Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Amerion - Wejdź by zobaczyć coś innego..

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o całokształt to bardzo mi się podoba!

Moim zdaniem zbroje są bardzo dobre :) Na pewno nie przesadzone, lecz bronie dla wojownika mi się nie podobają oraz dzwony.. Dzwon to dzwon, a nie laska :)

Z tym masz racje, te dzwony przydałoby się wymienić.

Była, jeszcze będzie bo to co wykryli testerzy naprawiłem w 1 dzień, dużo tego nie było. 

Na kiedy ją planujesz?

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tym masz racje, te dzwony przydałoby się wymienić.

Na kiedy ją planujesz?

Podam wieczorem wszystko tzn:

-Kiedy strona

-Kiedy klient

-Kiedy start itd.

Beta będzie zamknięta jak coś, to także podam ile będzie trwać ale myślę nie więcej niż 1 dzień bo wcześniej było testowane.

3_1.png

Opublikowano

Proszę was tylko o jedno nie zmieniajcie setów bo te stare bronie to jest coś czego aktualnie nie ma na serwerach metin2 :)

Tak samo pomyślałem.

Bronie raczej zostają tak jak jest.

Sielu, zmień system ulepszeń sztyletów bo są przestarzałe, po za tym serwer miód malina.

Zagram na 100%. ;)

Jak to się mówi, stare ale jare :P

3_1.png

Opublikowano

No i teraz pytanie, po co limit czasu u biologa? To nie jest utrudnienie tylko uprzykrzenie.Biolog powinien być trudny nie dlatego, że jest limit czasowy, tylko, że itemy do niego dropią rzadko i do tego z silnych potworów.To jest jedna z największych głupot metina.

Szczerze, to już lepiej dać bronie na 30+9 i dodać łuczników z bonami (mogą pod konia podchodzić).

Opublikowano

No i teraz pytanie, po co limit czasu u biologa? To nie jest utrudnienie tylko uprzykrzenie.Biolog powinien być trudny nie dlatego, że jest limit czasowy, tylko, że itemy do niego dropią rzadko i do tego z silnych potworów.To jest jedna z największych głupot metina.

Szczerze, to już lepiej dać bronie na 30+9 i dodać łuczników z bonami (mogą pod konia podchodzić).

Hym, fms (bronie na 30) są +6 jak pisałem, a ulepszenie kosztuje 5k bardzo mało.

Cena np fms to 200k w sklepie, lecz można też dropnąć z m2 wstawiłem jednak do dropu bronie.

Co do łuczników no to wiadomo :P

3_1.png

Opublikowano

Chyba już gdzieś ten system ulepszeń od Mnisiej widziałem.

@Temat.

140 max, Jedyny Hard który widzę że ma 140lvl, reszta ma 99,105,110,120.

@DobraDoTematu.

Zagram na serwerze.

Opublikowano

Drodzy gracze, naradziliśmy się i zdecydowaliśmy że startujemy w piątek. Czyli: 05.09.14

Już tłumaczę dlaczego, rozpoczyna się rok szkolny, każdy ma jakieś inne sprawy do załatwienia a my chcemy dopiąć wszystko na ostatni guzik.

Nie chcemy aby sytuacja się powtórzyła i coś było nie dopracowane. W ten czas będą także filmy na yt aby zachęcić do gry oraz do środy będzie beta.

Oczywiście pojawi się kampania reklamowa, taką mam nadzieje.

Strona/forum - powinno być jutro.

3_1.png

Opublikowano

No fajnie Sielu mam nadzieje że spiny nie będzie jak sobie od ciebie 5 slotowego bs-a podkradnę : <

Opublikowano

No fajnie Sielu mam nadzieje że spiny nie będzie jak sobie od ciebie 5 slotowego bs-a podkradnę : <

Powodzenia w rozpakowaniu klienta :<

Zapraszam serdecznie na serwer, postaram się o konkretną reklamę serwera oraz jego mocną stabilność :)

Pozdrawiam

True!

@down

W takim układzie pozostało mi jedynie trzymać kciuki :D

Opublikowano

Powodzenia w rozpakowaniu klienta :<

Zapraszam serdecznie na serwer, postaram się o konkretną reklamę serwera oraz jego mocną stabilność :)

Pozdrawiam

True!

A bardzo chętnie rozpakuję może nawet wrzucę na mpc by % zbić.

@topic

Gdyby nie te bronie to może bym zagrał , co prawda jestem fanem oldschoolu ale wybrałeś najbrzydsze z możliwych oldschoolowych broni : c

Opublikowano

Pomysł fajny - aby wypaliło i będzie dobrze. 

Prorokiem nie jestem ale jak mówisz że 2 września planowany start bo jeszcze jest trochę do poprawy to na pewno będzie poślizg więc aby potem awantury nie było ... z metinkiem było tak samo i nie tylko. Tylko pamiętajcie żeby zamówić forum bo też będzie lament i płacz, że dwa tygodnie później dopiero forum będzie ! - każdy wie jak to kiedyś było.

Opublikowano

Pomysł fajny - aby wypaliło i będzie dobrze. 

Prorokiem nie jestem ale jak mówisz że 2 września planowany start bo jeszcze jest trochę do poprawy to na pewno będzie poślizg więc aby potem awantury nie było ... z metinkiem było tak samo i nie tylko. Tylko pamiętajcie żeby zamówić forum bo też będzie lament i płacz, że dwa tygodnie później dopiero forum będzie ! - każdy wie jak to kiedyś było.

Nie nie spokojnie, tu nie chodzi że czegoś brakuje czy coś bo specjalnie robiłem aby się wyrobić.

Do poprawy jest tylko leciutka poprawa dropu, to wszystko. Dzisiaj to już skończę. 

3_1.png

Opublikowano

A no to super :) 

A nie myśleliście np. żeby zmniejszyć ilość yang na serwerze ? O co chodzi, już tłumaczę. Dajmy na to wprowadzicie system bryłek i wtedy ktoś będzie chciał sprzedać jakiś drogi item to musi napisać temat albo na forum albo siedzieć w grze i spamować na czacie bo nie będzie można go wystawić w tobole, albo ktoś wystawia sklep i zaraz wyskoczy ograniczenie 2kkk. Tak więc nie lepiej pójść w drugą stronę żeby dajmy na to itemy w sklepach kosztowały po te 50 yang czy tam jeszcze mniej a dropiło po 5-10y. Oczywiście zakładam wszystko hipotetycznie, bo pomysł jest do przemyślenia. Czemu by to miało służyć ? Ludzie chętnie stawiali by sklepy w miastach, oraz nikt nie oszukiwałby z bryłkami na handlu ...

Opublikowano

A no to super :) 

A nie myśleliście np. żeby zmniejszyć ilość yang na serwerze ? O co chodzi, już tłumaczę. Dajmy na to wprowadzicie system bryłek i wtedy ktoś będzie chciał sprzedać jakiś drogi item to musi napisać temat albo na forum albo siedzieć w grze i spamować na czacie bo nie będzie można go wystawić w tobole, albo ktoś wystawia sklep i zaraz wyskoczy ograniczenie 2kkk. Tak więc nie lepiej pójść w drugą stronę żeby dajmy na to itemy w sklepach kosztowały po te 50 yang czy tam jeszcze mniej a dropiło po 5-10y. Oczywiście zakładam wszystko hipotetycznie, bo pomysł jest do przemyślenia. Czemu by to miało służyć ? Ludzie chętnie stawiali by sklepy w miastach, oraz nikt nie oszukiwałby z bryłkami na handlu ...

Yang drop jest bardzo mały :)

Tak aby właśnie był handel. Nikt nie oszuka bryłkami na handlu bo jest to zabezpieczone.

3_1.png

Opublikowano

zacny serwer, system ulepszeń 'mega" w końcu ogarnięte zbroje i bronie 

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Serwer wygląda na rewelacyjny. Sam jestem oszołomiony. Niestety czekam już na inny serwer. Jeżeli nie wypali to spodziewajcie się mnie. :)

Świetna prezentacja, jak najbardziej polecam serwer. :)

Opublikowano

Serwer wygląda na rewelacyjny. Sam jestem oszołomiony. Niestety czekam już na inny serwer. Jeżeli nie wypali to spodziewajcie się mnie. :)

Świetna prezentacja, jak najbardziej polecam serwer. :)

Dzięki :)

Chciałem dodać że ulepszacze na przetopy epickiego eq będą dropiły z bossów na wyspach.

Klucze tak jak w prezentacji, z bossów na mapie a dokładniej z ich szkaty. Każdy boss na mapie do expa ma swoją szkate.

Nie dałem też ważnej informacji że z na dungeonach/wyspach nie leci exp. Od expa są mapy żeby była rywalizacja. 

3_1.png

Opublikowano

Jak z marmurami ? Mam nadzieję, że jakiś npc.

Ile ku by wbić skilla na G ?

Są nieskończone strzały u handlarza ?

Marmury tak jak w prezentacji, tylko z łowienia.

Tnz, po otworzeniu ryby jest duża szansa na marmur. Sama szansa na złowienie czegoś jest bardzo duża bo edytowałem to od 0 żeby było przyjemnie. Marmur wymienia się po przeciągnięciu go na rybaka.

10Ku, z tym że wbijamy tak jak kamieniem czyli 1 księga i wybieramy jaki skill chcemy szkolić.

Jest za 100 yang oraz na start gry.

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...