Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę programistą, sponsorem, pomocnikiem itp.

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję: (tutaj wpisujemy kogo szukamy, np. programisty, sponsora.) Programisty, Współpracownika
Kontakt: (tutaj należy wpisać formę kontaktu np.GG, e-mail.) [email protected] / GG: 20042773
Informacje: (wpisujemy informacje dotyczące pracy, sponsoringu, czyli co ta osoba będzie musiała robić, na jaki okres ją zatrudniamy, czy coś oferujemy w zamian itp.) Tworzenie Gry na Androida w klimacie "Arcane Legends" i "Darkness Reborn". Potrzebna obeznana/e osoba/y do współpracy w tworzeniu gry.
Status ogłoszenia: (aktualne/nieaktualne): aktualne.

...................\/...................

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuję: programisty który zna: PHP,jQuery,Js.
Kontakt: email: [email protected]
Informacje: stworzenie prostego shoutbox'a opartego na html,php,jQuery,js. Za wykonaną pracę płacę przelewem bankowym B)

Status ogłoszenia: aktualne

­

Opublikowano

╔► Zostanę: Programistą ◄╗

╚═════════════════╝

→      Zakoduję szablon

→ Napiszę skrypty PHP

→ Ogólnie sprawy z PHP

╔►      Forma Kontaktu     ◄╗

╚══════════════════╝

Kontakt PW na forum

Jeżeli chcesz inny kontakt

napisz na PW forum.

╔► Status:         Aktualne ◄╗

╚══════════════════╝

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Poszukuje:

Osobę znającą html/css/java do POPRAWIENIA gotowego szablonu allegro.

Kontakt:
Poprzez prywatną wiadomość na forum.

Poprzez kontakt przez skype : piter4242

Informacja: 

Witam posiadam szablon allegro wykonany w html/css oraz wcześniej javie.. niestety allegro nie obsługiwało niektórych elementów przez co musiałem wywalić znaczną część kodu..niestety problem pojawia się dalej ponieważ "bot" allegro automatycznie wywala mi cały kod wpierw zaznaczając że jest całkowicie niepoprawny.

Najbardziej prawdopodobne jest to że jest coś pokićkane z definicjami... 

Szukam osoby która ma chęci i czas aby pomóc mi to raz porządnie ogarnąć dziś przez team viewer. Mogę się odwdzięczyć za pomoc w postaci jakiejś ilości like lub wykonaniu jakiejś pracy graficznej. Jeżeli masz tą godzinkę czasu jakoś po 22 to prosiłbym o kontakt na PW z podaniem Twojego loginu skype w celu objaśnienia wszystkiego. 

Ogłoszenie aktualne od 2015.02.25

True love survives all

Opublikowano

Poszukuję: osoby ktora zrobi porzadne forum do cs, oraz pomoze z funduszami na serwer
Kontakt: GG-13730483
Informacje: Tak jak wyzej napisalem, poszukuje osoby ktora ogarnie grafike + forum oraz pomoze w funduszami na serwerownie cs. Jestem osoba bardzo zaangazowana w to co robie i nie nudzi mi sie to po jakims czasie. Chcialbym wspolpracowac z osoba z glowa ktora ma dobre pomysl i wniesie duzo to serwerowni ktora zalozymy. Zapewne kazdy z was sie pyta gdzie jest haczyk? Haczyka nie ma. Osobie ktora bedzie chetna oferuje posade moderatora forum oraz admina na wybranym serwerze cs oraz dostep do klas premium
Status ogłoszenia: (aktualne)

Opublikowano

Zostanę: Pomocnik, Moderator, Administrator
Kontakt: pw albo skype web.master133 albo mail [email protected]
 lub GG
Informacje: Wykonam forum, pomogę przy forum. Wykonam prostą stronę internetową od podstaw/z bootstrapem. Zapłatę ustalimy w kontakcie(preferowany kontakt to mailowy kontakt).

­

aw

Opublikowano

POSZUKUJĘ

Poszukuję: Programisty od wszelkich skryptów JavaScript
===================================================================================================

Kontakt: Skype - FalconDead12, Gmail - [email protected]

===================================================================================================
Informacje: Poszukuję programisty, który pomoże mojemu małemu dopiero co stworzonemu studiu Death Game. Mam zamiar stworzyć grę RPG o przygodach Polandball'a (znanego z komiksów internetowych). Gra będzie realizowana w Unity 3D więc poszukuję kogoś kto umie pisać skrypty do tego programu.

Status: Aktualny

Opublikowano

Zostanę:Backend programista. Zajmuje sie PHP, mysql. 

Kontakt: GG:12199431. Ewentualnie telefon, E-mail.
Informacje:

PHP, Mysql, (Ewentualnie Mysqli, lecz preferuje Mysql), Znam sie tez na CSS3, lecz nie przepadam za tym(ewentualnie tez strony responsywne),

podstawy w javascript, ewentualnie w ajaxie jesli bedzie to potrzebne.

Programuje w stylu nowoczesnym uzywajac switchow, css3 i html5.

Ciagle sie ucze, wiec szukam kogos kto jest wpelni zrozumialy, z zachowania bedzie osoba pelnoletnia.

Poszukuje najlepiej grafika, ktory chce zajmowac sie stronami.

Status ogłoszenia: (aktualne/nieaktualne): Aktualny.

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

Poszukuje programisty.

Kontakt: [email protected]

Potrzebuję skryptu na stronę internetowom. Coś takiego jak np. na stronie lolnexus. Wpisuje do odpowiedniego pola nick gracza League of Legends i pokazuje mi jego dywizje, ukryte elo (mmr) i najlepiej najczęściej rozgrywanych bohaterów.

Proszę, aby koszta były niskie. :)

(Aktualne)

Opublikowano

Poszukuje:

Osoby, która stworzyłaby prostą stronę internetową wraz z forum. Ważne, aby strona nie była za trudna w odsłudze oraz musi ona być przejrzysta i nowoczesna. Co do kosztów się dogadamy, byle nie były one zbyt wysokie. Kontakt: [email protected], Priv

Opublikowano
Poszukuję: Programisty (strona html )
Kontakt: GG: 51537118
Informacje: Praca ok godzinadziennie przez 7 dni w tygodniu, zajmowanie się już istniejącą i w pełni funkcjonująca stroną www z meczami, wrzucanie ramówki dwa razy dziennie na naszą stronę plus na dwie strony z meczami. Płatność 10-15% zarobków ze strony {po miesiącu pracy), umowa między nami  
Plany założenia 2 strony z meczami, więc dodatkowe wynagrodzenia za 2 srone
Więcej informacji na podanym numerze gg
Status ogłoszenia: AKTUALNE
Opublikowano

Witam, poszukuję administratorów, moderatorów, grafików, redaktorów do nowego projektu eSportowego.
Będzie to portal internetowy wraz z forum i siecią serwerów.

Więcej info na gg : 19791555

Wymagam pełnoletności, gg, ts3, czasu, chęci i umiejętności pracy w zespole.
ORAZ POCZUCIE HUMORU!

Opublikowano

Szukam ludzi do pracy, jedyne wymaganie to troche wolnego czasu i router który po zrestartowaniu ma nowe IP (prawie wszystkie to mają)

Kontakt gg: 51537118

Opis: Napisz do mnie to doweisz sie co robic, praca banalna, płace za tydzień roboty 30zł plus premia ze weekendy 100pln i  wiecej, w zależnosci ile zrobisz i ile zrobiłeś przez cały tydzień pracy

Status aktualne - praca od zaraz

Opublikowano

Poszukuję: Programisty
Kontakt: GG:21414806/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100008999380800
Informacje: Poszukuję osoby, którą zajmuję się językami C++ lub innymi, które pozwolą stworzyć keyloggera. Chodzi mi dokładnie o keyloggera, która po odpaleniu jego wysyła pliki na komputer ofiary, dokładnie ukryte. Po całym tym zabiegu będą przychodziły mi logi, hasło, login steam. Interesuje mnie keylogger pod platformę steam ! Jeśli znasz się na tym, chciałbyś coś takiego zrobić odezwij się, na pewno się dogadamy ! :) 
Status ogłoszenia: aktualne ! 

Opublikowano

Poszukuję: 1 osoby do projektu Multiplayer FPS w stylu graficznym gry Minecraft

Kontakt: Skype: gamaritpl

Informacje: Kilka spraw:

1. Nie wymagam pełnoletności (sam mam 14 lat ;c)

2. Z osobą którą wybiorę będe tworzył grę FPS Multiplayer

3. Silnik gry: Unity 3D + Blender

4. Pracą podzielimy się po zgłoszeniu

5. Razem składamy się po równo na hosting

6. Najlepiej 13/14 lat

7. Wynagrodzenie to to co uda się na grze zarobić, więc potrzeba pomysłowości B)

8. Praca samodzielna to tylko Arty

Status ogłoszenia: (aktualne)

Opublikowano

POSZUKUJĘ

Poszukuję: Programisty od wszelkich skryptów JavaScript

Kontakt: Skype - FalconDead12, Gmail - [email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>

Informacje: Poszukuję programisty, który pomoże mojemu małemu dopiero co stworzonemu studiu Death Game. Mam zamiar stworzyć grę RPG o przygodach Polandball'a (znanego z komiksów internetowych). Gra będzie realizowana w Unity 3D więc poszukuję kogoś kto umie pisać skrypty do tego programu.

Status: Aktualny

Opublikowano

Zostanę: programistą
Kontakt: [email protected]  gg: 23570756
Informacje: Wykonam strony internetowe od prostych stron do szkoły po zaawansowane CMS, w technologiach:

Codeigniter - Framework PHP

Twitter Bootstrap 3 - Framework RWD / HTML

oraz inne w miarę potrzeby.

Po więcej informacji zapraszam do kontaktu poprzez email lub gg.

wipek.pl

Opublikowano

Poszukuję: (tutaj wpisujemy kogo szukamy, np. programisty, sponsora.) : SPONSORA

Kontakt: (tutaj należy wpisać formę kontaktu np.GG, e-mail.)GG :44799843

Informacje: (wpisujemy informacje dotyczące pracy, sponsoringu, czyli co ta osoba będzie musiała robić, na jaki okres ją zatrudniamy, czy coś oferujemy w zamian itp.): Hostingu , Domeny,Reklamy i innych rzeczy. Dochodowe.Wszystkie informacje GG.

Status ogłoszenia: (aktualne/nieaktualne) : AKTUALNE

Opublikowano

Witam. Poszukuje osoby, ktora podjelaby sie odplatnie wykonac Liste Serwerow Cs 1.6 (mam pliki). Osoba musi umiec zedytowac strone wedlug instrukcji i podpiac system platnosci. Wynagrodzenie jest do ustalenia.

GaduGadu: 50775119

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...