Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://forum.amarenamt2.eu/index.php?/topic/152-wszystko-co-mnie-boli/ Jest to link do forum tego serwera( Nie reklama) lecz ankieta w której możecie decydować czy ''problemy'' które wymieniłem mają zniknąć czy też nie...Myśle, że każdego to denerwuję, i po ich naprawie bedzie lepiej sie grało także zachęcam do oddawania głosów..

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coz ta prezentacja pewnie kosztowala wiecej niz kasa przeznaczona na "technikow" ktorzy naprawiali ten serwer, tyle ze on dalej jest zepsuty i zbugowany tak samo jak lineares i pewnie jeszcze wiecej po przejsciu na nowe pliki ^^ Pisalem ze zrobiona kolejny serwer na tych plikach i sie nie pomylilem :)

Tomek szkoda tylko ciebie i twojej kasy na to scierwo

jn73ep.jpg

Nie wiem czy to ten serwer czy wasz inny na tych plikach ale gratulacje pomyslu  z postacia^^

@nie polecam

Po pierwsze: Narzekasz tutaj na slabych technikow, a te Twoje kradzione silves2 ma 80onlinie, takze tez sie nie popisales

A co do ss to chyba dobrze ze administracja sie tam stara i naprawiaja i o ile wiem i gram tam to serwer tylko RAZ byl off na minute max

Serwer polecam!!! Ciagle ox, eventy, fajnie sie expi, tylko tam te eq z lez musza poprawic bo malo dropi ale admin pisal na forum ze doda na npc. Zapraszam do jinno :P

Opublikowano

Gdzie są dzwonki dla szamana?

Client pobiera mi się i na pewno zawitam na serwerze.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

jak czytam niektore komentarze ze serwer jest na plikach jakiegos serwa, to mam do tych pytanie: Czy wam sie w dupach poprzewracalo? Znajdzcie chociaz jeden serwer robiony na czystych plikach od calkowitego 0, KAZDY SERWER jaki robia jest na podstawce jakiegos serwera :)

Serwer polecam, jest mila atmosfera, dobra komunikacja z gm, caly czas cos pisza i zajmuja sie graczami

A malo tego!! Jesli to pliki linaresa lub marinera to bardzo dobrze!!! Oba serwery stoja ponad rok:)))

Polecam!!!

Opublikowano

jak czytam niektore komentarze ze serwer jest na plikach jakiegos serwa, to mam do tych pytanie: Czy wam sie w dupach poprzewracalo? Znajdzcie chociaz jeden serwer robiony na czystych plikach od calkowitego 0, KAZDY SERWER jaki robia jest na podstawce jakiegos serwera :)

Serwer polecam, jest mila atmosfera, dobra komunikacja z gm, caly czas cos pisza i zajmuja sie graczami

A malo tego!! Jesli to pliki linaresa lub marinera to bardzo dobrze!!! Oba serwery stoja ponad rok:)))

Polecam!!!

ale tu sie mylisz :) sa serwery robione od podstaw :) (oczywiscie kazdy pisze ze to jego pliki i robil je od podstaw ale jakies 10% jest robione od podstaw :P)

naprawicie drop eq z lez ? tutaj tego nie da sie dostac ;/

Opublikowano

Admin napisał, że zrobi ox i rozda eq z łez.. po 1minucie wyłaczył wejśćie.

PS. On nie umei zrobić przerwy , tylko odrazu reset. śmiech na sali :v + zamiast dać eq z łez do shopa to wymysla jakieś gry na nie ..

i jeszcze coś.. na serwie jest taki syf, że niewiadomo co z czego leci ..

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

W imieniu administracji zapraszam na serwer

2014-08-24_15-15-28------A94z1N1v.jpg

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Admin napisał, że zrobi ox i rozda eq z łez.. po 1minucie wyłaczył wejśćie.

PS. On nie umei zrobić przerwy , tylko odrazu reset. śmiech na sali :v + zamiast dać eq z łez do shopa to wymysla jakieś gry na nie ..

i jeszcze coś.. na serwie jest taki syf, że niewiadomo co z czego leci ..

aby dodac eq do npc musi byc serwer ponownie uruchomiony, to to samo co przerwa, czy reset, zwal jak zwal, a admin pisal ze szkoda robic res przy 600 online

Opublikowano

Polecam!!!

Oj są robione od zera,są np. Triador, Helium, Crados (ostatnie dwa po 4 - 5 msc tworzenia).

Odnośnie serwera polecam ze względu na Tomka.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Admini chyba olewają to co ktoś pisze na forum na tym i na serwerowym...Szkoda, bo serwer były lepszy po tych poprawkach

Opublikowano

Admini chyba olewają to co ktoś pisze na forum na tym i na serwerowym...Szkoda, bo serwer były lepszy po tych poprawkach

na forum serwerowym odpisane jest w kazdym temacie :)

Opublikowano

Wiecie ile stał Silves2? Tydzień z czego on był może przez 26h. Nie chodzi mi o silves2, który stoi teraz tylko ten z czerwca. Tamten GA postawił również ten serwer.

Nie polecam.

Opublikowano

Wiecie ile stał Silves2? Tydzień z czego on był może przez 26h. Nie chodzi mi o silves2, który stoi teraz tylko ten z czerwca. Tamten GA postawił również ten serwer.

Nie polecam.

to nie jest silves i admin inny

Opublikowano

powiem tak .... na serwie syf gdzie nie popatrzysz .... ogólnie serwer mi się podoba tylko niech zrobią z nim pożądek i uzupełnią sklepy bo jak narazie to ta gra nie ma sensu ...

Opublikowano

Po pierwsze: Narzekasz tutaj na slabych technikow, a te Twoje kradzione silves2 ma 80onlinie, takze tez sie nie popisales

A co do ss to chyba dobrze ze administracja sie tam stara i naprawiaja i o ile wiem i gram tam to serwer tylko RAZ byl off na minute max

Serwer polecam!!! Ciagle ox, eventy, fajnie sie expi, tylko tam te eq z lez musza poprawic bo malo dropi ale admin pisal na forum ze doda na npc. Zapraszam do jinno :P

I co  tego ze byl raz off skoro bugow maja wiecej niz wy wszyscy razem wzieci? Nie naprawili nic bo to maszynka do kasy

Nie polecam.

Chodzi ci o silves:)

Polecam!!!

Lineares i wczesniejsze nazwy byly stawiaone na plikas lomaxa:)

O ja pier... Następny serwer I podróbka Sil*es2.pl ? 

Czy wy serio myślicie że jak zmienicie ramki do prezentacji. w fabule gry nie zmienicie nic.. Dodacie 6/7 i elit. KD to będziecie mieli graczy ? Na ten moment do serwerów Easy nie ma lepszych techników od tego z Sil*es2.pl i tak samo jak tam nie ma graczy bo byłem 20 min temu, tak u was z 200 zrobi się po 3 tyg 20 ! Obiecuję wam to.

Czy wam serio nie chciało się zmienić nawet nazw zbroi, mieczy, No k***a ulepszaczy ! Serrio ?

Cały ten serwer to dno i podróbka serwera Silves2.pl i a on nie wiem z kogo został zerżnięty, chociaż wiem że Alchemik i tak podrasował sam interface najlepiej jak umiał, chociażby to że w eq jest 5 slotów... Weźcie to zamknijcie i nie upokarzajcie się, albo czekajcie aż padnie, bo znowu są Ci sami gracze i tym samym graczom znudzi się gra u was po kilku tygodniach, aa no może krócej bo wasz serwer jest jeszcze o 50% latwiejszy niż jego poprzednik, a mam na myśli to że tak wysokie lv w przeciągu kilkunastu godzin, a nie wierze że wszyscy są takimi bez obrazy "No-Life"| żeby na tym syfie siedzieć i grać.

Serwera oczywiście nie polecam ze względu na samego Ripka jak i Administracje a faktem jest to że Alchemik SS wyżej tylko was upokorzył i jest z was beka na połowe społeczności Metin2. 

Dziękuję !

Ja ten serwer naprawilem i odswiezylem, a to ze nie ma ludzi jest oznaka ze jest nudny  i z tego tez uciekna, sami zobaczycie

@top

Nie polecam 

ban.gif

Opublikowano

to nie jest silves i admin inny.

Bo co? Bo inny nick ma w grze? Nick sobie można zmienić, a to jest serwer właśnie gościa, który stawiał silves w czerwcu (nie chodzi mi o silves2, który teraz stoi, bo to są kradzione pliki właśnie tego silvesa) i mu padł po 6 dniach. Znajdźcie sobie prezentacje silvesa z czerwca to się przekonacie.

Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...