Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

C*****y serwer, nikt nie wie gdzie dropi biżu na 54 ( nawet administracja ) bugów od zajebania, tak jak na linaresie.. ( administracja ta sama) bany na ts'ie bez powodu, bo człowiek zapytał czy to Admini z linaresa..wszystko w is ( w grze nie do zdobycia, typu pety i te inne) a idź pan w chu* z takim gównem, nie polecam.. :D do tego bony.. w każdym itemku wchoDzi hp,  POJEBAŁO?!

sYF.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Serwer mega :) Łatwy i przyjemny exp, to lubie!

PS. Może jeszcze jakiś kodzik na sm? :D

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

serwer fajny i przyjemny, ale ten GM to jakiś niedo**b. Sora, ale taka prawda, pisze jak mój młodszy brat z podstawówki, który ledwo co poznał litery.

"to co kochacie 3ox!"/"pielgrzymka po DT"/ , ortografiiiiiiiiiiiiiiii to on jeszcze w szkole nie miał :)

SERWER POLECAM, LECZ WYŁACZCIE CZAD BO DUŻO DZIECI SIE KŁOCI I WYZYWA W TYM GM. :D

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Serwer nie dopracowany.

Dropią jakieś pseudo ulepki z PL'a typu ezo, talizmany itd.

Całą grę trzeba na eq na 1 lvl, bo z łez nie ma.

Opublikowano

czyli nawet nie było po co ściągąć klienta, bo albo pliki zabrali od kogoś albo kupili i nawet nie poprawili błędów.

gratz.

Opublikowano

Coz ta prezentacja pewnie kosztowala wiecej niz kasa przeznaczona na "technikow" ktorzy naprawiali ten serwer, tyle ze on dalej jest zepsuty i zbugowany tak samo jak lineares i pewnie jeszcze wiecej po przejsciu na nowe pliki ^^ Pisalem ze zrobiona kolejny serwer na tych plikach i sie nie pomylilem :)

Tomek szkoda tylko ciebie i twojej kasy na to scierwo

jn73ep.jpg

Nie wiem czy to ten serwer czy wasz inny na tych plikach ale gratulacje pomyslu  z postacia^^

@nie polecam

ban.gif

Opublikowano

O ja pier... Następny serwer I podróbka Sil*es2.pl ? 

Czy wy serio myślicie że jak zmienicie ramki do prezentacji. w fabule gry nie zmienicie nic.. Dodacie 6/7 i elit. KD to będziecie mieli graczy ? Na ten moment do serwerów Easy nie ma lepszych techników od tego z Sil*es2.pl i tak samo jak tam nie ma graczy bo byłem 20 min temu, tak u was z 200 zrobi się po 3 tyg 20 ! Obiecuję wam to.

Czy wam serio nie chciało się zmienić nawet nazw zbroi, mieczy, No k***a ulepszaczy ! Serrio ?

Cały ten serwer to dno i podróbka serwera Silves2.pl i a on nie wiem z kogo został zerżnięty, chociaż wiem że Alchemik i tak podrasował sam interface najlepiej jak umiał, chociażby to że w eq jest 5 slotów... Weźcie to zamknijcie i nie upokarzajcie się, albo czekajcie aż padnie, bo znowu są Ci sami gracze i tym samym graczom znudzi się gra u was po kilku tygodniach, aa no może krócej bo wasz serwer jest jeszcze o 50% latwiejszy niż jego poprzednik, a mam na myśli to że tak wysokie lv w przeciągu kilkunastu godzin, a nie wierze że wszyscy są takimi bez obrazy "No-Life"| żeby na tym syfie siedzieć i grać.

Serwera oczywiście nie polecam ze względu na samego Ripka jak i Administracje a faktem jest to że Alchemik SS wyżej tylko was upokorzył i jest z was beka na połowe społeczności Metin2. 

Dziękuję !

Opublikowano

140lv i moge stwierdzić, że biegam w stalke i trucie reszta eq na 1lv.

o ulepszacze ciezko, bardzo rzadko lecą.

eq z łez wgl nigdzie nie ma .. bon w hełmie 1% na magie ;d czasem wchodzi te 10. ;)

mapa 125- spoty po 4 grupki. z bossów leci syf.

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Serwer nie dopracowany.

Dropią jakieś pseudo ulepki z PL'a typu ezo, talizmany itd.

Całą grę trzeba na eq na 1 lvl, bo z łez nie ma.

bo te pseudo ulepki  z pl'a są potrzebne historyka :)

4 strony w eq by sie przydały.

Kupony SM.

I lepszy drop ulepek.

I jeszcze pytanko gdzie dropi eq z łez ?

140lv i moge stwierdzić, że biegam w stalke i trucie reszta eq na 1lv.

o ulepszacze ciezko, bardzo rzadko lecą.

eq z łez wgl nigdzie nie ma .. bon w hełmie 1% na magie ;d czasem wchodzi te 10. ;)

mapa 125- spoty po 4 grupki. z bossów leci syf.

Mapa 125 juz jest ogarnięta :) 

24790528697226300755.png

Opublikowano

bo te pseudo ulepki  z pl'a są potrzebne historyka :)

4 strony w eq by sie przydały.

Kupony SM.

I lepszy drop ulepek.

I jeszcze pytanko gdzie dropi eq z łez ?

Mapa 125 juz jest ogarnięta :)

To mogliby coś o tym napisać, bo na ziemi leży tego 2784724742742 tysięcy.

Eq z łez nie dropi, do końca gry w eq 1 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...