Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia s2

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktos jest chetny to mam bodego 80/81 lvl + buff 75 lvl na sell gg: 51522234 na S2

Na takim serwerze to dostaniesz za niego paczke fajek. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy polski priv :) Gra na nim najwięcej ludzi i czuć klimat starego pla :)

Klimat PL'a na Ravii nie no nie mogę xDD. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

No nie wiem czy ma klimat pl.Bo na ravi zebrało sie największe gówna w metinie ten serwer jest potrzeby zapobiega wylewowi gówna na inne  serwery, i za to ravie lubie:).Jak by nie było tego serwa to by byl kataklizm do normalnych ludzi.Trzeba to docenić. 

Opublikowano

Pogralem tam przez pewnie czas i serwer mnie znudzil(na s1 dlugo gralem i bylo do pewnego momentu nawet fajnie).

Co do s2 mialo byc ciezej niz na s1 a okazalo sie, ze jest latwiej+ podobno maja dodac jakies syfiaste zbrojki <_<

Opublikowano

Ravia nie wystarcza, to tworzą pompe i nawie ^^

Stare Navie bez Isamu i JP Armii...Dobre ponad 3 miesiące na niej spędziłem. Never forget 8S

I j**** ravie, pis joł :ninja:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

pompa ma być Inkscape (czy jakoś tak) pod patronatem asiga, ravia bez zmian a nawie w sumie nie wiem, ale asig pisał, że każdy serwer będzie miał inną administracje

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

pompa ma być Inkscape (czy jakoś tak) pod patronatem asiga, ravia bez zmian a nawie w sumie nie wiem, ale asig pisał, że każdy serwer będzie miał inną administracje

Pomieszales xD

Pompe robi ink dla isamu a nawie to serwer asiga i podobno jego wujka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem co ludzie widza w tej ravii.Osobiscie znudzil mi sie po wbiciu 5lvl'a.

Krolem prywatnych serwerow to on moze jest ale w ilosci wlamow.Na s1 do dzis ludzie lataja w lewych itemach.

407271415225964975232.jpg

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie wiem co ludzie widza w tej ravii.Osobiscie znudzil mi sie po wbiciu 5lvl'a.

Krolem prywatnych serwerow to on moze jest ale w ilosci wlamow.Na s1 do dzis ludzie lataja w lewych itemach.

407271415225964975232.jpg

to nie lewe itemy tylko bug postaci (status), ale co do skilli to fakt, coś jest nie halo :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

to nie lewe itemy tylko bug postaci (status), ale co do skilli to fakt, coś jest nie halo :P

do tych dziwncych skilli ludzie juz sie zdazyli przyzwyczaic wiec nie zwracaja na nie uwagi xD mam nawet ssy kilku postaci z 6 skillami 

Opublikowano

Proszę o opinie na temat serwera , mam pytanie czy opłaca się na dany moment zaczynać grać? jak z zarobkiem można sie szybko wybić bez monotonnego dropienia hematycznych szkatułek w m1?

Opublikowano

Proszę o opinie na temat serwera , mam pytanie czy opłaca się na dany moment zaczynać grać? jak z zarobkiem można sie szybko wybić bez monotonnego dropienia hematycznych szkatułek w m1?

nie oplaca sie grac tutaj sama gimbusiarnia i debile.

Opublikowano

Mam takie pytanie czekać na nowy hard który niebawem wystartuje czy zaczynać tu? Chodzi mi o zarobek

Lepiej poczekaj na NOWY, może administracja będzie inna, tutaj nie warto grać, powody są wyżej. 

Opublikowano

Mam takie pytanie czekać na nowy hard który niebawem wystartuje czy zaczynać tu? Chodzi mi o zarobek

poczekaj lepiej na arutan.pl ^^

Opublikowano

Szczerze, ravia s1 od s niczym się praktycznie nie różni. Wróciłabym na ravie, ale na tą starą. Gdzie było lepiej, można było łowić, fajnie drop i tak dalej a teraz? Nuda i jeszcze raz Nuda. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...