Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Amerion - Wejdź by zobaczyć coś innego..

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to zobaczymy co Ci z tego wyjdzie Sielu :) żeby nie było poślizgu z startem i zbyt wiele buggów :x obyś miał GM-ow takich którzy naprawdę będą troskliwi o serwer i przede wszystkim "sprawiedliwi". Fajnie jakbyś miał GM-ow pełnoletnich. :) I najlepiej jakbyś juz przemyślał sprawę związaną z regulaminami bo to jest jedną z ważniejszych rzeczy na serwie, bany/ kary za wykorzystywanie buggow (od samego początku), za Niewłaściwy język kultura musi być (dzieci w to też grają)...  To takie jedne z ważniejszych rzeczy aby atmosfera na nowym serwie nie była zniechęcająca :) Powodzenia !

orww.png

Invoria    S2      <3

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wreszcie jest to forum i stronka! :D
Co do forum to zastrzeżeń nie mam, ale strona to masakra...
Nie mówię tu o szacie graficznej, ale o małych szczegółach:
- Serwer nazywa się Amerion, a na stronie jest logo Mortyriusz (?!)
- W rankingu są złe flagi, zamiast Shisnoo, Jinno i Chunjo jest Chunjo i jakieś dwie dziwne.
- Po kliknięciu na "facebook" pokazuje się strona "Amer Qp"

Póki co tyle bo nie wiem jak funkcjonalność strony, niestety rejestracja jest off przez tą betę i nie mogę do końca sprawdzić stronki xD

Opublikowano

Trzeba było pomyśleć nad dobrym Medium o którego na rynku serwerowym obecnie ciężko , wiadomo że przez start w ostatnim czasie najpopularniejszego harda , inne serwery na tym ucierpiały. Jednak myślę że  przez stworzenie "nie standardowego harda" może być wiele osób zainteresowanych grą na tym serwerze. Powodzenia !!

Opublikowano

A co wy myślicie, aby jutro otworzyć otwartą betę?

Trochę bez sensu, niech już będzie ta zamknięta i sami wszystko dopracują, a my pogramy na dobrym serwerze w piątek  :) 

Jeden dzień Cię nie zbawi...  :)

Opublikowano

Jak na plikach "m@rtyriusza"? Nie widziałeś prezki? To są 2 całkiem inne serwery o.O Jak już to strona ze stylem takim, a może kupiona i jeszcze nie robiona.

Ale dlaczego to na mnie leci? Ja tutaj nie mam nic do powiedzenia bo to nie ode mnie zależy.

Dziękuje :)

Odpowiedź wyżej. 

o.O  o.O  o.O

Nie wypowiadam się, strona została odkupiona i czeka na zmianę.

Okey.

Dzięki za info. :)

Lecz mogłeś podać od razu na PW że jest odkupiona.

No z prezentacji na youtube, serwer wygląda dość ciekawie.

A jak tam z klientem na win8?? Działa poprawnie?? Testował już ktoś?

Pozdrawiam i powodzenia z projektem. ;)

837341413742376668518.png

Opublikowano

Trochę bez sensu, niech już będzie ta zamknięta i sami wszystko dopracują, a my pogramy na dobrym serwerze w piątek  :) 

Jeden dzień Cię nie zbawi...  :)

No nie zbawi, ale bym się dowiedział all o serwerze.

Opublikowano

- W rankingu są złe flagi, zamiast Shisnoo, Jinno i Chunjo jest Chunjo i jakieś dwie dziwne.

Póki co tyle bo nie wiem jak funkcjonalność strony, niestety rejestracja jest off przez tą betę i nie mogę do końca sprawdzić stronki xD

Może to dlatego, że strona jest odkupiona, narazie jest tylko podpięta pod host, pewnie jutro już będzie zrobiona ;p

tenor.gif

Opublikowano

-Co do loga/facebooka i flag już poprawione :)

Dziękuje,Dobranoc :)

Niedługo pojawią się kolejne filmy prezentujące serwer oraz dosyć mocna reklama a przynajmniej mam taką nadzieję.

Strona myślę już jest "ogarnięta" natomiast jeśli chodzi o forum jest już dla was dostępne :)

Pozdrawiam

True :)

Ps:FanPage do dziś wieczór postaram się ogarnąć w 100% i mogę ruszać z 1 konkursem :)

Opublikowano

Bardzo, ale to bardzo podoba mi się ten serwer.

Nie doczytałem kiedy jest start więc o to zapytam.

Dodatkowo rybki i ten dobór zbroi to majstersztyk ! Gratulację ! 

Opublikowano

Bardzo, ale to bardzo podoba mi się ten serwer.

Nie doczytałem kiedy jest start więc o to zapytam.

Dodatkowo rybki i ten dobór zbroi to majstersztyk ! Gratulację ! 

piatek

Opublikowano

Serwer po prostu cudny nie można porównać go do żadnego polskiego serwera.Nawet niektóre zagraniczne przy nim padają na ryj ;D

Napewno zagram, ilość osób będzie napewno spora. Odstrasza mnie trochę duża ilość zmian będzie trzeba sie przyzwyczaić ale

ogromny +PLUS+ za interface,wygląd map itp...

pytanko na czym polega mapa 30/60? expimy na niej od 30lv do 60?

Jestem Szarym człowiekiem.. Bez sygnatury ;/

Opublikowano

Serwer po prostu cudny nie można porównać go do żadnego polskiego serwera.Nawet niektóre zagraniczne przy nim padają na ryj ;D

Napewno zagram, ilość osób będzie napewno spora. Odstrasza mnie trochę duża ilość zmian będzie trzeba sie przyzwyczaić ale

Tak dokładnie polega ona na expie na lvl od 30 do 60 :)

Opublikowano

Mimo tego prosiłem na wstępie aby oceniać prezentacje a serwer mniej do czasu startu.

To jaki jest serwer powinno się oceniać gdy się na nim trochę pogra, a przed to bardziej jego zarys z prezentacji.

Lecz dzięki za miłe słowa :P

3_1.png

Opublikowano

@True990 - po primo , jak wejdziesz na gg to odczytaj - wczorajsza sprawa :)

Po drugo - Miał być fanpage i nadal go nie ma , dlaczego ? :<

Na serwerze byłem i prezentuje się bardzo fajnie :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Dwa fajne serwery wychodzą w tym samym czasie... I weź tu teraz wybierz. Zaryzykuje i zagram tutaj, mam nadzieje, że wypali.

Opublikowano

oj Sielu potrafi zrobić dobry serwer, więc myślę ze i ten będzie tak dopracowany jak wcześniejszy i na pewno zawitam, wiele nowości :D najbardziej mi się podobają te mapy z przedziałem lvl :D  system ulepszeń idealny  ^_^

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...