Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę programistą, sponsorem, pomocnikiem itp.

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zespół: Back-End Develope& Front-End Developer & Layout design
Kontakt: GG 49941627
Informacje Oferujemy tworzenie stron www od strony PHP, Kodowanie layoutów (psd do html, css), pisanie różnych aplikacji (CsJackpot) Wymagających podpięcia pod strony maszyn dedykowanych lub VPS. Zlecając nam do wykonania portal www otrzymujecie swój inwidualny kod za pomocą którego możecie sprawdzać stan swojego zlecenia oraz etap i ile procentów zostało już ukończonych.

Screen panelu zarzadzania zleceniem:

m3ss1q.jpg

:yay:PRACE GRAFICZNE NASZEGO GRAFIKA :yay:

sklep_index-3.png?i_dim=1920x1080&app_idexitoads.png?i_dim=1366x768&app_id=web-chome.png?i_dim=1366x1200&app_id=web-cliemetroport.png?i_dim=1366x768&app_id=web-

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
  • Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostanę: Programistą (Html, Css, PHP, MySQL)
Kontakt: email: [email protected]
Informacje: 

Nazywam się Szymon i jestem twórcą społeczności Gamekom oraz wielu innych projektów.

Zajmuje się:

• Tworzeniem serwerów TeamSpeak 3 i Mumble
  • Instalacją i konfiguracją serwerów gier (cs:go, TF2, Minecraft, Terraria,  i inne)
  • Tworzeniem i administracją baz danych
  • Tworzeniem i dostosowywaniem stron WWW
  • Pomocą techniczną przy problemach z TeamSpeak i grami
  • Innymi usługami IT

Strona www: http://santen.gq/

Status ogłoszenia: Aktualne

O4Xa3Xb.png?1

Opublikowano
Poszukuję: wspólników - web developer / grafik

Status ogłoszenia: aktualne

Informacje:

Cześć, mam na imię Mateusz i od dłuższego czasu pracuję nad grą online na przeglądarkę. Na chwilę obecną pracuję sam, a jak zapewne część z Was wie lub potrafi sobie wyobrazić - robiąc wszystko, na wszystko brakuje czasu. Właśnie dlatego postanowiłem poszukać wspólników, dla których tworzenie gier jest pasją. Ludzi podobnych do mnie, którzy swoją przyszłość wiążą z branżą gier.

Najważniejsze informacje dot. gry:

- gra działa i jest obecnie w wersji beta.

- aktualnie aktywne są 2 serwery (światy) gry. Pierwszy uruchomiony w listopadzie 2014 roku i drugi uruchomiony w sierpniu 2015 roku. Planowane jest uruchomienie trzeciego serwera w listopadzie br.

- gra istnieje tak na prawdę od 2008 roku, jednak najnowsza jej wersja (całkowity rework) została opublikowana w listopadzie 2014 roku (pierwszy serwer nowej odsłony). Do lipca 2015 roku gra była projektem bardziej hobbystycznym, jednak od tego czasu stała się projektem, który w niedalekiej przyszłości ma szansę ewoluować w biznes umożliwiający tworzenie i zarządzanie większą ilością gier tego typu.

- typ gry: strategiczno-ekonomiczna gra czasu rzeczywistego na przeglądarkę.

- do listopada 2014 roku gra była prywatnym serwerem gry Ogame, jednak została przerobiona na nowo i obecnie istnieje niewiele elementów, które łączą obie gry.

- krótki opis: rozgrywka odbywa się w przyszłości, gracz startuje mając do dyspozycji planetę, na której buduje infrastrukturę, odkrywa nowe technologie oraz konstruuje flotę. W trakcie rozgrywki gracz zatrudnia dowódców, których zadaniem jest dowodzenie flotą w walkach i innych dostępnych misjach. Gracz walczy z piratami i innymi graczami, szkoli dowódców, zdobywa cenne obiekty w galaktyce, itp.

Adres gry: Gorwen.pl

Informacje techniczne:

- gra po stronie serwera napisana jest w całości w PHP (framework Yii 1.1), jednak w niedalekiej przyszłości niektóre systemy zostaną przeniesione na node.js (np. chat).

- baza danych: PostgreSQL

- po stronie klienta HTML5, CSS3 + JS z frameworkiem jQuery.

- system kontroli wersji: GIT

Obecnie wszystkimi rzeczami związanymi z grą zajmuję się osobiście, jednak jest wiele zajęć, które ktoś mógłby zrobić szybciej i lepiej.

Kogo szukam?

- osoby, która pomoże mi tworzyć nową i ulepszać istniejącą grafikę w grze.

- osoby, która pomoże mi w wymyślaniu, projektowaniu i tworzeniu nowych systemów.

- osoby, która pomoże mi w reklamie gry.

- osoby, która pomoże mi w opiece nad grą (pisanie opisów, artykułów, poradników, tworzenie fabuły, organizowanie konkursów, interakcja z użytkownikami, itp.).

Najbardziej na chwilę obecną brakuje osoby od grafiki i frontend’u.

Czego oczekuję?

- posiadasz wiedzę i doświadczenie, aby pomóc w jednej (a najlepiej wielu) rzeczy z powyższej listy.

- można na Tobie polegać i jesteś w stanie poświęcić na współpracę minimum 80 godzin miesięcznie (ja pracuję po 100-200 godzin miesięcznie).

- nie liczysz na łatwy zysk - wiesz, że bez ciężkiej pracy nie ma szans na powodzenie w tej branży.

- jesteś otwarty na krytykę, ale nie boisz się krytykować (oczywiście z uzasadnieniem).

Co oferuję?

Nie jest to oferta o pracę, a o współpracę, dlatego oferuję procent z zysków. Mówiąc zysków mam na myśli zarobków pomniejszonych o koszty działania (utrzymanie serwera, księgowość, ewentualne płatne reklamy, itp.). Ustalanie procentów z zysków polegać będzie na porównaniu ilości przepracowanych godzin. Osobiście na rozwój gry poświęciłem ok. 1500 godzin pracy (codziennie piszę ile pracowałem i co robiłem).

Prosty przykład takiego rozliczenia:

- dołączasz w listopadzie i przepracowujesz 100 godzin.

- ja mam 1500 godzin i w listopadzie przepracowałem również 100 godzin.

- pod koniec listopada mamy: 1600 godzin (ja) i 100 godzin (Ty), co odpowiednio wynosi 94% i 6% całości przepracowanych godzin.

- zyskiem z listopada dzielimy się więc w proporcjach 94% - 6%

- w grudniu pracujemy po 150 godzin i mamy: 1750h (87,5%) i 250h (12,5%)

- zyskiem z grudnia dzielimy się w proporcjach: 87,5% - 12,5%

Taki podział zysków wydaje się najbardziej sprawiedliwy oraz nagradza za zaangażowanie (im więcej pracujesz tym większą cześć zysków otrzymasz).

Opublikowano

Zespół: Back-End Developer & Front-End Developer & Layout design
Kontakt: GG 49941627
Informacje:

Oferujemy tworzenie stron www od strony PHP, Kodowanie layoutów (psd do html, css), pisanie różnych aplikacji (CsJackpot) Wymagających podpięcia pod strony maszyn dedykowanych lub VPS. Zlecając nam do wykonania portal www otrzymujecie swój inwidualny kod za pomocą którego możecie sprawdzać stan swojego zlecenia oraz etap i ile procentów zostało już ukończonych.

Screen panelu zarzadzania zleceniem:

m3ss1q.jpg

:yay:PRACE GRAFICZNE NASZEGO GRAFIKA :yay:

sklep_index-3.png?i_dim=1920x1080&app_idexitoads.png?i_dim=1366x768&app_id=web-chome.png?i_dim=1366x1200&app_id=web-cliemetroport.png?i_dim=1366x768&app_id=web-

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano

AKTUALNE

Informacje:

Witam, tworzę projekt platformy z grami. Będzie to coś podobnego do steam'a a gdy wypali będzie na tym możliwość zarobku. Wiekszość będzie robiona w PHP/HTML/CSS/JS i tylko przyciski kontrolne i mniej wazne sprawy w Visual Basic. Pod koniec wszystko będzie jedynie wyświetlane w programie używającym WebBrowser lub HTTPwebRequset. Zarobek bedzie głównie mozliwy dzięki mozliwości zakupu punktów za które będzie można kupować gry. Będziemy pobierać procent od sprzedanych gier w wysokości 30% a twórca dostaje 70%.

Kogo szukam:

- Programistów HTML/CSS - (Stopień zaawansowania wysoki)

- Programistów PHP/JS - (Stopień zaawansowania średni)

- Programistów VisualBasic do małej pomocy - (Stopień zaawansowania przynajmniej na poziomie stworzenia dobrej przeglądarki)

Co oferuję ?

Jako iż jest to projekt to nie oferuję pracy a jedynie współpracę oraz procent od zysków z platformy. Twój zysk będzie zależny od tego co zrobiłeś dla calego projektu oraz od tego ile będzie liczyła nasza grupa.

Kontakt:

Skype - mistrz461

Email - [email protected]

PW

Opublikowano

Poszukuję: Kogoś od Html i css
Kontakt: gg:45650818
Informacje: Szukam kogos do zrobienia strony w html css itd. To ma być tylko wygląd strony przystosowany do edycji i dodania kodu php. 
Status ogłoszenia: Aktualne.

Opublikowano

Poszukuje: Programisty do skonfigurowania gotowego cms na wordpress posiadam szablony, chodzi mi o instalacje oraz konfiguracje by strona byłą gotowa pod wprowadzenie treści oraz edytowanie grafik, które sam wykonam (podmiana), posiadam własną domene i serwer w home.pl zapewniam pełen komfort pracy, oraz stałą rozmowę by uniknąć poprawek. Tematyka strony wiąże się z grami, a konkretnie organizacją zrzeszającą graczy i drużyny. Typowe informacje filmy i rejestracja użytkowników!

Kontakt: gg: 55099712    24h

Płatność w formie : Konta steam z wieloma grami w tym cs go ranga MG2 oraz inne, które są pokazane na poniższym screnie udowadniający że konto nie posiada żadnego bana, najważniejsze jest to do konta steam możesz zmienićmaila i przypisać numer co daje 100% pewność że konto jest twoje.

Zdjęcie z konta: 

http://zapodaj.net/44356d89739fc.png.html

Dodatkowo posiadam oryginalne konto w raz z wszystkimi danymi do zmiany Minecraft zawartość konta

mail, login, haslo, tajne pytania, mozliwosc zmiany nicku na koncie gry zawarte to Minecraft, minecraft windows 10 beta edition, minecraft story mode

Dodatkowo mogę zaoferować konto Orgin z Battlefield 3

Oczukuję szybkiej i zdecydowanej współpracy, ponieważ mi nie zależy już na tych kontach a one mająswoją wartość oczekuje profesjonalnego i solidnego podejscia do sprawy, nie oczekuje zbyt wiele a oferuje wiele jednak chciał bym by było to wykonane szybko i sprawnie, ponieważ zależy mi na czasie..

Opublikowano

Poszukuję: (tutaj wpisujemy kogo szukamy, np. programisty, sponsora.) Sponsora
Kontakt: (tutaj należy wpisać formę kontaktu np.GG, e-mail.) GG: 50092855 lub pw mpc
Informacje: (wpisujemy informacje dotyczące pracy, sponsoringu, czyli co ta osoba będzie musiała robić, na jaki okres ją zatrudniamy, czy coś oferujemy w zamian itp.) Witam, poszukuje sponsora ktory zasponsoruje mi skrypt i inne rzeczy jackpota. Mam już przygotowane co i ile bedzie kosztowalo i u kogo. Wiecej info na pw , napisze co sponsor bedzie dostawal wzamian.
Status ogłoszenia: (aktualne/nieaktualne)  AKTUALNE

Opublikowano

Poszukuję: Technika

Kontakt: PW

Info: Szukam kogoś kto postawi mi na vpsie jackpota. Mam pliki- strone, bota, baze, tylko jak ja to robię to strona nie działa :D

Status:nie Aktualne

Opublikowano
POSZUKUJĘ
Poszukuję:  sponsora

Kontakt: GG:48246448, PW MPCforum
Informacje: Poszukuję sponsora na stronę www: Forum, sklepy, gry, TS3 itp. Kilka rzeczy już jest stworzonych ale chce coś więcej i poszukuje osoby która by ze mną całą stronę prowadziła. 

Masz pomysł  na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? 

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Zapraszam Do współpracy Black Art

Zajmujemy się Tworzeniem Grafiki dla twojej firmy lub osoby prywatnej oraz

Tworzeniem :

-Stron Internetowych

-Sklepów Internetowych

-Blogów

-Forum (IPB)

-Wordpress

wiele wiele innych rzeczy 

biuro-2u.png

coper.png

wypooo.pngsamochody.png33333.png

Kontakt Priv

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Poszukuję : technika
Kontakt: GG: 50601534
Informacje: Poszukuję osoby, która zna się na tworzeniu forum pod mój serwer ts3, oferuję rangę na serwerze, więcej co oferuję pw/gg/ts3.
Status ogłoszenia: (aktualne

--

Opublikowano

Zostanę: Sponsorem
Kontakt: PW, GG: 9904938, E-mail: czerwinskiprzemyslaw@o2.pl
Informacje: Zasponsoruję VPS, domenę, hosting lub coś czego potrzebujesz w zamian za zyski.

Zostanę sponsorem. Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dofinansowania projektu a okaże się on ciekawy jestem w stanie zasponsorować część lub jego całość.

Opublikowano

Zostanę: programistą

Kontakt: gg: 53621073, prywatna wiadomość na forum

Informacje: konfiguracja jackpot'a, bota,strony, mysql.

­

Opublikowano

Poszukuję: Programisty
Kontakt: PW na forum lub e-mail [email protected]
Informacje: Potrzebuję programisty który stworzy mi stronę typu jackpot csgo (skonfiguruje z api steam,trade botem i stroną csgoanalyst żeby wartości itemów ściągało oraz napisane skryptów do losowania zwycięzcy). Oferują oczywiście wynagrodzenie (do ustalenia).

Poszukuję: Sponsora

Kontakt: PW na forum lub e-mail [email protected]
Informacje: Poszukuję sponsora który za sponsoruje połowe ceny jackpota + jakieś itemy na reklamę. W zamian oferuję 30-40% dochodów z jackpota.
Status ogłoszenia: Aktualne

Opublikowano

POSZUKUJĘ

Poszukuję: Szukam Programisty.
Kontakt: GG, Skype, TeamSpeak3.
Informacje: Programistę zatrudnię na okres do skończenia strony www. W zamian dostanie Technika na moim serwerze.
Status ogłoszenia: aktualne.

Opublikowano

Poszukuję: testera jackpota

Kontakt: PW tu na forum

Informacje: mineło 7d od uruchomienia bota i chciałbym przetestować czy mój jackpot działa :D

Opublikowano
Poszukuję: Moderatorów na nowe forum klanowe.

Informacje: Poszukuje osób na powyższe stanowiska. Dopiero startujemy z forum klanowym i troszkę w oczy kuje jego wygląd, aczkolwiek cały czas pracujemy nad forum. KONIECZNIE do zaakceptowania do klanu jest mikrofon i komunikator TeamSpeak.

Opublikowano

Poszukuję: Programisty / Technika potrafiącego stworzyć stronę jackpot (do CS:GO) (konfiguracja botów, żeby steamanalyst ładowało ceny, trade url, stronka itp.)

Kontakt: Mail: [email protected], oraz SMS (który podaje na pw [nr telefonu])

Informacje: Potrzebna mi osoba mająca 3 godzinki lub więcej dziennie, oferuję grafikę na stronę, opłacenie jej i ew. do wyboru, 50% z dochodów (będzie spora reklama więc dochody powinny być) i zawiązanie współpracy na dłużej lub zapłata.
Status ogłoszenia: Aktualne ;)

Zapraszam chętnych do pisania, im szybciej tym lepiej :) Pozdrawiam 

Opublikowano

Poszukuję: Moderatorów na nowe forum klanowe.
Informacje: Poszukuje osób na powyższe stanowiska. Dopiero startujemy z forum klanowym i troszkę w oczy kuje jego wygląd, aczkolwiek cały czas pracujemy nad forum. KONIECZNIE do zaakceptowania do klanu jest mikrofon i komunikator TeamSpeak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...