Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia s2

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak naprawdę teraz najważniejsza jest reklama na YT . Może to być syf może być milion bugów ale jak jest reklama to gracze grają .

Szczerze nie wiem co wszyscy widzą na Sravi drugi PL i tyle :)

Nic nowego ani ciekawego ale ludzie grają bo jest Isamu ^^ 

Można też zauważyć , że przedział wiekowi jego fanów i graczy jest 10-14 lat !! ( większość , nie mówie o dorosłych , ktorzy również go oglądają)

na S1 pustki ciekawe po jakim czasie na dwójce tak bd. 

L7VaIos.jpg

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prędzej czy później wyjdzie na jaw jaki to Isamu jest, czyli zwykłą szmatą lecącą na kase i nie dbającą o swoich ziomków z " JP GIMBAZY". Niby dla żartów Nymfa jest tak obrażana przez nich, ale są jakieś granice, pusta lalka na jego zawołanie. Ravia to serwer gdzie jego przyszłość to upadek, gimby i ak będą wierzyć we wszystko co ich "JP KRÓL GIMB" powie. Prawda taka, że serwer dla kasy, robi to co FuBu kiedyś a nawet gorzej, bo w odróżnieniu FuBu, powoli się ogarnia jak i dba o serwer all time. Balmorka s2 to będzie serwer na którym bedzie można pograć, a nie wydać 500zł aby móc sobie pograć. Prawda jest taka że Isamu dba tylko o swoich ziomków, a reszte ma w d***e, chociaż to "dba" jest w przenośni powiedziane. Odradzam gre na serwerze. Co do filmiku, który autor zamieścił, to zgodze się z Nim, bo bana nie mógł dostać, bo jaśnie ZakutyPedał nie ma prawa dawać banów, bo pkt 4.1 nie brzmi, że może sobie bany dawać wedle upodobania, tylko może dać bana wedle upodobania jeśli, podkreślam ŁAMIE REGULAMIN osoba. J**** ten syf i tą armie "JP GIMBÓW". Jeśli masz 500zł i chcesz pograć na Ravi to Ci ją polecę, w razie problemów i tak zostaniesz olany ciepłym moczem "KRÓLA GIMBÓW" :)

Opublikowano

Wczoraj na ravii był bug. Każdy, kto jakimś sposobem dostał się an ch4 m1 dostawał gm-a. Na serwie pojawiły się niebotyczne ilości yang oraz itemów. Można było dzis nabyć 1kkk za 10zł (byłą taka aukcja na allegro), jestety większość tych kont zostałą pobanowana, co nie zmienia faktu, ze ktos dalej to ma. Na allegro yangi dalej są gówno warte, tydzien temu 1zl 1kk, dzisiaj 3kk 1zl. To pokazuje jak wiele zlota z "buga" zostalo na serwie. Zapraszam ch1 m1 zobaczycye smieszne sklepy gdzie typy mają np. 5 smoczych +9, stalki +9 oraz 10x ebo +9 bez bonów. Przypadek? Nie sądze. Pozdro dla Isamu, jak ktoś nie wierzy zapraszam na forum ravii, choć admini próbują tuszować sprawe, nadal sporo syfu zostało.

Opublikowano

Wczoraj na ravii był bug. Każdy, kto jakimś sposobem dostał się an ch4 m1 dostawał gm-a. Na serwie pojawiły się niebotyczne ilości yang oraz itemów. Można było dzis nabyć 1kkk za 10zł (byłą taka aukcja na allegro), jestety większość tych kont zostałą pobanowana, co nie zmienia faktu, ze ktos dalej to ma. Na allegro yangi dalej są gówno warte, tydzien temu 1zl 1kk, dzisiaj 3kk 1zl. To pokazuje jak wiele zlota z "buga" zostalo na serwie. Zapraszam ch1 m1 zobaczycye smieszne sklepy gdzie typy mają np. 5 smoczych +9, stalki +9 oraz 10x ebo +9 bez bonów. Przypadek? Nie sądze. Pozdro dla Isamu, jak ktoś nie wierzy zapraszam na forum ravii, choć admini próbują tuszować sprawe, nadal sporo syfu zostało.

A masz jakieś ss'y coś? Bo szperam po ich forum i nic znaleźć nie mogę pewnie jak pojawi się jakikolwiek temat kasują go szybciej niż Usain Bolt biegnie na setkę. 

Ps. Z*********e że taki super technik nie potrafi zabezpieczyć serwera przed cheat engine :D

62916081473763310199.jpg

I chyba faktycznie coś się działo bo Isamu napisał na forum że przymusowa przerwa techniczna i zrobią wszystko by nie było cofki. Ojej, chyba wtopa. :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Tak naprawdę teraz najważniejsza jest reklama na YT . Może to być syf może być milion bugów ale jak jest reklama to gracze grają .

Szczerze nie wiem co wszyscy widzą na Sravi drugi PL i tyle :)

Nic nowego ani ciekawego ale ludzie grają bo jest Isamu ^^ 

Można też zauważyć , że przedział wiekowi jego fanów i graczy jest 10-14 lat !! ( większość , nie mówie o dorosłych , ktorzy również go oglądają)

na S1 pustki ciekawe po jakim czasie na dwójce tak bd. 

Jeny, ludzie, nie płaczcie już. Mówicie, że średnia wieku 10-14? I co z tego. Nawet jeżeli miałby być przedział 7-11 i 500 osób to każdy by takich graczy przyjął z otwartymi rękoma, taka prawda.

Opublikowano

Jeny, ludzie, nie płaczcie już. Mówicie, że średnia wieku 10-14? I co z tego. Nawet jeżeli miałby być przedział 7-11 i 500 osób to każdy by takich graczy przyjął z otwartymi rękoma, taka prawda.

Kolego sam byłem kiedyś gimbem i wiem po sobie że gim długo nie uciągnie na Hardzie... cała topka to wiek +17 lat   więc po co 500 graczy którzy i tak skończą po miesiącu wolę mieć 100 graczy ale tych +16 lat 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

A masz jakieś ss'y coś? Bo szperam po ich forum i nic znaleźć nie mogę pewnie jak pojawi się jakikolwiek temat kasują go szybciej niż Usain Bolt biegnie na setkę. 

Ps. Z*********e że taki super technik nie potrafi zabezpieczyć serwera przed cheat engine :D

62916081473763310199.jpg

I chyba faktycznie coś się działo bo Isamu napisał na forum że przymusowa przerwa techniczna i zrobią wszystko by nie było cofki. Ojej, chyba wtopa. :)

O ile mi dobrze wiadomo to będzie pisać że średnie 244 ale nie będzie to działać, to tak jakbyś sobie przerobił screena z konta bankowego że masz 5000 a naprawde masz 5.

Kolego sam byłem kiedyś gimbem i wiem po sobie że gim długo nie uciągnie na Hardzie... cała topka to wiek +17 lat   więc po co 500 graczy którzy i tak skończą po miesiącu wolę mieć 100 graczy ale tych +16 lat 

Topka tak, ale prawdopodobnie topka wbije duży lvl i dobre eq po to żeby sprzedać gimbowi. Odbiegając od tematu to wydaje mi się że wiek nie ma wiele do znaczenia, najważniejszy jest stan umysłu. Może być gracz który ma 20 lat i zachowuje się gorzej od gimbów a może być taki który ma 14 lat i zachowuje się dojrzale. Ale czego się można spodziewać po serwerze który ma tylu graczy dzięki jp armii. 

Opublikowano

Pierdolenie i co z tego, że gimb kupi od kogoś? Myśli, że to go zatrzyma na serwerze? Jeszcze szybciej mu sie znudzi, bo nie bedzie umiał tak czy siak grać. To widać gołym okiem, że ten serwer upadnie, a Wy go jeszcze bronicie nie wiadomo jak. Za dużo kasy w spodnich macie? Szkoda, że nie wydajecie tego mądrze tylko na jakiegoś bęcwała, który przedłuża start serwera, gdzie taka kopie robi sie w max 3dni. Specjalne przedłużanie, bo myślą, że więcej graczy będzie, ta ravia to robi się coraz większy syf razem z tym kretynem Isamu. Teraz nastają czasy Isamu, gdzie zacznie każdego okradać, sprzedawać itemy, kase na allegro. Prawda jest taka, że Isamu zaczyna robić to co Fubu kiedyś, a tak na niego gada. Teraz gimby mają wszędzie coś do powiedzenia, bo takie czasy są, że ledwo odrosły od ziemi to już pióra się stroją.

Opublikowano

Pierdolenie i co z tego, że gimb kupi od kogoś? Myśli, że to go zatrzyma na serwerze? Jeszcze szybciej mu sie znudzi, bo nie bedzie umiał tak czy siak grać. To widać gołym okiem, że ten serwer upadnie, a Wy go jeszcze bronicie nie wiadomo jak. Za dużo kasy w spodnich macie? Szkoda, że nie wydajecie tego mądrze tylko na jakiegoś bęcwała, który przedłuża start serwera, gdzie taka kopie robi sie w max 3dni. Specjalne przedłużanie, bo myślą, że więcej graczy będzie, ta ravia to robi się coraz większy syf razem z tym kretynem Isamu. Teraz nastają czasy Isamu, gdzie zacznie każdego okradać, sprzedawać itemy, kase na allegro. Prawda jest taka, że Isamu zaczyna robić to co Fubu kiedyś, a tak na niego gada. Teraz gimby mają wszędzie coś do powiedzenia, bo takie czasy są, że ledwo odrosły od ziemi to już pióra się stroją.

Jednak wiekszość "gimbów" będzie grała tylko dla tego że to serwer Isamu. Nielicznych zachęca to że mają pewność że serwer nie padnie za tydzień, chociaż tego nie rozumiem serwer jest jak pl(tylko że droższy is, nie przypuszczałem że coś takiego jest możliwe). Co jak co ale za dużo osób w tej dyskusji go nie broni. Ja osobiście wyrażam moją niestronniczą opinię. 

Opublikowano

Akurat Ravia nie padnie, jak ktos chce pograc dlugo to niech gra. Jak dla mnie to S2 taki sam jak S1. Isamu chcial szybka kase i dlatego S2 jest identyczny jak S1. Ja nie gram, bo wbilem juz 99 na S1 i nie mam ochoty robic tego samego na tym samym serwerze.

Opublikowano

Akurat Ravia nie padnie, jak ktos chce pograc dlugo to niech gra. Jak dla mnie to S2 taki sam jak S1. Isamu chcial szybka kase i dlatego S2 jest identyczny jak S1. Ja nie gram, bo wbilem juz 99 na S1 i nie mam ochoty robic tego samego na tym samym serwerze.

A widzisz serwer jest inny. I myślę ,że nie wbił byś tu 99 bo to już nie wyżyna tylko exp w grocie który jest mniej przyjemny.

Ale oglądając filmik isamu widać ,że chce ,żeby gracza na S2 się podobało ,żeby wszystko i jemu się zgadzało. 

Doceniam.

Opublikowano

A widzisz serwer jest inny. I myślę ,że nie wbił byś tu 99 bo to już nie wyżyna tylko exp w grocie który jest mniej przyjemny.

Ale oglądając filmik isamu widać ,że chce ,żeby gracza na S2 się podobało ,żeby wszystko i jemu się zgadzało. 

Doceniam.

Faktycznie, serwer jest w ch*j inny. Brak tęczaków brak wyżyny mniejszy drop hematów i więcej botów.

Jesteś następną "pustą"  osobą która dała się omamić jego fałszywą przemową. Wejdź na jego kanał i poszukaj filmików po starcie serwera s1. Co było?

- Banowanie botów (ciągle)

- ZakutyŁeb (ciągle)

- Update'y (ciągle)

- Eventy (ciągle)

Co było rok później?

- Nic (ciągle) 

- Przekręty (jeszcze częściej)

Wyszło s2 co będzie przez najbliższy rok? 

- ZakutyŁeb (ciągle)

- Update'y (ciągle)

- Eventy (ciągle)

Co będzie za  rok? 

- Nic (ciągle)

- Przekręty (jeszcze częściej) chodź niektóre są już teraz. Nitro grał Surą WP złapali go na WH bana nie dostał ale dziwnym trafem zaczął grać od zera ninją a za pewne eq z sury czeka sobie  w depo  :rolleyes: .

Tak samo u Nymfy, wyszło s1 niemalże codziennie wrzucała banowanie botów, potem poszło wszystko w niepamięć a gdy topka dorobiła się full eq na botach w m1 postanowili zablokować boty. Dlaczego mam wrażenie że na s2 będzie to samo? 

Nie wiem jak można wierzyć takiej osobie jak Isamu po tym co działo się na s1. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Doceniam.

W sumie masz racje, serwer jest inny. Astronomiczne ceny w is, zmniejszony drop o ile mi dobrze wiadomo zmianek i hematów jak up pisał a poza tym żadnych innowacji. Uważam że to troche dziwne lekko zedytować pliki serwera który traci popularność i postawić to samo. Nie zdziwie się jak za 1/2 lata wyjdzie ravia s3. 

Opublikowano

Faktycznie, serwer jest w ch*j inny. Brak tęczaków brak wyżyny mniejszy drop hematów i więcej botów.

Jesteś następną "pustą"  osobą która dała się omamić jego fałszywą przemową. Wejdź na jego kanał i poszukaj filmików po starcie serwera s1. Co było?

- ZakutyŁeb (ciągle)

- Update'y (ciągle)

- Eventy (ciągle)

Co było rok później?

- Nic (ciągle) 

- Przekręty (jeszcze częściej)

Wyszło s2 co będzie przez najbliższy rok? 

- ZakutyŁeb (ciągle)

- Update'y (ciągle)

- Eventy (ciągle)

Co będzie za  rok? 

- Nic (ciągle)

- Przekręty (jeszcze częściej) chodź niektóre są już teraz. Nitro grał Surą WP złapali go na WH bana nie dostał ale dziwnym trafem zaczął grać od zera ninją a za pewne eq z sury czeka sobie  w depo  :rolleyes: .

Tak samo u Nymfy, wyszło s1 niemalże codziennie wrzucała banowanie botów, potem poszło wszystko w niepamięć a gdy topka dorobiła się full eq na botach w m1 postanowili zablokować boty. Dlaczego mam wrażenie że na s2 będzie to samo? 

Nie wiem jak można wierzyć takiej osobie jak Isamu po tym co działo się na s1. 

W pełni się zgadzam z tobą. Ci którzy wierzą,że na serwerze można zaistnieć nie wydając ani złotówki są kompletnymi idiotami. Druga sprawa dlaczego na S1 zablokowali używanie nielegalnych oprogramowań a na s2 już nie mogli.Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami. Nie polecam marnować pamięci na dysku na to gówno. 

projekt.jpg

Opublikowano

W pełni się zgadzam z tobą. Ci którzy wierzą,że na serwerze można zaistnieć nie wydając ani złotówki są kompletnymi idiotami. Druga sprawa dlaczego na S1 zablokowali używanie nielegalnych oprogramowań a na s2 już nie mogli.Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami. Nie polecam marnować pamięci na dysku na to gówno. 

Ciekawą kwestię poruszyłeś, tylko się zastanawiam dlaczego aż takimi są obłudnikami.. Tak trudno zablokować nielegalne oprogramowanie skoro na s1 tego dokonali?.

Jestem neutralny mam powiem szczerze, ale nie zagram nigdy! Grałem na s1 pół roku od startu (nie ważne ile się dorobiłem) ale jak zobaczyłem co można po tym pół roku dostać na allegro (itemki, yangi, postacie) to stwierdziłem, że p******e ten syf.. A ostatnią rzeczą o której myślę to granie na s2.. Ludzie na prawdę nie marnujcie czasu.. Wyjdźcie na orlika, hale, pobiegajcie, pojeździjcie rowerami, wyjdźcie z laską na spacer, skmincie się z ziomeczkami na skuna, konsole itp ale nie grajcie na tym pierdolonym ISie.

Identyczna sytuacja jak na PL, każdy dobrze wie, że gra na PLu bez zainwestowania nie ma sensu, tu jest to samo!

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Opublikowano

j**** szczura soł macz. ja czekam na Triadice. Dobra, nie.. To było gówniarskie ;dd. Ogólnie to isamu podkupił łysych, ale to nie koneic.. mam pare asów w rękawie.

­graphic.png

Opublikowano

Ogólnie serwer po względem jakości 7/10, ale atmosfera taka sobie, bo jeśli wchodzę na serwer i od razu widać na wołaj lubudubu jakieś, to czuję się dziwnie, ta cala jp armia. To serwer tylko dla nich, bo ja osobiście nie czuję się komfortowo, że biorę pvp, wygrywam to gracz leci na mnie z tekstami "Twoja stara... " Zenada.

Opublikowano

Wiecie moze jak udalo sie komus wlamac na najlepszy serwer metin2 w polsce?

Isamu i tak Ci powie że to wina kogoś innego że wszystko naprawili bla bla bla :). To nie jest najlepszy serwer, był przez rok działalności. Teraz to jest gówno.

Bish_holo.gif

Opublikowano

Wiecie moze jak udalo sie komus wlamac na najlepszy serwer metin2 w polsce?

i tak właśnie kończy pyszałek Isamu który leci jeszcze bardziej na kase niż Fubu, gdzie fubu już sie powoli ogarnia. mam nadzieję, że ten jego serwer upadnie i pajac przejrzy na oczy że nie jest nie wiadomo kim. dobra cofam, jest "Królem gimbusów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...