Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Amerion - Wejdź by zobaczyć coś innego..

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty na to aby dodać worki na duszę ??

Jeżeli się wyrobimy z testowaniem, pomyślę nad tym. 

Teraz ważne aby wszystko było na cacy. 

3_1.png

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nadal pytam co ze stroną i forum które było obiecane na wczoraj a nadal nie ma odpowiedzi w tym temacie. Nie podoba mi się to, Sielu nie tego po Tobie się spodziewałem ;)

Opublikowano

Czemu jak wpisuje Amerion.pl to mi strona m@rtyriusza wyskakuje??

Serwer na plikach serwera m@rtyriusz?? 

Mimo to powodzenia.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Mimo to powodzenia.

Pozdrawiam. 

Jak na plikach "m@rtyriusza"? Nie widziałeś prezki? To są 2 całkiem inne serwery o.O Jak już to strona ze stylem takim, a może kupiona i jeszcze nie robiona.

tenor.gif

Opublikowano

Ja nadal pytam co ze stroną i forum które było obiecane na wczoraj a nadal nie ma odpowiedzi w tym temacie. Nie podoba mi się to, Sielu nie tego po Tobie się spodziewałem ;)

Strona i forum było obiecane na 30 sierpnia, a w sumie można powiedzieć, że jest 3 września...

Później zmienili termin i nie dotrzymali go...

Mi też przestaje się to podobać...

Przecież przy takich projektach dotrzymywanie terminów to podstawa...

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na True oraz Siela myślę że po Metinku widać że się starają i próbują dla was lepszy nowszy serwer zrobić.

Sielu szacunek za pracę robione w Pythonie.

Powodzenia chłopaki na starcie abyście długo wytrwali.  ^_^

24790528697226300755.png

Opublikowano

Ale dlaczego to na mnie leci? Ja tutaj nie mam nic do powiedzenia bo to nie ode mnie zależy.

Polecam serwer ze względu na True oraz Siela myślę że po Metinku widać że się starają i próbują dla was lepszy nowszy serwer zrobić.

Sielu szacunek za pracę robione w Pythonie.

Powodzenia chłopaki na starcie abyście długo wytrwali.   ^_^

Dziękuje :)

Strona i forum było obiecane na 30 sierpnia, a w sumie można powiedzieć, że jest 3 września...

Później zmienili termin i nie dotrzymali go...

Mi też przestaje się to podobać...

Przecież przy takich projektach dotrzymywanie terminów to podstawa...

Odpowiedź wyżej. 

Mimo to powodzenia.

Pozdrawiam. 

o.O  o.O  o.O

Nie wypowiadam się, strona została odkupiona i czeka na zmianę.

3_1.png

Opublikowano

Client już jest ? :) I na która godzine w piątek jest przewidziany start ?

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Polecam ze względu na umiejętności Siela. Mam nadzieję, że nie będzie poślizgu na starcie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Opublikowano

Start serwera: Piątek : 05.09.2014 o 18:00/19:00

Zapraszam na forum: forum.(nazwaserwera).pl

Klient do pobrania:

Hosting 1

azoom.cal24.pl/amerion/klient/Klient_Amerion.7z

Hosting 2

https://mega.co.nz/#!kVYiRJCI!Tq6zjudk9AzXsnRLdT03bKlejdQ_o0w8wNZ3IuNJJCQ

Hosting 3

https://mega.co.nz/#!JcRikQbZ!YtkaW4mlxO1gpf225VHpTPnOWx4_41ZwVyMIug2eG9Q

Hosting 4

http://en.file-upload.net/download-9468626/Klient_Amerion.7z.html
Skan

3_1.png

Opublikowano

Ja mam mały mętlik.

Nie wiem czy zagrać na Twoim serwerze, bo drugi został przez Ciebie olany.

Strona/forum off, na serwerze w południe kilkudziesięciu graczy, teraz jest 5 osób w m1/ch1 -.-

Mówiłeś, że Metinek.eu będzie dalej funkcjonował a Ty po prostu olałeś sprawę !

Nie lubię czegoś takiego, masz dwa serwery z tego ten pierwszy został kompletnie olany, nie ma żadnego wytłumaczenia, że byłeś zajęty pracą nad drugim.

Albo mówisz wprost " Słuchajcie, niestety muszę zamknąć Metinka z xxx powodów " a Ty robisz nas w h*ja, zero informacji, forum off, nic nie wiadomo.

Takie zachowanie to jakbym słyszał mojego brata który ma 15 lat, jest nie odpowiedzialny i ma olewkę na to co się do nie go mówi, taki sam jesteś Ty.

Zanim powiedzieć wprost, że serwer jest skazany na upadek to napisz to i wyłącz ten serwer.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja mam mały mętlik.

Nie wiem czy zagrać na Twoim serwerze, bo drugi został przez Ciebie olany.

Strona/forum off, na serwerze w południe kilkudziesięciu graczy, teraz jest 5 osób w m1/ch1 -.-

Mówiłeś, że Metinek.eu będzie dalej funkcjonował a Ty po prostu olałeś sprawę !

Nie lubię czegoś takiego, masz dwa serwery z tego ten pierwszy został kompletnie olany, nie ma żadnego wytłumaczenia, że byłeś zajęty pracą nad drugim.

Albo mówisz wprost " Słuchajcie, niestety muszę zamknąć Metinka z xxx powodów " a Ty robisz nas w h*ja, zero informacji, forum off, nic nie wiadomo.

Takie zachowanie to jakbym słyszał mojego brata który ma 15 lat, jest nie odpowiedzialny i ma olewkę na to co się do nie go mówi, taki sam jesteś Ty.

Zanim powiedzieć wprost, że serwer jest skazany na upadek to napisz to i wyłącz ten serwer.

y? Dlaczego skazany, przecież już napisałem że zrobię kolejny update więc nie rozumiem. Jakoś ciągle coś robiłem wiec do olania sprawy jest tu bardzo daleko.

Zobacz sobie jak zmieniłem ten serwer od startu i ile było na nim update zrobionych i dalej będzie jak tylko znajdę czas. 

Strona/forum off? ja w tej sprawie nic nie zrobię pisałem to już tyle razy że nie ja się tym zajmuje..

3_1.png

Opublikowano

y? Dlaczego skazany, przecież już napisałem że zrobię kolejny update więc nie rozumiem. Jakoś ciągle coś robiłem wiec do olania sprawy jest tu bardzo daleko.

Zobacz sobie jak zmieniłem ten serwer od startu i ile było na nim update zrobionych i dalej będzie jak tylko znajdę czas. 

Strona/forum off? ja w tej sprawie nic nie zrobię pisałem to już tyle razy że nie ja się tym zajmuje..

Wiem, że dużo zrobiłeś pod samego początku, bo grałem na Metinku od samego początku, ale nadal to nie wystarcza.

Wchodziłeś w ogóle na Metinka ? Zobacz jakie pustki, zobacz co ludzie piszą, przecież serwer upada, widać to gołym okiem. Pustki i jeszcze raz pustki, nawet w południe nic się nie dzieje.

Nie ma prezentacji serwera, brak obiecanej reklamy. Myślisz, że jeden update i wszystko wróci do normy ?

Serwer został przez Ciebie zaniedbany, takiego stanu nie da się już odwrócić.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Wiem, że dużo zrobiłeś pod samego początku, bo grałem na Metinku od samego początku, ale nadal to nie wystarcza.

Wchodziłeś w ogóle na Metinka ? Zobacz jakie pustki, zobacz co ludzie piszą, przecież serwer upada, widać to gołym okiem. Pustki i jeszcze raz pustki, nawet w południe nic się nie dzieje.

Nie ma prezentacji serwera, brak obiecanej reklamy. Myślisz, że jeden update i wszystko wróci do normy ?

Serwer został przez Ciebie zaniedbany, takiego stanu nie da się już odwrócić.

W tym temacie przyjmuję jedynie dyskusje o amerionie. 

Wchodziłem co do prezentacji nie z mojej winy że jej nie ma a kodu nie skopiowałem wiec trzeba będzie od nowa zrobić. 

3_1.png

Opublikowano

W tym temacie przyjmuję jedynie dyskusje o amerionie. 

Wchodziłem co do prezentacji nie z mojej winy że jej nie ma a kodu nie skopiowałem wiec trzeba będzie od nowa zrobić. 

To powiedz mi, gdzie można podyskutować o Metinku ?

Forum nieaktywne a prezentacji brak, po prostu nie ma gdzie grupowo podyskutować o stanie serwera.

Jeśli prezentacja została usunięta ( nie wiadomo z jakich przyczyn ;o ) to trzeba ją zrobić.

Mówisz, że wchodziłeś ? I jak, stan serwera jak dla Ciebie jest odpowiedni i nie widzisz nic niepokojącego ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Mam jedną wielką sprawę do graczy, jak ktoś ma windows 7 64b lub windows 8 to proszę pisać czy klient działa poprawnie jak już ktoś pobrał na pw.

Z góry wielkie dzięki. 

3_1.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie niby hard a militar na start zobaczymy co z tego wyjdzie polecam ze względu na True i Sielu powodzenia.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Ciągle trwa beta zamknięta. 

Sielu, forum nie działa ;(

Klient się włącza na Win 7 64bity, a co dalej to nie wiem bo do gry wbić nie mogę ;p.

Opublikowano

Sielu, forum nie działa ;(

Klient się włącza na Win 7 64bity, a co dalej to nie wiem bo do gry wbić nie mogę ;p.

Wiem że nie działa, nic z tym zrobić nie mogę.. sam czekam.

To dobrze :)

3_1.png

Opublikowano

Mam jedną wielką sprawę do graczy, jak ktoś ma windows 7 64b lub windows 8 to proszę pisać czy klient działa poprawnie jak już ktoś pobrał na pw.

Z góry wielkie dzięki. 

Na win 8 dziala ,sprawdzone.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...