Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę programistą, sponsorem, pomocnikiem itp.

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę: Programistą
Kontakt: GG: 13199431
Informacje:

Tworze aplikacje w:

PHP - OOP,Procedural

NodeJS.

Jestem programista ktory skupia sie na rozwijaniu sie. Jestem wstanie podjac sie kazdej pracy,

tworze silniki do for,

gry,

portale spoleczniosciowe,

i wiele wiecej. Jestem wstanie zakodowac layout strony oraz pociac go.

Skupiam sie takze na prostym kodzie, tak aby kazdy mogl go latwo edytowac.

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Kłaniam sie, mam na imię Jan, znany jestem z AllvarusAMD.

Z chęcią zainteresowałbym się projektem, który ma w sobie przyszłość, a także mógłbym pomóc przy tworzeniu stron internetowych,
mogę również nad nimi panować, w skrócie interesuje mnie posada administrator, moderator lub też programista. 

Skontaktować się możesz ze mną poprzez: 
GG: 39713162
Email: [email protected]

Jestem młodą, prężnie rozwijającą się osobą, dużo czasu poświęcam na rozwój, podczas pisania postu jestem w trakcje
czytania Vademecum profesjonalisty, wydania czwartego. Posługuje się html5 a także css3, w między czasie uczę się php i mysql.
Na kolejny plan mam przygotowane node.js, które zacznę po skończeniu vademecum profesjonalisty.
Szukam projektu, ekipy w której mógłbym się bardziej rozwijać. 

Status ogłoszenia: aktualne

sygnatura.png

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek.

Opublikowano

Poszukuję: PROGRAMISTY
Kontakt: email: pw / email or steam http://steamcommunity.com/id/szajaaa
Informacje: Stworzenie strony typu jackpot lecz troszkę innej. Wszystko opiszę dokładnie co i jak na steam/email. Proszę nie pisać jeśli nie jesteś w stanie tego zrobić. Zapraszam do kontaktu osoby normalne bez żadnych zaburzeń :D 

Opublikowano

Poszukuję

Poszukuję: Programisty JavaScript

Jest to potrzeba natychmiastowa, proszę o kontakt

Kontakt: tel: 512 029 236 mail: [email protected]

Informacje: 

Poszukujemy osoby która podjęłaby się edycji bota w grze Counter Strike, który odbiera przedmioty od użytkowników i następnie oddaje zwycięzcy

wygraną. Bot jest w JAVASCRIPT i łączy się z Mongodb

Kod bota jest działający jednak są z nim pewne problemy, potrzebujemy osoby która się na tym zna i sprawnie to poprawi,

a dodatkowo zabezpieczy stronę przed włamaniami itp

Oferta aktualna

Opublikowano

Poszukuję:  Programisty
Kontakt: GG: 54967148
Informacje: Praca polega na stworzeniu strony typu CSGOfast.com lub csgolucky.com (to ten sam model). Strona nie musi byc w 100% autorska. Za wykonanie takiej strony gwarantuję zapłatę w postaci pln.
Status ogłoszenia: AKTUALNE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lTSw1wy.png

Otóż od jakiegoś miesiąca tworzę z grupą ludzi nowy projekt Role Play, dość świeży na rynku serwerów, a dokładnie projekt Potterworld. Ma to być serwer oparty na sadze Harry Potter, ale dodatkowo jako atut umieściliśmy akcję w latach 20 XX wieku. Poza tym na serwerze będą też minigry, więc nawet ludzie średnio lubiący klimat będą mogli pograć smakując szalonych lat 20. lub pykając sobie w minigry.

Przechodząc do rzeczy...

Poszukujemy chętnej osoby do pomocy która zna się na html5/css. Osoba ta będzie nie będzie pracowała sama! Posiadamy doświadczoną osobę w tworzeniu stron www, lecz przydała by się jej pomoc. W trakcie tworzenia strony można również nauczyć się czegoś nowego.

Oferujemy miłą atmosferę, zgraną ekipę i oczywiście rangę na serwerze - oraz dozgonną wdzięczność za pomoc. Po starcie w grę wchodzi podział zyskami z serwera, jako że w ekipie każdy jest tak samo ważny i nie ma żadnej "dyktatury" headAdmina. 

Jeśli jesteś zainteresowany, napisz na Skype (verteo01) (jeśli nie masz, to zapraszam na PW na forum tutaj), z chęcią odpowiem na pytania i podam stronę serwera. Śmiało piszcie też w tym wątku pytania i kwestie związane z ogłoszeniem.

Nie bądź mugol! Dołącz do projektu!

Oferta aktualna

Opublikowano
Zostanę: Front-End Developer & Web-Designer

Kontakt: PW

Informacje: Oferuje tworzenie stron www od strony HTML, CSS, JS oraz projekty graficzne oraz bannery i wizytówki. 

Status ogłoszenia: aktualne.

Opublikowano

Poszukuję Zespołu

Cześć!
Bez zbędnego owijania Potrzebuje porządnego programisty, grafika do stworzenia strony/serwisu internetowego dla sklepów internetowych. Projekt jest komercyjny i potrzebuje najlepszych, Nie spotkałem jeszcze podobnego serwisu a może on zrewolucjonizować cały sektor ecommerce. Oferuje % udziałów od zysków co oznacza spore dochody jeśli projekt wypali. Jeśli jesteś zainteresowany długotrwałą współpracą zdradzę kila szczegółów. Jestem aktualnie w trakcie tworzenia modelu biznesowego więc na świeżo przedstawię informacje :) 

Kontakt: Prywatna wiadomość. 

Status: AKTUALNE 
s4ElBud.png
Opublikowano

Poszukuję: (tutaj wpisujemy kogo szukamy, np. programisty, sponsora.)  Sponsora

Kontakt: (tutaj należy wpisać formę kontaktu np.GG, e-mail.) GG: 50092855 lub pw mpc

Informacje: (wpisujemy informacje dotyczące pracy, sponsoringu, czyli co ta osoba będzie musiała robić, na jaki okres ją zatrudniamy,

czy coś oferujemy w zamian itp.) Sponsor będzie musial zasponsorowac master boosta profesjonalnego ktorego koszt wynosi okolo

1000zl , wiecej informacji na gg.

Status ogłoszenia: (aktualne/nieaktualne) aktualne

Opublikowano

Poszukuję: (tutaj wpisujemy kogo szukamy, np. programisty, sponsora.) Sponsora
Kontakt: (tutaj należy wpisać formę kontaktu np.GG, e-mail.) PW mpcforum
Informacje: (wpisujemy informacje dotyczące pracy, sponsoringu, czyli co ta osoba będzie musiała robić, na jaki okres ją zatrudniamy, czy coś oferujemy w zamian itp.) Witam , szukamy z kolega sponsora do jackpota cs:go , mamy skrypt , mamy grafika , mamy polowe kasy na vps brakuje 80zl , no i to 80zl musialby sie sponsor dolozyc i czasami do reklamy , co bedzie wzamian? To juz na pw i na tsie :)
Status ogłoszenia: (aktualne/nieaktualne) Aktualne

Opublikowano

Zostanę: (wpisujemy kim chcielibyśmy zostać np. sponsorem, programistą, moderatorem.)  Poszukuje wspolwlasciciela
Kontakt: (forma kontaktu np. GG, e-mail, pw.) PW mpc
Informacje: (wpisujemy informacje, czyli w jaki sposób chcielibyśmy pomóc, co chcemy otrzymać w zamian itp.)    chcesz byc wspolwlascicielem duzego serwera ts3? Bedziesz rootem , wspolwlascicielem , SA , itp...  Oplata miesieczna na serwer ts3 to 50zl.  Bedziesz mial do niego dostep tak jak kolega ktory jest wlascicielem. Pisz jak jestes zainteresowany , + bedziesz mogl na tym vps postawic forum lub strone lub co tam chcesz. I bedziesz wspolwlascicielem tsa
Status ogłoszenia: (aktualne/nieaktualne) Aktualnie

Opublikowano

logo.png

Informacje: Oferuje tworzenie stron www od strony HTML, CSS, JS oraz projekty graficzne oraz bannery i wizytówki. 
Portfolio: StormWEB
Opublikowano

Zostanę: sponsorem.
Kontakt: Steam : kamilo10PL  skype kamilo10pl.
Informacje: Chciałbym mieć strone jak skinomat.com czy csgojackpot.com
Status ogłoszenia: AKTUALNE!!!!!

Cena do uzgodnienia.

Opublikowano

Zostanę: Programista

Kontakt: GG 54490206

Informacje: Dołączę do projektu na stanowisko (Front-end i back-end)

Status ogłoszenia: Aktualne

Niezmierzony niewiedzy skutek

Znów muszę uczyć się wytrwale

Choć zaliczyłem przecież SMUTEK

Żadnej pochwały- świadectw wcale

Opublikowano

Poszukuję: PROGRAMISTY
Kontakt: Skype: fiziekmiziek Email: [email protected]
Informacje: Potrzebuję osoby która podejmie się zrobienia strony typu: easypeasy.pl. Nie potrzebuje wielu pod-stron itd. prosta taka jak ta, tylko o innej tematyce. Oczywiście chciałbym aby na stronie były płatności typu: sms, paypal, dotpay, i żeby wszystko pojawiało się w portfelu. Zapłacę w PLN. Im szybciej praca zostanie wykonana tym więcej zapłace.

U9evXUj.png

Pomogłem? Daj lajka! To nic nie zaszkodzi!

Opublikowano

POSZUKUJĘ

Programista/Hacker

Poszukuję: Dobrego Programisty/Hackera
Kontakt: GG: 44497783
Informacje: Potrzebuję tutaj podłączenia strony pod Steam lub pliku który udostępni dostęp. Płacę w ZŁ.

ZOSTANĘ

Zostanę: Sponsorem strony z Jackpotami do CS'a
Kontakt: gg: 44497783
Informacje: Mógłbym mocno rozreklamować stronę mam 1k widzów na YT do tego troszkę dofinansować :D Za to chciałbym jakiś % Skinów z Jackpota.

Opublikowano

Poszukuję: Programisty.

Kontakt: Prywatna Wiadomość na Forum.

Informacje: Szukam osoby, która zajmuje się i zna się na php,czyli szukam kogoś kto zajmuje się back-endem. Chciałbym razem z nim zawiązać współpracę związaną z Cs GO, lecz więcej informacji na PW. Dodam, że bierze ona 20 % zysku (50 % idzie na projekt, a 30% dla mnie) Zapraszam do kontaktu ! :)

Status ogłoszenia: Aktualne.

Opublikowano

Poszukuję: Programisty / wspólnika

Kontakt : Prywatna wiadomość na Forum

Informacje : Poszukuję dojrzałej, konkretnej osoby która chce podjąć się projektu tworzenia innowacyjnej strony hazardowej związanej z Counter Strike: Global Offensive. Jestem w stanie zapewnić domenę oraz ją utrzymywać. Na początek proponuję 30% od dochodów jakie przyniesie strona. Jeśli strona się rozwinie oraz będzie działała, jestem w stanie negocjować prowizję. Szukam osoby do DŁUGOTRWAŁEJ współpracy, która zna się na rzeczy, ma czas a przede wszystkim chęci do tego aby zaangażować się w projekt. Ze swojej strony mogę zagwarantować to samo.
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

logo.png

Portfolio: StormWEB

Opublikowano

Poszukuję: (tutaj wpisujemy kogo szukamy, np. programisty, sponsora.) Programisty
Kontakt: (tutaj należy wpisać formę kontaktu np.GG, e-mail.) GG: 50092855 lub pw MPCFORUM
Informacje: (wpisujemy informacje dotyczące pracy, sponsoringu, czyli co ta osoba będzie musiała robić, na jaki okres ją zatrudniamy, czy coś oferujemy w zamian itp.) Poszukuje programisty ktory bedzie umial skonfigurowac jackpota. Jeśli mi go skonfiguruje to będzie wspolwlascicielem ze mna i z moim kolegom. To nie jest jakies gowno ktore zaraz padnie bo mamy na tego jackpota dobry plan :)
Status ogłoszenia: (aktualne/nieaktualne) AKTUALNE

Opublikowano

Zostanę: Programistą
Informacje: Wykonam strony WWW w językach HTML/CSS/PHP w niewielkiej cenie. Prosta strona html/css z grafiką juz od 50 zł, ale cena zawsze do negocjacj.
Status ogłoszenia: AKTUALNE

Opublikowano

Poszukuje

Programist Unreal Engine 4 (Bluprint)

Kontakt GG - 55432671

Odólnie To Chodzi O Małe Konsultacje Z Bardziej Zawasowanym Programist W Kilku Małych Problemach

Aktywne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...