Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Amerion - Wejdź by zobaczyć coś innego..

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@True990 No niestety, ale jak wchodzę na stronę to nic nie zostało poprawione...

Dalej są te flagi, logo też, a po kliknięciu na Facebook nie pokazuje się już Amer Qp tylko strona główna...

Bosz...

Kliknij ctrl+F5 jak bd na str.glownej i tyle :>

Kolejny Film z Serwera:

Opublikowano

Na serwerze dzisiaj rano nastąpiła zmiana. testerzy stwierdzili że bonusy militara na start to zbyt dużo jak na taki typ serwera.

Musiała nastąpić jedna zmiana, jest też jeden plus. Do 45lv nie można przywołać peta, dlaczego plus? Wyrówna to pojedynek w expie na starcie.

Na start dostajemy oczywiście militara, ale nie mamy jego bonusów tak jak pisałem w prezentacji, po osiągnięciu 45lv nasza postać otrzymuje automatycznie 21lv konia czyli militar wraz z jego bonusami.

Dopiero od tego poziomu gdy ktoś będzie miał peta może go przywołać.

Oczywiście na start można bić z konia, lecz bonusy wynoszą: 0

Dodam jeszcze ci co oglądali gp, że ciężko było na spocie z buta a właśnie z konia łatwo, wczoraj siedziałem z jednym testerem ok 6h i ustawialiśmy od nowa dmg potworów pod mapy do expa aby było dobrze :)

Zostało kilka poprawek, do 12:00 wszystko będzie już gotowe.

3_1.png

Opublikowano

Na serwerze dzisiaj rano nastąpiła zmiana. testerzy stwierdzili że bonusy militara na start to zbyt dużo jak na taki typ serwera.

Musiała nastąpić jedna zmiana, jest też jeden plus. Do 45lv nie można przywołać peta, dlaczego plus? Wyrówna to pojedynek w expie na starcie.

Na start dostajemy oczywiście militara, ale nie mamy jego bonusów tak jak pisałem w prezentacji, po osiągnięciu 45lv nasza postać otrzymuje automatycznie 21lv konia czyli militar wraz z jego bonusami.

Dopiero od tego poziomu gdy ktoś będzie miał peta może go przywołać.

Oczywiście na start można bić z konia, lecz bonusy wynoszą: 0

Dodam jeszcze ci co oglądali gp, że ciężko było na spocie z buta a właśnie z konia łatwo, wczoraj siedziałem z jednym testerem ok 6h i ustawialiśmy od nowa dmg potworów pod mapy do expa aby było dobrze :)

Zostało kilka poprawek, do 12:00 wszystko będzie już gotowe.

Dzięki za info - bez odbjoru i oddaj buta bo nie bede szedl z buta bez buta :*

Ogarniajcie bugi lepiej a nie taki pierdoly jak bonusy konia czy dać czy nie ;f

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Bosz...

Kliknij ctrl+F5 jak bd na str.glownej i tyle :>

Kolejny Film z Serwera:

Znowu muszę Cię zmartwić bo już tak robiłem i to nie zadziałało...

Czyściłem też pamięć podręczną i ciasteczka, nic nie pomogło...

Może nie wgrałeś tego na serwer FTP?  :D

Opublikowano

Wszystko ok, nawet fajnie, ale jak dla mnie ten niebieski dymek w około zbroi jest obrzydliwy. Po co to w ogóle? Czemu ma służyć? Jaki tego cel?

The past has gone

Opublikowano

@True990 - po primo , jak wejdziesz na gg to odczytaj - wczorajsza sprawa :)

Po drugo - Miał być fanpage i nadal go nie ma , dlaczego ? :<

Na serwerze byłem i prezentuje się bardzo fajnie :)

I jeszcze tego tu brakowało 

Wiadomość by weezy "Siemanko true990 załatwisz mi ten nie limitowany itemshop, żebym mógł sobie kupić wszystkie ulepki i sprzedawać za perfect itemki ? Odpisz szybko " 

"True990" - "No lajtowo tylko nagraj serię, a znając weezjego nagra 1 filmik i zapomni o serwerze, a hajsem się nahapa "

Widzę reklama ruszyła

P.S Podziękujcie z góry weezjemu ; ]

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Wiadomość by weezy "Siemanko true990 załatwisz mi ten nie limitowany itemshop, żebym mógł sobie kupić wszystkie ulepki i sprzedawać za perfect itemki ? Odpisz szybko " 

"True990" - "No lajtowo tylko nagraj serię, a znając weezjego nagra 1 filmik i zapomni o serwerze, a hajsem się nahapa "

Widzę reklama ruszyła

Odpisałem w prezentacji.

Myślisz że ja albo true specjalnie byśmy chcieli zniszczyć serwer dając komuś sm? 

Co do weeziego, nwm nie znam za bardzo. Mało siedzę w metinie może ma jakiś wrogów nie obchodzi mnie to bo mnie to bo patrze na siebie a nie na kogoś.

Wchodzę na jego kanał patrze dosyć dobra ilość subów oraz wyświetleń wiec nagrywa.

To że ktoś kiedyś mu coś dał też mnie nie obchodzi, ja nikomu nic nie daje proste.

Dawałem owszem ale należało się bo ludzie nagrywali więc muszą dostać sm bo za darmo robić tego też nie będą.

Proszę moderatora o zamknięcie ponieważ jest już prezentacja. 

3_1.png

Opublikowano

Widzę reklama ruszyła

Skończyłeś?

Dla mnie jesteś skończonym idiotom.

Piszesz tak na każdym serwerze a administratorzy i tak maja Cie w chuju.

@True990 - on wie jakie mam o nim zdanie moge je nawet tu napisac " TY PAZERNIAKU XDD " 

Dla twojej informacji przygłupie True zawsze daje każdemu mało SM czy też PLN czy czego oni tam inni chcą ;)

Bez odbjoru i polecam

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Serwer fajny szkoda, że mało graczy. Co do is co wy chcecie kostium za 30 zł ja sobie nie wyobrażam żeby był on tańszy widzieliście jego bonusy 3k hp 30 potwory!!!

Na serwer zapraszam i polecam.

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...