Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę programistą, sponsorem, pomocnikiem itp.

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję: Programisty,

Kontakt: Skype: ventax222 MPC FORUM PW Pisac SZYBKO!

Informacje: który zrobi mi Stronę Zwykła do Serwera Sky-Block Minecraft. Co moge za Darmo!

dam info na Skype (;!

Status ogłoszenia: AKTUALNE 2014-12-26!

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuję : Programisty

Kontakt : Pw

Co oferuje : hostin pomoc zainteresowanie czas :D

Co wymagam : języki php,html

Osoby zainteresowane proszę o szybki kontakt na PW .

Opublikowano

Poszukuję: Programisty
Kontakt: Forum, STEAM:sachar1996 (id/sELVEE), [email protected]
Informacje: Potrzebuję osoby ze znajomością języka C# bądź JavaScript oraz  obeznaniem w programie Unity3D, potrzebny wielki dla mnie, niewielki dla kogoś kto się na tym zna skrypt?
Status ogłoszenia: Aktualne

1390144171-U592769.png

Opublikowano

POSZUKUJĘ

Poszukuję kilku osób do pomocy w pisaniu stron www.
Oferuję: stabilny serwer, ogarnięcie z mojej strony,

Kogo poszukuję:

Grafików (3-5) Którzy potrafią projektować miłe dla oka strony, znajomość HTML, JS, JQ, CSS.
Programistów (2-3) Którzy potrafią pisać zwięzły kod, oraz znają język PHP i MySQL przynajmniej w stopniu średnio zaawansowanym, oraz Bash'a w stopniu podstawowym.

Sam znam HTML, CSS, JQ, JS, PHP, MySQL, Bash. Chociaż nie mam talentu do pisania ładnych stron, to znam bardzo dobrze PHP. 

kontakt: [email protected], PW na forum.

Status: Aktualne

Opublikowano

Pilnie oszukuję: programisty (php , sql, js ,html) do szybciutkiego startupa, który ma już jakiś progress na sobie
Kontakt: PM z PM na ts
Informacje: płacę poprzez podział utargu

wymagania (krytyczna, bardzo potrzebna, mile widziana):
* Znajomość PHP
* Znajomość SQL ( podstawy, żadne optymalizacje ani inne cuda na kiju; phpmyadmin oczywiście itd.)
* Znajomość JS ( podstawy)
* Umiejętność korzystania z dokumentacji
* Znajomość na poziomie średnio zaawansowany framework'a bootstrap w wersji 3.0
* Umiejętność pracy na cudzym kodzie
* Posiadanie nawyku komentowania kodu
* Brak zaburzeń psychicznych, umiejętność pracy z innymi, kultura osobista

* Mikrofon

Status ogłoszenia: aktualne (do poniedziałku)

Opublikowano

Poszukuję: Kodera
Kontakt: 32323278
Informacje: Poszukuję kodera z którym nawiążę współpracę na dłuższą metę. Chodzi mi o projektowanie stron [co będzie moim zadaniem] oraz kodowanie ich a następnie sprzedawanie naszym klientom. Oferuję opłacone hostingi i serwery do tworzenia takowych stron. Oczywiście jako wynagrodzenie dzielimy się wspólnie wypłatą.

Moje prace oraz portfolio wyślę na PW bądź GG (numer podany powyżej).
Status ogłoszenia: aktualne

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i  Obozy Młodzieżowe  na Mazurach

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem  

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Poszukuję: Doświadczonych programistów. Grafika/Grafików Doświadczonego ktory potrafii tworzyć grafikę na potrzeby gier przeglądarkowę czyli layout + Rysowanie postaci, uzbrojenia, map, ikon, budynków, itp.

Kontakt: GG: 3716420 lub PW

Informacje: Duży projekt gry przeglądarkowej . Start Projektu Luty/Marzec.

Płatność: Zaliczka i Po zakończeniu projektu Gotówka lub Zaliczka oraz płatność etapami czyli co parę wykonanych prac/projektów/skryptów . 1-2 Programistów oraz 1 grafika będę potrzebował do stałej współpracy. Więcej na Gadu lub PRIV.

Opublikowano

Poszukuję: Programisty
Kontakt: GG [ 43782819 ] , Skype [ kuba.jaskulecki ] , PW
Informacje: Osoba powinna umieć zrobić Stronę [ JQuery itd ] a o nagrodę to my się dogadamy :D
Status ogłoszenia: AKTUALNE

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

Poszukuję: Doświadczonego programistę LUA,SQL,JavaScript,PHP,HTML

Kontakt: GG: 48313782 Skype: mateusz00521
Informacje: Serwer MTA - programowanie skryptów.
Płatność: Zaliczka potem zobaczymy... prawdopodobnie będę potrzebował stałego programisty.

Opublikowano

Tworze strony na zamówienie

ew wynagrodzenie do ustalenia

kontakt: pw

(prosze pisac jak ma wygladac projekt/wstepnie)

aktualne

Opublikowano

Witam

Jestem właścicielem gry Waleczni.net

Obecnie uaktualniam grę do wersji v3 , która niesie ze sobą bardzo dużo zmian, można je zobaczyc na stronie waltest.ugu.pl

Poszukuję: Programisty, Sponsora , Dobrej reklamy na popularnym portalu

Kontakt: [email protected]
Informacje: Wszystkie dodatkowe szczegóły do uzgodnienia poprzez drogę e-mailową :)
Status ogłoszenia: Aktualne/Aktywne

Budowniczy
Opublikowano

Poszukuję: Kodera znającego html, css, js, php itd.
Kontakt

GG: 32323278

E-mail: [email protected]
Informacje: Poszukuję kodera z którym nawiążę dłuższą współpracę. Na co dzień jestem grafikiem komputerowym. Zależy mi na projektowaniu oraz kodowaniu stron z lekka na wyższym już poziomie. Wraz z koderem utworzymy swoją stronę [już stoi takowa i jest tworzona], którą ja opłacam oraz dbam o jej utrzymanie. Tak jak już wspomniałem, chciałbym nawiązać dłuższy kontakt, rozszerzyć lekko możliwości, które przynosiłyby nam jakiś zysk. Tworzyłem i dalej tworzę projekty dla mniejszych i większych firm. Na więcej pytań odpowiem w kontakcie, który podałem wyżej.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Witam!

A więc przechodząc do sedna rzeczy - poszukuję ludzi do stworzenia projektu forum gry Sherwood na którym wszyscy polscy/zagraniczni gracze mogliby wymieniać się różnorodnymi informacjami związane z grą. Są już takie fora lecz nie mają żadnej aktywności (lub znikomą) i są mało "profesjonalne", więc wpadłem na pomysł żeby właśnie zrobić to porządnie i na szerszą skalę.

Poszukuję:

- Grafik (stworzenie loga, projekt reklamy itp)

- Sponsor (wsparcie finansowe itp)

- Pomocnika do forum (instalowanie pluginów, konfiguracja silnika itp)

Wymagam:

- Znajomości gry

- Komunikator (najlepiej GG)

- Częste przebywanie na komputerze

- Przystępną pisownię ortograficzną

- Kultura osobista

Oczywiście znaczenie kultura nie oznacza, że nie możemy mówić sobie po imieniu, żartować itp, ale chodzi mi głównie o forum i inne takie publiczne miejsca w sieci  :)

Posady, uprawnienia i wszelkie inne rzeczy załatwiamy indywidualnie przez komunikator.

GG: 49518863

PW

AKTUALNE

Budowniczy
Opublikowano

Poszukuję: Kodera znającego html, css, js, php itd.
Kontakt

GG: 32323278

E-mail: [email protected]
Informacje: Poszukuję kodera z którym nawiążę dłuższą współpracę. Na co dzień jestem grafikiem komputerowym. Zależy mi na projektowaniu oraz kodowaniu stron z lekka na wyższym już poziomie. Wraz z koderem utworzymy swoją stronę [już stoi takowa i jest tworzona], którą ja opłacam oraz dbam o jej utrzymanie. Tak jak już wspomniałem, chciałbym nawiązać dłuższy kontakt, rozszerzyć lekko możliwości, które przynosiłyby nam jakiś zysk. Tworzyłem i dalej tworzę projekty dla mniejszych i większych firm. Na więcej pytań odpowiem w kontakcie, który podałem wyżej.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Poszukuję: Osoby która zrobi forum pod sieć serwerów mc/cs
Kontakt: skype: kamixskate gg:52409076
Informacje:Potrzebuje osoby która zrobi forum, na silniku mybb, przerobi styl itp. Wynagrodzenie do obgadania.
Status ogłoszenia: Aktualne.

Opublikowano

Poszukuję: (kogoś kto ogarnia dobrze strony, strona pod mt2 
Kontakt: (41049153)
Informacje: (poszukuje ktogoś kto by mi edytował,wgrał skrypt by ktos mogł kożystac z usług premium)
Status ogłoszenia: (aktualne)

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Poszukuję: Osobe ktora zrobi forum pod cs
Kontakt: GG: 32897658
Informacje: Poszukuje osoby ktora wgra forum, shotbox i grupy. 

Opublikowano

Zostanę: Koderem HTML5, CSS3, MySQL, PHP 5.4,

Kontakt: gg:23322920 / PW (często online)
Informacje: Chętny do udzielania sie w projektach stron internetowych, poszerzania wiedzy, pracy w zespole. Wynagrodzenie takie by było na browara :)

,,Miecz przez­nacze­nia ma dwa os­trza. Jed­nym jes­teś ty."

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

#reklama

#reklama

​­logo.png

Witam, dziś chcę ogłosić, że poszukuję

kilku osób do mojego nowego projektu

pod tytułem "5GAME SINCE 2015".

Jest to projekt związany z klanem, m.in. MultiKlan.

Poszukuję osób na stanowiska:

Administrator - osoba, która ogarnia cokolwiek oraz nie raz dorzuci kilka groszy. Zna się na

silniku IPB, wie co gdzie i jak oraz posiada rozległą wiedzę w prowadzeniu for internetowych.

Moderator Globalny - osoba, która ogarnia cokolwiek, ma sporo czasu oraz posiada doświadczenie.

M.G. zajmuje się m.in. ogarnianiem całego forum oraz prowadzenie w dobre drogi KidMod'ów Modów

Moderator - osoba, która zajmuje się wyznaczoną częścią forum. Osoba powinna mieć sporo czasu, ogarniać oraz 

posiadać doświadczenie w tym co robi.

Grafik - osoba, która oddaje prace systematycznie, dobrze i odpowiednio. Ma doświadczenie w tym

co robi oraz potrafi dokonać praktycznie każdego ( tu: grafika)

Zarządca - osoba, która opiekuje się Multiklanami, ma prawo zarządzać jej członkami. (tu: nie ma prawa

rozkazywać, zarządzać kapitanem grupy)

Kapitan - osoba odpowiedzialna za stworzenie klanu w grze, rekrutowanie nowych graczy, odpowiedzialny

za prowadzenie treningów, mixów.

Manager - osoba, która załatwia dla kapitana różnego rodzaju mixy/treningi, ustawia czas składki oraz załatwia

serwer dla danej osoby.

Sponsor - osoba, która opłaci dla nas serwer TS3 oraz nie raz dorzuci kilka groszy.

Poszukiwania mogą ulec małej zmianie, ale nie wiem czy ulegną!

Zapraszam serdecznie na moje GG: 46372324.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Zostanę: Udostępnię serwer WWW opłacony na rok pod forum itp.
Kontakt:: GG: 49518863
Informacje: Udostępniam za darmo, musisz sobie tylko załatwić domenę (np jakąś darmową .tk)
Status ogłoszenia: (aktualne/nieaktualne) AKTUALNE

Opublikowano
Poszukuję: Sponsora

Kontakt: 51700855

Informacje: Mam w planach otworzyć forum o tematyce (pw do sponsora) - wszystkie pliki etc. są - serwer także. Brakuję jedynie domeny, a koszt jej jak na razie uniemożliwia moją skarbonkę.

Sponsor wydatek ma: Na start 15 zł, co rok ok. 60 zł.

Jeżeli ktoś chętny - PW - Podam wszystko co mogę zaoferować w zamian.

Status ogłoszenia: (aktualne)

logo.png

FORUM ZRZESZAJĄCE POLSKICH GRACZY METIN2

Opublikowano

Witam, Poszukuję kogoś kto Zrobiłby mi Stronę WWW pod Serwer TeamSpeak3 Oczywiście nie za Darmo Proszę o pw Na pewno Się dogadamy co do Ceny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...