Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ten serwer naprawilem i odswiezylem, a to ze nie ma ludzi jest oznaka ze jest nudny  i z tego tez uciekna, sami zobaczycie

@top

Nie polecam 

Dziwne bo bo na linaresie bylo ponad 130k kont, i stoi juz poltora  roku, po prostu nie umiesz poprowadzic serwa

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

7 godzin i topka?

w 4h mozna wbic 255 lv :D

24790528697226300755.png

Opublikowano

Ci GMowie to jakaś parodia jest, ja rozumiem szczerość, ale to że jak WYŁĄCZYCIE SERWER to nam eq zniknie, rly? Serwer nawet w grze nie jest wyłączany tylko na żywca, bugi są już od startu marinera (kto grał na początku ten wie, teraz to jest najlepszy serwer na tych plikach)

1. HP mobów nie widoczne.

2. Te mapy to gówno, 5 osób max na 1ch może expić.

3. Ulepy się nie stakują.

4. O ulepki w c**j ciężko, każdy te bossy klepie.

5. Nie da się stakować tych skrzynek podczas expa, w dodatku po 5 levelupach mam ich ok. 100 wylecą może 3 perły? a reszta leci na m1 gdzie jest najebane tego od..jak zbierze się ok 10 osób i zacznie tym spamować to wam ch wywali. :)

6. Nie ma polskich znaków, polskich nazw bossów.

7. Nie ma textur metinów i dropu z nich.

8. Dodajcie te jebane bronie 75/65 i stalki do npc a usuńcie te szkaty albo ograniczcie drop..

9. Wywalony przedmiot powinien znikać po 10 sek. a znika po 3minutach.

10. Kolejna sprawa to wasze śmieszne eventy, ja sobie expie.. a wy nagle "WBIJAC NA CH1 ROBIMY OXA!!!!! DAMY WAM EQ Z LEZ TYLKO WBIJCIE!!!!", wczoraj  tak samo tylko z ulepkami.. :)

11. Dzisiejszy event ""ZUO"" po 5 minutach wszyscy byli w DT, wtf?

12. Po co stalki i bronie 75 lecą z bossów? Każdy ma  tego od c**ja.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ci GMowie to jakaś parodia jest, ja rozumiem szczerość, ale to że jak WYŁĄCZYCIE SERWER to nam eq zniknie, rly? Serwer nawet w grze nie jest wyłączany tylko na żywca, bugi są już od startu marinera (kto grał na początku ten wie, teraz to jest najlepszy serwer na tych plikach)

2. Te mapy to gówno, 5 osób max na 1ch może expić.  MAPY ZOSTANA ZMIENIONE NA TAMTE TYLKO SA POPRAWIANE TAM RESPY, KOORDY BOSSOW ITD

3. Ulepy się nie stakują. TYLKO KILKA ALE TO POPRAWIA

4. O ulepki w c**j ciężko, każdy te bossy klepie. NIE PRZESADZAJ Z JEDNEGO BOSSA LECI PO 5-6

5. Nie da się stakować tych skrzynek podczas expa, w dodatku po 5 levelupach mam ich ok. 100 wylecą może 3 perły? a reszta leci na m1 gdzie jest najebane tego od..jak zbierze się ok 10 osób i zacznie tym spamować to wam ch wywali. :) DLATEGO WLASNIE SIE NIE STACKUJA BY NIE NAZBIERAC NP 10K I ZLAGOWAC SERWER, LOGICZNE?

6. Nie ma polskich znaków, polskich nazw bossów. TYLKO NA PUDELKU W 1 NIE MA PO POLSKU, ALE TEZ POPRAWIA

7. Nie ma textur metinów i dropu z nich. BO ONE SA DO DROPIENIA INSTRUKCJI I MONUTOW, POCZYTAJ PREZKE

8. Dodajcie te jebane bronie 75/65 i stalki do npc a usuńcie te szkaty albo ograniczcie drop..

9. Wywalony przedmiot powinien znikać po 10 sek. a znika po 3minutach. ZBYT DUZO LECI Z NIEKTORYCH BOSSOW I BYSCIE NIE ZDARZYLI PODNIESC

10. Kolejna sprawa to wasze śmieszne eventy, ja sobie expie.. a wy nagle "WBIJAC NA CH1 ROBIMY OXA!!!!! DAMY WAM EQ Z LEZ TYLKO WBIJCIE!!!!", wczoraj  tak samo tylko z ulepkami.. :) TO ZLE ZE OX? NO TO EXPISZ, IDZIESZ NA OX, I WRACASZ EXPIC LOL?

Opublikowano

2. Te mapy to gówno, 5 osób max na 1ch może expić.  MAPY ZOSTANA ZMIENIONE NA TAMTE TYLKO SA POPRAWIANE TAM RESPY, KOORDY BOSSOW ITD

4. O ulepki w c**j ciężko, każdy te bossy klepie. NIE PRZESADZAJ Z JEDNEGO BOSSA LECI PO 5-6

5. Nie da się stakować tych skrzynek podczas expa, w dodatku po 5 levelupach mam ich ok. 100 wylecą może 3 perły? a reszta leci na m1 gdzie jest najebane tego od..jak zbierze się ok 10 osób i zacznie tym spamować to wam ch wywali. :) DLATEGO WLASNIE SIE NIE STACKUJA BY NIE NAZBIERAC NP 10K I ZLAGOWAC SERWER, LOGICZNE?

6. Nie ma polskich znaków, polskich nazw bossów. TYLKO NA PUDELKU W 1 NIE MA PO POLSKU, ALE TEZ POPRAWIA

7. Nie ma textur metinów i dropu z nich. BO ONE SA DO DROPIENIA INSTRUKCJI I MONUTOW, POCZYTAJ PREZKE

9. Wywalony przedmiot powinien znikać po 10 sek. a znika po 3minutach. ZBYT DUZO LECI Z NIEKTORYCH BOSSOW I BYSCIE NIE ZDARZYLI PODNIESC

10. Kolejna sprawa to wasze śmieszne eventy, ja sobie expie.. a wy nagle "WBIJAC NA CH1 ROBIMY OXA!!!!! DAMY WAM EQ Z LEZ TYLKO WBIJCIE!!!!", wczoraj  tak samo tylko z ulepkami.. :) TO ZLE ZE OX? NO TO EXPISZ, IDZIESZ NA OX, I WRACASZ EXPIC LOL?

ty chyba wbiłeś 90 level z tego co piszesz, pokaż mi z którego bossa leci MINIMUM 5x krew małpy? wbij z 155 wtedy pogadamy, albo pobiegaj po mapie kochanie. :)

Opublikowano

- masa niepotrzebnych ulepszaczy które są gówno warte i nic z nimi nie można zrobić
- bijesz potwory na 125 poziomie a nadal do Ekwipunku wlatują jakieś pokrzywy, kwiaty kaki i inne gówna razem z korzeniami gango
- Dropisz gówno warte szkatułki z których lecą jakieś stalki ... A nie lecą ulepszacze ani kasa
- Kasy leci z mobów w cholerę mało, ten drop sztabek złota też mierny 
- ulepszacze nie łączą się, masa miejsca w ekwipunku jest zajęta. 
- Głównym ulepszaczem który każdy pożąda jest krew małpy która leci jak krew z nosa .... 
- Drugi dzień i już kilka 250 poziomów za to eq nie ma nikt. 
- Event ? Wpadam na dolinę a tam kilka riperów i smok. I po co ? Skoro ze skrzyń lecą stalki , bronie na 65 i 75 poziom ... Zero ulepszaczy 
- Metiny nie mają tekstur, są białe, nic z nich nie leci. 
- Resp mobów to jakaś porażka, 3-5 minut czekasz na spot, ubiłem grupke, poszedłem na fajkę, wróciłem, zaczęły się respić 
- OX - Game Master otwiera wejście, nie zdążyłem podejsć do URIEL już zamknięte. WIęc po co ten konkurs ? 
- Lagi takie, że szok. Opóźnienie po wciśnięciu klawisza wynosi około 2-3 sekund
- Ściny serwera - masakryczne. 
- Nie można zobaczyć na expowiskach nowych ile hp pozostało potworowi ani metinowi. 
- Luki w ISie takie, że gdy zna ktoś myk z innych serwerów na wykorzystanie bugu na SMy to wzbogaci się bardzo szybko 
- do 120 poziomu exp zapieprza jak dziki osioł, od 125-155 to jest męczarnia, bijesz i bijesz i gówno z tego jest. I potem znowu zapieprzasz do 250 jak dziki
- Błędy klienta, error i znaki zapytania mimo, że wszystko mam, razem z frame work 
- Jeśli chodzi o eq 65+ dropniesz wszystko i wszedzie, ale nie bambusa , paranoja :)
- Biżuteria z niebiańskich łez ? Zapomnij ... o Tarczach na 61 poziom nie wspomnę, zablokowałem sobie expa , 20 minut w v2 pająki i zero , nic.

A teraz perełki, screeny które dodałem po godzinie gry.

Nie wiem co to jest .... Żart z kolegi z teamu ? Walić to jak go nazwaliście ale tu grają dzieciaki ... Widać, że brak kompetencji . 

30351060419955281376.png

2 skile BMa. Jedno zrobione tuż po rzuceniu zaklęcia. 
Drugie zdjęcie zrobione jakieś 2 - 3 minuty po rzuceniu zaklęcia. 

09365272292422714611.png

08086860329811711296.png

W dupie mam to co Ty myślisz , rozumiemy się ? Mnie obchodzi to co ja myślę. 
A Twoje zdanie mnie tak je...ie że zaraz dojdę . 
PEACE \m/

Opublikowano

Ale ty jesteś naiwny. Zapłacili Ci żebyś tak napisał? "Z jednego bossa leci po 5-6" - leci, ale połowa jest prawie nic nie warta.

"Byle wystarczyło na nowe auto"  ;)

Opublikowano

- masa niepotrzebnych ulepszaczy które są gówno warte i nic z nimi nie można zrobić

- bijesz potwory na 125 poziomie a nadal do Ekwipunku wlatują jakieś pokrzywy, kwiaty kaki i inne gówna razem z korzeniami gango

- Dropisz gówno warte szkatułki z których lecą jakieś stalki ... A nie lecą ulepszacze ani kasa

- Kasy leci z mobów w cholerę mało, ten drop sztabek złota też mierny 

- ulepszacze nie łączą się, masa miejsca w ekwipunku jest zajęta. 

- Głównym ulepszaczem który każdy pożąda jest krew małpy która leci jak krew z nosa .... 

- Drugi dzień i już kilka 250 poziomów za to eq nie ma nikt. 

- Event ? Wpadam na dolinę a tam kilka riperów i smok. I po co ? Skoro ze skrzyń lecą stalki , bronie na 65 i 75 poziom ... Zero ulepszaczy 

- Metiny nie mają tekstur, są białe, nic z nich nie leci. 

- Resp mobów to jakaś porażka, 3-5 minut czekasz na spot, ubiłem grupke, poszedłem na fajkę, wróciłem, zaczęły się respić 

- OX - Game Master otwiera wejście, nie zdążyłem podejsć do URIEL już zamknięte. WIęc po co ten konkurs ? 

- Lagi takie, że szok. Opóźnienie po wciśnięciu klawisza wynosi około 2-3 sekund

- Ściny serwera - masakryczne. 

- Nie można zobaczyć na expowiskach nowych ile hp pozostało potworowi ani metinowi. 

- Luki w ISie takie, że gdy zna ktoś myk z innych serwerów na wykorzystanie bugu na SMy to wzbogaci się bardzo szybko 

- do 120 poziomu exp zapieprza jak dziki osioł, od 125-155 to jest męczarnia, bijesz i bijesz i gówno z tego jest. I potem znowu zapieprzasz do 250 jak dziki

- Błędy klienta, error i znaki zapytania mimo, że wszystko mam, razem z frame work 

- Jeśli chodzi o eq 65+ dropniesz wszystko i wszedzie, ale nie bambusa , paranoja :)

- Biżuteria z niebiańskich łez ? Zapomnij ... o Tarczach na 61 poziom nie wspomnę, zablokowałem sobie expa , 20 minut w v2 pająki i zero , nic.

A teraz perełki, screeny które dodałem po godzinie gry.

Nie wiem co to jest .... Żart z kolegi z teamu ? Walić to jak go nazwaliście ale tu grają dzieciaki ... Widać, że brak kompetencji . 

30351060419955281376.png

2 skile BMa. Jedno zrobione tuż po rzuceniu zaklęcia. 

Drugie zdjęcie zrobione jakieś 2 - 3 minuty po rzuceniu zaklęcia. 

09365272292422714611.png

08086860329811711296.png

Jestes glupi? Masa nie potrzebnych ulepszaczy? Skad wiesz czy sa nie potrzebne skoro ledwo pierwszy set eq moze zrobiles? Beda potrzebne pozniej. Dobrze ze kasy mnie bo wtedy mozna kupic w sklepach za yanagi a nie ze 5 min i 2kkk i ceny za eq po 500kkk i jak to zaplacic?

Opublikowano

Nie nie jestem k***a głupi. Puknij się w ten cymbal i sprawdź czy ktoś tam jeszcze mieszka. Wbijasz w 2 dni 200 poziom a nie masz nawet trzeciego setu eq. Po cholerę to ? Albo drop ulepszaczy jak i kasy jest wprost proporcjonalny do expa albo jest lipa. Wbijesz 250 i od nowa innym gównem będziesz grał żeby dropić jakieś eq ? Jaki w tym sens ? 

Żaden. Ale jesteś zbyt tępy niczym dzida żeby pojąć i zrozumieć taką kwestię. Kolejny baran któremu dali w łapę żeby bronił mienia i prestiżu serwera ? 
Serwer może i ma predyspozycje ale więcej wkurwienia mnie zafundował niż dobrej zabawy. To jest 4Fun ? To jest 4Shit . 

A teraz spójrz na moją sygnaturę i sklej swoje wargi a najlepiej zaknebluj te wrota z czeluściami bo stihl mi się automatycznie odpala jak czytam takie denne i nierzetelne wypociny. 

@Edit rozumiem, że ten najebany pszemek na zdjęciu to jesteś Ty . Winszuje, jesteś sławny jak dupa Borysewicza. 

W dupie mam to co Ty myślisz , rozumiemy się ? Mnie obchodzi to co ja myślę. 
A Twoje zdanie mnie tak je...ie że zaraz dojdę . 
PEACE \m/

Opublikowano

Jestes glupi? Masa nie potrzebnych ulepszaczy? Skad wiesz czy sa nie potrzebne skoro ledwo pierwszy set eq moze zrobiles? Beda potrzebne pozniej. Dobrze ze kasy mnie bo wtedy mozna kupic w sklepach za yanagi a nie ze 5 min i 2kkk i ceny za eq po 500kkk i jak to zaplacic?

Gadanie 10 latka, który dopiero z metkiem zaczyna przygodę. Sorry, ale taka prawda ;)

A GA zachowuje się jak 8 latek. 

To jest kopia linaresa tylko kilka broni zamienionych wyglądem. Jeżeli macie do wyboru zagrać tu lub na linaresi, to o wiele bardziej polecam linaresa, bo jest stabilny. A to padnie jak zwiększą się ddos'y.

Nie nie jestem k***a głupi. Puknij się w ten cymbal i sprawdź czy ktoś tam jeszcze mieszka. Wbijasz w 2 dni 200 poziom a nie masz nawet trzeciego setu eq. Po cholerę to ? Albo drop ulepszaczy jak i kasy jest wprost proporcjonalny do expa albo jest lipa. Wbijesz 250 i od nowa innym gównem będziesz grał żeby dropić jakieś eq ? Jaki w tym sens ? 

Żaden. Ale jesteś zbyt tępy niczym dzida żeby pojąć i zrozumieć taką kwestię. Kolejny baran któremu dali w łapę żeby bronił mienia i prestiżu serwera ? 

Serwer może i ma predyspozycje ale więcej wkurwienia mnie zafundował niż dobrej zabawy. To jest 4Fun ? To jest 4Shit . 

A teraz spójrz na moją sygnaturę i sklej swoje wargi a najlepiej zaknebluj te wrota z czeluściami bo stihl mi się automatycznie odpala jak czytam takie denne i nierzetelne wypociny. 

@Edit rozumiem, że ten najebany pszemek na zdjęciu to jesteś Ty . Winszuje, jesteś sławny jak dupa Borysewicza. 

Zgadzam się ;) Tylko bez tych wyzwisk xD

xxx

Opublikowano

Znowu serwer na tych samych plikach.. to się robi nudne

Masa nie naprawionych rzeczy

Nie widać HP Mobów na nowych mapach
Niby taki Easy / 4Fun a zbieranie Ulepek i wogóle próba znalezienia i ,,SAMEMU" Ubicia bossa jest niemożliwa, bo każdy sie wryje w bossa i będzie chciał zgarnąć loot dla niego.
Łatwo o LVL, Strasznie ciężko o EQ
Łatwo o LVL, Strasznie ciężko o Ulepy.
Może i dropi po 5-6 ulep ale i tak jest bardzo ciężko ubić bossa, Na każdym serwerze z tymi plikami z prawie takim samym EQ próbowałem ubić bossa, po 5 czy tam 10 minutach się udało, drop niezmiernie interesujacy 2-3 nic nie warte śmieci i 1-2 ulepek...

Chyba jedynymi serwerami skąd to z mobów dropią ulepki to Xenox i Argentus.

Opublikowano
Bez zbędnego pierdolenia:

1.Drop ziół...Zupełnie nie potrzebny, a zasyfia eq.

2.Drop ze szkatułek...Dobra na początku żeby zdobyć eq to było dobre, ale teraz wiara tym spami+ zasyfia to praktycznie całe eq i nie idzie sie pozbierać.

3.Stackowanie się itemów...Międzyinnymi przepisy, pasty itp.

4.Dodanie brył 500kk do handlary/Zamiana na bryłki przy 1.5kkk

5.Dodanie 4 stron w eq

Przestańcie dogadzać graczom przez dawanie kodów czy robienie eventów tylko zabierzcie się za ogarnianie serwera...

Opublikowano

Dokładnie jak kolega wyżej . Dając prezenciki graczom niszczycie i rujnujecie własną pracę :) Dając dla konkurencji o wiele więcej szans na topkę.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, padnie jak poprzednie wersje ;) Mariner aka silves.

mariner stoi do tej chwili i ma się dobrze, nie porównuj go do tego gówna czy tamtego syfu. :)

Opublikowano

"nowe kd"

nie zagram eh.

Pozdrawiam, chciałem grać ale rezygnuje

to mogl byc przedmiot stworzony przy pomocy hackow (efekt tylko wizualny) gdyby ci pokazali na handlu to znaczy ze navi, poniewaz eq stworzonego od strony clienta nie da sie dac na handel.

Opublikowano

Pozdrawiam, chciałem grać ale rezygnuje20142399316587253985.jpg

Rozumiem, że Truciak z Navi. Pamiętasz kto go miał?

75217085885568519449.png

Opublikowano

Pozdrawiam, chciałem grać ale rezygnuje20142399316587253985.jpg

Co do zdjęcia, to tyle w temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1263298-nie-dajcie-sie-nabrac-kolejne-oszustwo-ochron-swoj-serwer/#entry10790175

Informacje od administracji AmarenaMT2.eu

Dziś w nocy zostało poprawione:

- Zostały wprowadzone nowe mapy

- Spoty zostały powiększone

- Dodano większy drop krwi małpy i podstawowych ulepek

- 2x więcej bossów na ogromnych mapach

- Dodano biżu na 54 do NPC na +9

- Dodano dodatkowych NPC na plac w m1 z dodatkowymi misjami

- Dodano pudełko z papierami do usuwania itemów

- Poprawiono EXPna mapie 125

- Zmniejszono znacznie drop szkatułek tych co dropia od 1 lvl aby nie było za dużo

- Dodano drop wachlarza i dzwonków 65 i 75 do szkaty hallowenowej

- Zmniejszono do minimum drop roślin ( one SA tez potrzebne, można robić wody z bonami np 70 ataku)

- Zrobiono "stackowanie" czyli łączenie się pozostałych ulepszaczy

Co zostanie dziś zrobione:

- Zmniejszenie dropu stalek z bossów do minimum

- Zmniejszenie dropu zbędnych rzeczy z szkatułek

- Poprawienie kilku NPC bo maja nie polskie nazwy

Administracja też będzie sukcesywnie poprawiać wszystkie bugi zgłoszone na FORUM SERWEROWYM

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Proponuję zwiększyć prędkość bazową postaci, oraz dodać stackowanie małży :)

Ahh i jeszcze, pet do expa "fenix" nie daje bonu na potwory :D

Ps. będą jeszcze jakieś kody na sm? :D

Opublikowano

Proponuję zwiększyć prędkość bazową postaci, oraz dodać stackowanie małży :)

Ahh i jeszcze, pet do expa "fenix" nie daje bonu na potwory :D

Ps. będą jeszcze jakieś kody na sm? :D

Czy bug z petami naprawiony? Z statami? ^ ^

ban.gif

Opublikowano

Admini mają w d***e graczy...Wgl nei reagują na prośby, nie naprawiają bugów tylko robią eventy co 5 min...Taka prawda

Opublikowano

Admini mają w d***e graczy...Wgl nei reagują na prośby, nie naprawiają bugów tylko robią eventy co 5 min...Taka prawda

Jak kur* nic nie robia?

A to co jest slepy downie? 

Dziś w nocy zostało poprawione:

- Zostały wprowadzone nowe mapy

- Spoty zostały powiększone

- Dodano większy drop krwi małpy i podstawowych ulepek

- 2x więcej bossów na ogromnych mapach

- Dodano biżu na 54 do NPC na +9

- Dodano dodatkowych NPC na plac w m1 z dodatkowymi misjami

- Dodano pudełko z papierami do usuwania itemów

- Poprawiono EXPna mapie 125

- Zmniejszono znacznie drop szkatułek tych co dropia od 1 lvl aby nie było za dużo

- Dodano drop wachlarza i dzwonków 65 i 75 do szkaty hallowenowej

- Zmniejszono do minimum drop roślin ( one SA tez potrzebne, można robić wody z bonami np 70 ataku)

- Zrobiono "stackowanie" czyli łączenie się pozostałych ulepszaczy

Co zostanie dziś zrobione:

- Zmniejszenie dropu stalek z bossów do minimum

- Zmniejszenie dropu zbędnych rzeczy z szkatułek

- Poprawienie kilku NPC bo maja nie polskie nazwy

Administracja też będzie sukcesywnie poprawiać wszystkie bugi zgłoszone na FORUM SERWEROWYM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...