cyrk

­graphic.png

Opublikowano

a kto to "Nymfa"? :D bo nie jestem w temacie :P czyżby jego "wirtualna girl" ? :D

Dająca się wykorzystywać pusta dziewczyna lat bodajże 22, która jest na każde zawołanie Szymka i przy tym daje się traktować jak szmata. ;)

­graphic.png

Opublikowano

Dająca się wykorzystywać pusta dziewczyna lat bodajże 22, która jest na każde zawołanie Szymka i przy tym daje się traktować jak szmata. ;)

blondynka? :p

ona też jest w teamie jego?

Opublikowano

Polecacie zaczynac gre tutaj ;d ? , wytrzyma serwer troche? :> Pozdrawiam !

nie polecam, utrzyma się bo szczur jest ma gimbów którzy grają dla niego. Również pozderki.

­graphic.png

Opublikowano

Gnypek wrzucaj ten film z tymi ludźmi z TBD :). Czas by większe grono osób zobaczyło kto to tak naprawdę ten Bóg Isamu :). Mądrze wspomniałeś że Kiecol jest najbardziej w porządku. Taka prawda, odszedł od nich i przez to zachował twarz. Za pewne dostaniesz komentarz pod filmem jakim to dzieciakiem nie jesteś że masz głos jak  bla bla bla że dostaniesz 10 kopy na "fejs" i tak dalej i tak dalej :).

Jak FuBu wypuści s2 balmorę 70% spie*doli z s2 ravii na balmorę bo fakt faktem FuBu swoje ma za uszami ale w miarę się ogarnął a Isamu dalej robi swoje bo wie że większość jego widzów w każde słowo mu uwierzy.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...