Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Amerion - Wejdź by zobaczyć coś innego..

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tym forum i stroną?  <_< 

Wybaczcie mi za opóźnienie z stroną i forum jednakże jest to z deczka spodowane przez brak obecności jednej z osób technicznych.

Ale nie martwcie się dziś (po już po północy) pojawi się na pewno forum, a z stroną także sie postaram aby dziś była uruchomiona  :)

Pozdrawiam

True  :)

3_1.png

Opublikowano

No no no widze że szykuje się naprawde coś nowego i naprawde fajnego. Szkoda ze start dopiero w piątek ale mam nadzieje że wszystko wam wypali i Powodzenia ;P

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Jaka jest cena zmianek za PO a ile sie dostaje za metina(jak wgl sie dostaje ^^)?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jaka jest cena zmianek za PO a ile sie dostaje za metina(jak wgl sie dostaje ^^)?

30 po, początkowe metiny dają mało punktów, te dalsze więcej wiadomo. 

Zmianki także ze szkaty serwerowej oraz metki+bossy. 

3_1.png

Opublikowano

Wbije na bank i zycze udanego startu ;d , ostatnio polowa serwerow upadla po pierwszych dwoch dniach z powodu ddosow czy innych duperel . #Czekam .

Opublikowano

Jak te bossy się respią? Znowu jest tak jak na każdym nudnym hardzie, że boss respi sie raz na 2 godziny i tylko najsilniejsze nolife-gildie sobie go biją?

The past has gone

Opublikowano

Jak te bossy się respią? Znowu jest tak jak na każdym nudnym hardzie, że boss respi sie raz na 2 godziny i tylko najsilniejsze nolife-gildie sobie go biją?

To zależy jakie, dlatego nie ma zwykłego dt i są porobione wyspy.

Ale wiadomo, trzeba dropić z bossów przepustki na wyspy a ww (dt) jest za yang, nie duże sumy.

Myślę że nie wyjdzie to taki zwykły hard, nie chce aby było nudno a niektóre elementy wręcz świadczą że będzie to medium/hard. 

3_1.png

Opublikowano

Ale wiadomo, trzeba dropić z bossów przepustki na wyspy a ww (dt) jest za yang, nie duże sumy.

Myślę że nie wyjdzie to taki zwykły hard, nie chce aby było nudno a niektóre elementy wręcz świadczą że będzie to medium/hard. 

Co do tego respa to jaki jest czas respawnu metinow(min) i czy w dt na metinie(tym co sie dropi mapy) tez dostajemy PO?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

to jaki przedział respu? 1h-3h?

i czy każdy będzie w stanie ubić bossa w pojedynkę? Dungeony będą wymagać grupy?

The past has gone

Opublikowano

Nie żeby coś, ale forum było obiecane na wczoraj... Strona też miała się pojawić jak się uda więc to można wybaczyć, ale już widać że słabo z terminami ;( a szkoda bo robi się złe wrażenie.

Opublikowano

Co do tego respa to jaki jest czas respawnu metinow(min) i czy w dt na metinie(tym co sie dropi mapy) tez dostajemy PO?

Tak dostajemy PO.

to jaki przedział respu? 1h-3h?

i czy każdy będzie w stanie ubić bossa w pojedynkę? Dungeony będą wymagać grupy?

Nie no coś ty, na mapie przykład 120/140lv są 4 respy bossów co 45 minut.

Na mniejszych mapach jest podobnie.

Z dobrym ekwipunkiem i buffem na przykład ww/komnata smoka powinno dawać się radę. 

Dlatego że na serwerze jest inaczej porobione :) Np chcemy zdobyć trute leicmy do ww, chcemy ją przetopić na v2 lecimy także na ww po przepustkę do komnaty smoka, chcemy ulepszać v2 lecimy do komnaty smoka.

Podobnie z robieniem eq, chcemy przetopić zabijamy bossa na mapie, otrzymujemy ze szkaty klucz wyspy i na wyspie mamy drop ulepszaczy.

Nie żeby coś, ale forum było obiecane na wczoraj... Strona też miała się pojawić jak się uda więc to można wybaczyć, ale już widać że słabo z terminami ;( a szkoda bo robi się złe wrażenie.

...

3_1.png

Opublikowano

@~Sielu, Paciula ma rację...
Na głupie forum i stronę czekamy już 3 dni...
Co raz bardziej zaczynam się bać o termin startu serwera...
Jeżeli z głupim forum i stroną macie taki poślizg to co będzie z serwerem? Zamiast wyjść 5 września to wyjdzie pod koniec października...
Skoro już podajecie datę to róbcie wszystko żeby dotrzymać terminu...

Opublikowano

Up thx, ale nikt mi nie powie że metinek to nie wypał, nie wyszedł jak chciałem ale co ja poradzę skoro robiłem coś 1 raz..

droppng_eaewsse.png

Wraz z testerami postanowiliśmy dodać informacje jaki bonus działa na mapie żeby zapełnić zbiór pytań.

Teraz chyba jest wystarczająca ilość informacji o dropie expie itp..

3_1.png

Opublikowano

Serwer na którym możecie osiągnąć sukces. Start bez problemów, aktywność administracji i chęć do pomagania graczom, regularne aktualizacje (ulepszanie serwera) i możecie być w topce polskich serwerów, byle byście nie spoczęli na laurach i po miesiącu-dwóch nie zamknęli serwera.

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

Up thx, ale nikt mi nie powie że metinek to nie wypał, nie wyszedł jak chciałem ale co ja poradzę skoro robiłem coś 1 raz..

droppng_eaewsse.png

Wraz z testerami postanowiliśmy dodać informacje jaki bonus działa na mapie żeby zapełnić zbiór pytań.

Teraz chyba jest wystarczająca ilość informacji o dropie expie itp..

Nie chodziło mi dokładnie o to że był to nie wypał, bo był fajnym serwerm, no ale sam dobrze wiesz że go strasznie zaniedbałeś, jeżeli tym serwerem będziesz się zajmował do samego końca to chętnie na nim zagram.

Opublikowano

Trzech 'biologów', to moim zdaniem za dużo... 

Może się tylko tak wydawać :P

Będzie troszkę roboty, ale misje != biolog można robić bez czasu oczekiwania więc nie jest aż tak źle.

3_1.png

Opublikowano

Przedmioty do biologa dropia na kazdym levelu?

Zdecydowanie tak.

Nie potrzeba dropków od itemów dla biologa..

3_1.png

Opublikowano

Jednak nie zagram, za bardzo utrudniliście dostęp do marmurów...

Zostało to już zmienione :)

Dostępne także ze szkat przygody ponieważ za trudno by było tak jak piszesz. 

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...