Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na mapie 155 jest w trzy dupy tych mobów, a exp zmniejszony, radzę zmniejszyć moby x3 a zwiększyć expa, bo jak dotąd nigdy nie miałem jeszcze takich lagów na mapie, pozdrawiam. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GM juz niby o tym wiedzą...Btw Zwiekszcie drop redek bo białych i nieb mam po 100, a redek 20... -.-

Opublikowano

Takie pytania

Jak wyglada problem u was na serwie z runtime error ??

Jest kosmiczne swiecenie efektu zbroji (co dajel lag serwera) ?

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

To tak, zauważyłem zmniejszone moby, co daje plus. Lecz nadal są minusy, gracze strasznie upierdliwi, nie wiem kto tu gra.. podstawówka? Nie chciałem sprzedać PARU OSOBOM itemów, i dosłownie każda odpisała "WYPIERDALAJ FRAJERZE" hm? Gram od startu na multihacku, waithacku i nic.. polecam również, na mapach jak przejedziesz co 2 osoba ma, a gracze tylko straszą, a ja dotąd nie mam bana.. :)

Klient już jest w koszu, ogólnie to wszystko przesadzone.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Więc tak:

Serwer ZBUGOWANY na maxa. Exp pomiędzy 75 a 110 szybki a co do między 150 a 200 to trzeba expic z 3 godziny i to jeszcze z PD !!!!. I to ma być easy PORAŻKA. Coraz więcej osób pisze że usuwają się przedmioty z kont i niestety mi to się samo zdarzyło. Jestem ciekaw jak sie wytłumaczy GA serwera. Jak dla mnie to nie easy tylko chyba MEDIUM.

Jeśli ktoś nie lubi wolnego expa odradzam serwer.

Opublikowano

Więc tak:

Serwer ZBUGOWANY na maxa. Exp pomiędzy 75 a 110 szybki a co do między 150 a 200 to trzeba expic z 3 godziny i to jeszcze z PD !!!!. I to ma być easy PORAŻKA. Coraz więcej osób pisze że usuwają się przedmioty z kont i niestety mi to się samo zdarzyło. Jestem ciekaw jak sie wytłumaczy GA serwera. Jak dla mnie to nie easy tylko chyba MEDIUM.

Jeśli ktoś nie lubi wolnego expa odradzam serwer.

Z tym expem nie przesadzaj, robisz eq w miarę do expa idziesz na spot i exp leci jak szalony, expiąc może z 4h łącznie wbiłem od 120 do 180lvl, co do eq rzeczywiście administracja coś namieszała, ludziom znika eq, mi osobiście znikło pół magazynu i sporo eq do pvp, jeżeli gm tego szybko nie naprawi, nie zrobi cofki to odejdzie w cholerę graczy, u mnie tragicznie nie jest bo poznikało mi eq na 54/70 perf, ale co mają powiedzieć ludzie którym poznikało eq na +200 lvl. 

Opublikowano

Droga administracjo. całkiem popsuliście ten serwer. Wydałem na niego 4k sm i co z tego mam marne 300 sm. stracilem eq na które zbierałem bardzo długi czas . serwer ewidętnie stworzony dla zysku , i niedopracowny. przez co ja już tu nigdy nie zagram a razem ze mna nie zagra tu juz około 300 osob. a to tylko dlatego że rozwaliście ox i nic nie zrobiliście po zniknięciu eq. tylko daliście marne 300 sm na 1 fryzurke lub 5 redek za eq warte 100-300 redek. kpiny i jeszcze raz kpiny. nara

Opublikowano

Hahaha :D
Ten serwer to jakaś totalna porażka!
Plusem tego serwera jest exp i przyjemny drop, ale reszta to masakra!
Pełno bugów, zero zgrania administracji, znikające eq i wiele wiele więcej...

Mi osobiście nic nie zginęło, ale co mają powiedzieć ludzie co wydali jak kolega wyżej, 4k SM na eq i wszystko znikło?
Administracja w ramach rekompensaty dała raty 200% na dzień, 300 SM i kilkanaście OX'ów...
Śmiech na sali...
Zawiodłem się na tym serwerze...
Większość graczy gra na WH i innych botach, a administracja ma na to wyjebane...
Nawet forum jest zbugowane...
Nie działa podstawowa rzecz, zamykanie tematów... !
Piszę o tym od startu serwera, a administracja dalej nic z tym nie zrobiła...
Serwer typowo pod kasę, a upadnie za max 2 tygodnie...
C**j im w dupy!
Już mniej się zawiodłem na Deili...
Nie polecam serwera!

Co do ilości online to około 300-400

16093692031519150965.jpg

Czyżby to stąd nazwa serwera?

Opublikowano

Serwer typu Lin*resmt2 nie polecam . 

Bug na bugu ,maksymalny w jeden dzień. 

Po mieście i expowiskach lata pełno botów. 

Z dnia na dzień coraz większa lipa ;) 

NIE POLECAM :) :) !

Opublikowano

Ja tam Polecam zawsze można posmiac sie na TS3  z graczami a co do znikajacego eq to znikneło to prawda ale administracja dała smy i w ciagu jednego dnia wiekszość odrobiła to co straciła ;) BUgi? Wymien chociaz dwa exp bedzie sie bugował jak raty na serwerze są wysokie plus dadzą expa ;( 

Opublikowano

Serwer Syf nic więcej. Klasy zbalansowane ? Taaa już to widzę.

Zrobiłem klasę szaman Smok pro perfekt eq Stalka bizu z łez i wachlarz zbawienia + buffy 60%. Vs Szaman Heller stalka dzwon na 65 lvl. Eq nie zrobione.

= Biłem mniej niż on ze skilka po mimo że nawet nie miał Kd w dzwonie . I to nazywa się balans klas tak? Szaman Heller bije tak dużo bez eq niż Smok z buffami i pomocą ...

Nie polecam kolejny syf. Po mimo że projekt fajny itd ale Syf to syf.

@ A i jeszcze jedno pełno śmieci stalki bojowych trut itd. Ale nie pofatygowali się dodać dropu wachlarzy zbawienia i łuków tych żółtych na 65 lvl do dropu szkat tych fioletowych.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...