Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia s2

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ub i tak pewnie będzie ( o ile dostał bana ), bo isamu i on są siebie warci <3

Jak on UB dostanie to bedzie dla mnie szok :) mam nadzieje że ten filmik się rozniesie i ludzie zobaczą jak to tak naprawde jest

Opublikowano

Jak on UB dostanie to bedzie dla mnie szok :) mam nadzieje że ten filmik się rozniesie i ludzie zobaczą jak to tak naprawde jest

Beka z niego generalnie, czy on potrafi w coś grać uczciwie - najpierw LOL, teraz Metin. Nie rozumiem tylko podejścia Isamu, który mimo że dostanie ten film pod nos pewnie i tak powie że nic nie widział.

Opublikowano

Huehue ten film to żaden dowód :> Nick rozmazany więc bana nie będzie :>

Nick rozmazany? może bardzo wyrazny nie jest ale widać dokładnie że to on :)

żaden dowód? nawet ktoś bez okularów ci powie że tam jest napisane nitro :)

Opublikowano

Nitro podobno już bana dostał na IP a Isamu tłumaczy Nitra tak:

nitra kolega expił na wh mu postacie dostał na Ip

takie życie ;)

każdy równy ;)

Opublikowano

Tak sobie przeglądam liste blokad na ravii s2 i Nitro tam nie ma.... ( chyba, ze nie widze, ale to raczej mało prawdopodobne )  On nie dostaje bana za wh, a np taki R3spect za bugowanie pieczeci dostał ( mimo, że to powinno byc zablokowane przez technika )

Opublikowano

Tak sobie przeglądam liste blokad na ravii s2 i Nitro tam nie ma.... ( chyba, ze nie widze, ale to raczej mało prawdopodobne )  On nie dostaje bana za wh, a np taki R3spect za bugowanie pieczeci dostał ( mimo, że to powinno byc zablokowane przez technika )

Również własnie sprawdziłem i nitro bana nadal nie ma więc dobrze widzisz :P

Opublikowano

Co do tego kolesia to nie chciałbym by takie osoby grały w ravię.. Raczej nikt by tego nie chciał  : ) Utrudniające grę, spamiące handlem czy dodaniem do grupy, ogólnie wkurwiające.. Pozbył się karalucha i tyle ; )...

Opublikowano

Dla mnie sam Isamu to kretyn. Zaraz po otwarciu Ravii s2 ktoś zaczął walić ddosy. Wszystko super, tylko Isamu z wielkim bólem zrobił live, gdzie, w przybliżeniu, powiedział, że społeczność Metina to idioci, walnął jeszcze parę innych epitetów, które sobie daruję.

"Spolecznosc Metina to idioci" odezwal sie ten najwiekszy, rozjebalo mnie to xD Sam sobie tym zdaniem strzelil w kostke. Szkoda, ze mu baza nie wytrzymala i nie narobila burdelu :D Nie wiem co ci ludzie widza w tym serverze

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Tamten Link do Filmu już nie działa macie nowy dla ciekawych ;)

https://www.youtube.com/watch?v=kLFNnc3IDBs&feature=youtu.be

edit: parodia na ich forum napisali że był to ktoś na polskim IP a on ma hiszpanskie czy jakieś i dali bana temu na polski a on moze se nadal pykać a na stronie widać że eq i kasa przełożona :) pozdro dla administracji ravii widać odrazu faworyzacje dla kolegów ^^

Oczywiście mówimy o znajomym TheNitroZyniak :)

Opublikowano

kiedys Ravia mi sie podobala, ale jak patrze co sie teraz dzieje to mysle, ze... JEBAC RAVIE I ISAMU HIPOKRYTE

Opublikowano

Nie te czasy ale serwer ma coś w sobie co przyciąga? 

A może to reklama?

Myślę że to kotlet każdy domyśla się jaki ale ja też patrzę na to inaczej :>

Myślę że serwer nie jest zły, ale jak można postawić drugi nie różniący się prawie niczym od poprzedniego.

3_1.png

Opublikowano

Nie te czasy ale serwer ma coś w sobie co przyciąga? 

A może to reklama?

Myślę że to kotlet każdy domyśla się jaki ale ja też patrzę na to inaczej :>

Myślę że serwer nie jest zły, ale jak można postawić drugi nie różniący się prawie niczym od poprzedniego.

Jak możesz mówić,że sam w sobie ten serwer nie jest zły. Przecież to w 80% PL. Praktycznie zero znaczących nowości. Ten serwer można porównać do Sodomy i Gomory. Na dodatek na s1 było eq z navi, faworyzacja kolegów itd.Na S2 jest tak samo.

projekt.jpg

Opublikowano

Na forum jest dyskusja na temat s1 Ravii, więc na temat s2 też powinna być. ( Jeżeli moderator uważa, że jeden temat na dwa serwery wystarczy to proszę o usunięcie )

Tak więc dyskutujcie :)

Ja zacznę takim oto filmikiem 

Takie zachowanie ze strony administratora serwera... Żenada.....

@Edit Czytając niektóre odpowiedzi wydawało się jakby były kierowane do mnie. Tak więc dla sprostowania - NIE jestem autorem filmu, ja go tylko udostępniam.

Prowokował bana i go dostał... Nie rozumiem o co chodzi? prowokował admina więc powinien się liczyć z banem ;) jego server może banować co chce ... Każdy inny gimbus zaczął by wyzywać itp... na filmie nic obrażliwego w stosunku do tego lemona nie powiedział a załatwił normalnie sprawe niech sobie odpocznie od gry jeżeli gra tylko po to by uprzykrzyć życie ;)

YAY

Opublikowano

Podobno na serwerze działa drophack... Koledzy mówią ze w m1 nie da się dropić hematow...  Dawno już nie widziałem serwera gdzie to działa xD

Opublikowano

Tamten Link do Filmu już nie działa macie nowy dla ciekawych  ;)

https://www.youtube....eature=youtu.be

edit: parodia na ich forum napisali że był to ktoś na polskim IP a on ma hiszpanskie czy jakieś i dali bana temu na polski a on moze se nadal pykać a na stronie widać że eq i kasa przełożona  :) pozdro dla administracji ravii widać odrazu faworyzacje dla kolegów ^^

Oczywiście mówimy o znajomym TheNitroZyniak  :)

Opublikowano

Co można w tej sprawie powiedzieć.

A więc, hajs się zgadza, dodało się nowy set zbroi jak i broni i ciut poprawiło się s1, no i można kontynuować z kolejną serią harda.

Dopóki kasa w IS jest to serwer się utrzymuje. Pewnie mają tam jakiś budżet by utrzymać te dwa serwery, lecz by to utrzymać, to więcej kasy na serwer trzeba wkładać. No i to się okaże po paru miesiącach. Jeśli bd zainteresowanie ze strony Administracji.

A co do m1 wyraj, szczerze to mi się rzygać chcę, lecz nie dla tego że mapka jest brzydka, lecz dlatego że ta sama jak na s1.

Nic nie mam do założyciela, lecz moim zdaniem powinien więcej zmian od s1 wprowadzić.

Bo to troszkę śmieszne, lecz jak się ma taki spory pompa team, to można i zrobić coś podobnego do s1, bo i tak ludzie zagrają.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Wszyscy mówicie o tym serverze jakby to było dno, ALE - server stoi już ze 2 tyg (coś koło tego nie? ), który z obecnych serverów może się tym pochwalić? : P Większość działa 2-3 tyg i pada ( nie mówie o tych starszych serverach, a o tych co wyszły niedawno ), fakt.. czasem stoją dłużej, ale i tak by później szybko paść. Graczy jest multum, na starcie było coś koło 4k? Czyli server ma wzięcie.. Co z tego, że podobny do pla.. Ludzie grają? Grają : )

Opublikowano

Wszyscy mówicie o tym serverze jakby to było dno, ALE - server stoi już ze 2 tyg (coś koło tego nie? ), który z obecnych serverów może się tym pochwalić? : P Większość działa 2-3 tyg i pada ( nie mówie o tych starszych serverach, a o tych co wyszły niedawno ), fakt.. czasem stoją dłużej, ale i tak by później szybko paść. Graczy jest multum, na starcie było coś koło 4k? Czyli server ma wzięcie.. Co z tego, że podobny do pla.. Ludzie grają? Grają : )

wiesz dlaczego tam ktkolwiek gra bo ten zasraniec robi z siebie debila na yt a to 14/16 lat sie podoba jak mial 13k widzów to sam go ogladałem bo nie był taka szmata łapczywa na kase a teraz sami wiecie... serwera nie polecam bo tylko poto jest postawiony zeby zasraniec hajs zarobil na 13/16

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...