Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia s2

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wy jesteście dziwni ; ) nie podoba wam się server, uważacie, że isamu to idiota, kretyn, lamus etc. etc.. Na cholerę tutaj siedzicie? : ) Po co pokazywać jaki to jest faktycznie server? Postawił za swoje pieniądze, a wy to niszczycie .. Brawo : ) Pogratulować rozumu polakowi ... Ktoś znalazł coś na czym się może dorobić to nie.. ból dupy i trzeba go gnoić : ) Nymfa nie jest traktowana przez Isamu jak szamata.. To że wy nie widzicie, że robi to dla żartów oglądając jego filmy to już wasz problem

Nie.. Nie uważam Isamu za mentora czy coś.. Lubię jego filmy, są dla mnie zabawne i na tym się kończy..

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wy jesteście dziwni ; ) nie podoba wam się server, uważacie, że isamu to idiota, kretyn, lamus etc. etc.. Na cholerę tutaj siedzicie? : ) Po co pokazywać jaki to jest faktycznie server? Postawił za swoje pieniądze, a wy to niszczycie .. Brawo : ) Pogratulować rozumu polakowi ... Ktoś znalazł coś na czym się może dorobić to nie.. ból dupy i trzeba go gnoić : ) Nymfa nie jest traktowana przez Isamu jak szamata.. To że wy nie widzicie, że robi to dla żartów oglądając jego filmy to już wasz problem

Nie.. Nie uważam Isamu za mentora czy coś.. Lubię jego filmy, są dla mnie zabawne i na tym się kończy..

Po tym poście jebłem z krzesła xD xD xD postawił serwer za swoje pieniądze? Chciałeś napisać, że za pieniądze jp armii. ( Czyli twoje )  a teraz leć do swojego boga Isamu. 

PS: Na cholerę tutaj siedzimy.. to jest temat do dyskutowania o serwerze Ravia s2, a jeśli Ci się coś nie poodooba, to leć na kanał swojego przygłupa, może dodał jakiś filmik dla was. 

Każdy, który się tutaj wypowiada pisze prawdę, ''obrońco''

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Po tym poście jebłem z krzesła xD xD xD postawił serwer za swoje pieniądze? Chciałeś napisać, że za pieniądze jp armii. ( Czyli twoje )  a teraz leć do swojego boga Isamu. 

PS: Na cholerę tutaj siedzimy.. to jest temat do dyskutowania o serwerze Ravia s2, a jeśli Ci się coś nie poodooba, to leć na kanał swojego przygłupa, może dodał jakiś filmik dla was. 

Każdy, który się tutaj wypowiada pisze prawdę, ''obrońco''

Oglądam filmy bo mnie śmieszą ;) Nie traktuję Isamu jak swojego "Boga" bo Boga mam jednego ; ) Nie należę również do jp armii ; ) Poza tym ile youtuberów również zarabia na yt i nikt się nie odzywa ; ) Gość znalazł taki sposób na zarobek, nagle wszyscy się czepiają.. Co was obchodzi jak i skąd ma pieniądze? Nie potrafię tego zrozumieć po co tak bardzo czepiamy się ludzi którzy znaleźli sposób na zarobek ; ) Daję sobię głowę uciąć, że gdybyś zarabiał tak na serverze czy na yt jak on postępował byś podobnie do niego.. ; )

Opublikowano

jak dla mnie jesteś kre*ynem :)

bo gdybyś był normalny to byś wgl tego nie zainstalowal :)

oczywiście bez obrazy, jeżeli jesteś kumaty- zrozumiesz

To jest rada dla Jp armii (Usuwa również s1 sravi) A zainstralowałem bo miałem swoje powody. Zarobiłem dwie stówki ;)

­graphic.png

Opublikowano

To jest rada dla Jp armii (Usuwa również s1 sravi) A zainstralowałem bo miałem swoje powody. Zarobiłem dwie stówki ;)

a co ty takiego zainstalowales bo na tym filmie nic nie widzialem.

Opublikowano

Jak Isamu chce pogonić ludzi na Ravie part 1.

11nlnd.jpg

Na pewno taki chłystek jak on dostał by takie informacje  :rolleyes: . Nie mogłem się powstrzymać  B)  B) .

Następna kwestia, czy aby na pewno posprzedawali te konta? :>

https://www.youtube.com/watch?v=zRB5A8RsQtU&feature=youtu.be

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Zapowiada się ciekawy okres jesienny. Przynajmniej nie będę znudzony z praktyk wracał. ;] Ciekawe jak isamu niedługo zacznie się bronić.. ;-)

­graphic.png

Opublikowano

Oglądam filmy bo mnie śmieszą ;) Nie traktuję Isamu jak swojego "Boga" bo Boga mam jednego ; ) Nie należę również do jp armii ; ) Poza tym ile youtuberów również zarabia na yt i nikt się nie odzywa ; ) Gość znalazł taki sposób na zarobek, nagle wszyscy się czepiają.. Co was obchodzi jak i skąd ma pieniądze? Nie potrafię tego zrozumieć po co tak bardzo czepiamy się ludzi którzy znaleźli sposób na zarobek ; ) Daję sobię głowę uciąć, że gdybyś zarabiał tak na serverze czy na yt jak on postępował byś podobnie do niego.. ; )

Hmm... Osobiście to przyznam Ci racje, bo sam lubie oglądać jego vlogi ale do jp armii bym się nie zaliczył. Fakt faktem że znalazł sobie swój sposób na utrzymanie ale jednak powinien dbać o serwer. Niewiem jak wyglądała sytuacja na s1 ale z tego co czytam na MPC po dłuższym czasie od startu źle się działo. Może i fubu nie jest święty ale trzeba przyznać że dba o swój serwer, jak miałem problem to na ts złapałem go w 5/10 minut, niewiem jak jest na ravii ale balmore dobrze oceniam.

Opublikowano

Jak Isamu chce pogonić ludzi na Ravie part 1.

11nlnd.jpg

Na pewno taki chłystek jak on dostał by takie informacje :rolleyes: . Nie mogłem się powstrzymać B)B) .

Następna kwestia, czy aby na pewno posprzedawali te konta? :>

https://www.youtube.com/watch?v=zRB5A8RsQtU&feature=youtu.be

Staralem sie byc neutralny ale tym razem Isamu przeszedl samego siebie xD

@ Ktos tu zapomnial gdy w magiczny sposob osoby z topki byly okradane.Nie bede rozjatrzal tej sytuacji...

Srij9JT.png

Opublikowano

Uwielbiam wchodzić w tą dyskusje :D

Jesteście tak zazdrośni o sukces ravii i isamu, że nie wiem czy śmiać się czy płakać, chłopaki sobie zarobił to niech ma.

Serwer nie jest jakiś super jeśli chodzi o nowości etc, ale ma jedną zaletę, która daje mu kilka k graczy- wiesz, że nie padnie, a włożone pieniądze w is bez problemu się zwrócą.

Opublikowano

Uwielbiam wchodzić w tą dyskusje :D

Jesteście tak zazdrośni o sukces ravii i isamu, że nie wiem czy śmiać się czy płakać, chłopaki sobie zarobił to niech ma.

Serwer nie jest jakiś super jeśli chodzi o nowości etc, ale ma jedną zaletę, która daje mu kilka k graczy- wiesz, że nie padnie, a włożone pieniądze w is bez problemu się zwrócą.

A ja uwielbiam ludzi którzy wchodzą w ten temat gówno wiedzą a i tak napiszą że chodzi o zazdrość :). Daj mi choćby jeden post (mój) z tego tematu gdzie jasno pokazałem wyrazy zazdrości. Nie, nie chwalę się ale sam miałem serwer z którego czerpałem niemałe zyski więc o co mam być zazdrosny? O JP Armię? 3/4 dyskusji w tym temacie nie jest nawet powiązane z zarobkami a i tak znajdzie się ktoś kto napisze "zazdrość was zżera bo on sobie zarabia" Ku*wa dla mnie to on nawet może Nymfe na ulice wystawić i nią zarabiać, obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg, większość osób w tym temacie w tym ja odnosimy się do tego jaką osobą jest Isamu jak pieprzy na innych jacy to inni źli nie są grozi że odwiedzi nas i Bóg wie co narobi a sam ma za uszami nasrane więcej niż ten FuBu a te jego groźby nigdy się nie spełnią.  Owszem, jest to dyskusja na temat serwera ale o właścicielu można sie również wypowiadać. Isamu sam łże jak pies, kłamie a na Ravii czy to s1 czy to s2 są faworyzowani znajomi (choćby Nitro który został złapany na WH a bana nie dostał) gdzie każdy inny gracz by dostał pewnie na IP. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

A ja uwielbiam ludzi którzy wchodzą w ten temat gówno wiedzą a i tak napiszą że chodzi o zazdrość :). Daj mi choćby jeden post (mój) z tego tematu gdzie jasno pokazałem wyrazy zazdrości. Nie, nie chwalę się ale sam miałem serwer z którego czerpałem niemałe zyski więc o co mam być zazdrosny? O JP Armię? 3/4 dyskusji w tym temacie nie jest nawet powiązane z zarobkami a i tak znajdzie się ktoś kto napisze "zazdrość was zżera bo on sobie zarabia" Ku*wa dla mnie to on nawet może Nymfe na ulice wystawić i nią zarabiać, obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg, większość osób w tym temacie w tym ja odnosimy się do tego jaką osobą jest Isamu jak pieprzy na innych jacy to inni źli nie są grozi że odwiedzi nas i Bóg wie co narobi a sam ma za uszami nasrane więcej niż ten FuBu a te jego groźby nigdy się nie spełnią.  Owszem, jest to dyskusja na temat serwera ale o właścicielu można sie również wypowiadać. Isamu sam łże jak pies, kłamie a na Ravii czy to s1 czy to s2 są faworyzowani znajomi (choćby Nitro który został złapany na WH a bana nie dostał) gdzie każdy inny gracz by dostał pewnie na IP. 

Dokładnie. Chwała mu że znalazł sobie sposób na zarobek który pozwala mu fajnie żyć, ale jednak o swoje obowiązki powinien jakoś dbać. I nie tylko chwilowo a cały czas. Zalety o których pisał 2x up, może i to prawda ale jak możesz mieć problemy kontaktowe z administracją a ludzie pisali  że takie rzeczy na ravi się działy. Nie jestem tu jakimś strasznym obrońcą balmorki i fubu, tak samo jak nie jestem ich fanem, jestem po prostu neutralny. Nie jest to żaden hejt z mojej strony a opinia.

Opublikowano

Co ma powiedzieć, dobrze zrobił. Chwała takim ludziom. Buractwo trzeba banować.

Z tego co piszesz musiałby dać sobie bana i swoim kolegom. 

Pozdrawiam isamu według mnie to zwyczajne bydło btw. co on sobą reprezentuje zachowanie gorsze od zbuntowanego dzieciaka z podstawówki ;)

Opublikowano

Ostatnio widziałem parę filmów na temat tego całego ''PompaTeam'' czy jakoś tak nazywa się to przedszkole :P

było dużo Filmów na temat właśnie isamu i jego wszelkich kolegów oczywiście nie wiem jak isamu to zrobił czym przekupił czy jak to tam działa zostało tylko to 

więc nie wiem co się dzieje na ravi niech sobie tam grają wydają kasę na ISa by isamu na chleb miał ,nie wiem ! ale ja nie mam zamiaru tam grać a szczerze to nawet mnie nikt do tego nie zmusza i pozostanę przy tym że wole już ''balmorke'' (to moja prywatna opinia na temat tego więc proszę JpGimbusy o nie hejtowanie bo i tak wam nie odpisze)

https://www.youtube.com/watch?v=GpOsoF97qRw&list=UU-JcNE3_s2U0Vb5zKaQIAMA

Pozdro 600 na Rejonie :D (orto (pisałem na telefonie i się napisałem bo mam paluszki jak serdelki :D)

Opublikowano

Łysi z TBD tacy niby odważni Bóg wie jakiej oni prawdy nie mają a wysłał im Isamu sumkę z pięcioma zerami na paypal'u to od razu film jest dobrze zero spiny wszystko okej sołmacz madafaker :D.

Nie chce mi się wierzyć że tak o nagle zmienili zdanie i się z nim dogadali ;).

W ogóle ten kanał ŁysizTBD  jest dość śmieszny :D. Pierw wbita na Isamu a gdy za przeproszeniem zaczęli się po ch*jach całować to teraz wrzutę na Asca*iala robią dając ss'y przerobione w paincie tylko po to by konkurencja poszła na Ravie. Isamu serio myśli że wszyscy są tacy tępi i nikt tego nie widzi :D

Czekam aż Isamu mi zapłaci abym przestał pisać posty, jak coś to wal pw dogadamy się Wodzu Armii JP B)

Bish_holo.gif

Opublikowano

Łysi z TBD tacy niby odważni Bóg wie jakiej oni prawdy nie mają a wysłał im Isamu sumkę z pięcioma zerami na paypal'u to od razu film jest dobrze zero spiny wszystko okej sołmacz madafaker :D.

Nie chce mi się wierzyć że tak o nagle zmienili zdanie i się z nim dogadali ;).

W ogóle ten kanał ŁysizTBD  jest dość śmieszny :D. Pierw wbita na Isamu a gdy za przeproszeniem zaczęli się po ch*jach całować to teraz wrzutę na Asca*iala robią dając ss'y przerobione w paincie tylko po to by konkurencja poszła na Ravie. Isamu serio myśli że wszyscy są tacy tępi i nikt tego nie widzi :D

Czekam aż Isamu mi zapłaci abym przestał pisać posty, jak coś to wal pw dogadamy się Wodzu Armii JP B)

Widocznie kasa robi swoje mimo tego ja jak nie przepadałem za isamu tak dalej nie przepadam i nie lubię osób takiego pokroju jak on ;) a co do ravi to serwer taki sam jak s1 po prostu zrobiony na siłę by hajs szybciej wpływał ;)

Opublikowano

Widocznie kasa robi swoje mimo tego ja jak nie przepadałem za isamu tak dalej nie przepadam i nie lubię osób takiego pokroju jak on ;) a co do ravi to serwer taki sam jak s1 po prostu zrobiony na siłę by hajs szybciej wpływał ;)

Jak tam wejdziesz i napiszesz do ludzi co gonią topkę to co druga osoba odpowie że robi to pod zarobek bo taka prawda, ktoś w dyskusji s1 pisał że nie przepada za Isamu ale na s1 zainwestował tysiąc zł a zwróciło mu się to czterokrotnie więc kwestia czasu aż ludzie sie dorobią kapusty a potem zmyją się hen hen daleko ;).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...