Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę programistą, sponsorem, pomocnikiem itp.

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję: Programisty
Kontakt: Skype : najsuwa 1 - E-mail : butipsal @ op . pl
Informacje: 

Poszukuje programisty , który zrobi mi plik na forum ( html najlepiej ! ) z rangami ( Normalny , Helper , KMOD , Technik , Sponsor , Mod , SMod , JuniorAdmin , Admin , HeadAdmin , Wlasciciel ) , przypiętymi postami , banowaniem IP , SouthBoxem , dodawaniem poziomów ( nowy , użytkownik , stary użytkownik , stały , ale administracja bez poziomów ) , różne działy , możliwość zamknięcia tematy lub wrzucenia go do " kosza " , punkty reputacji przyznawane przez graczy , do kosza w którym znajdują się usunięte posty , wątki i w ogóle może wrzucać tylko minimalnie MOD , rejestracja i logowanie , prywatne wiadomości , ustalenie nagłówka , możliwość przyznania rangi przez Właściciela i HeadAdmina p.s. rangi mają mieć permisję jak zostało napisane wyżej czyli np . Normalny , Helper i tak dalej to na tyle pa .

Cena do ustalenia lub mniej kasy i właściciel lub sam właściciel 

Status ogłoszenia: Aktualne !

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||........||||||||||||........||||........................|||||||||||||||||||||||....................||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||........||||||||||||........||||........||||||||..........||||||||||||||||||||...||..||.||||....||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||........||||||||||||........||||........||||||||..........||||||||||||||||||||...||_||.||||....||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||........||||||||||||........||||........||||||||..........||||||||||||||||||||.......||.||.......||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||........||||||||||||........||||........||||||||..........||||||||||||||||||||....................||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||........||||||||||||........||||........||||||||..........||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||...............................||||........................|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||........||||........||||||||||||||||||||||.........|||...||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||........||||........||||||||||||||||||||||...|||..|||...||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||........||||........||||||||||||||||||||||.........|||...||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||........||||........||||||||||||||||||||||...||||||||.........|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Pilnie poszukiwani:
Oficjalnie poszukuje:

• Moderatorów for o tematyce gier,
  • Redaktorów danych gier (znających daną grę na wylot + znajomość angielskiego),
  • Managerów - osób pomagających klientom (tzw. support),
  • Grafików - umiejętność korzystania z programów graficznych (GIMP, PS, INKSCAPE etc.),
  • Techników for (Invision Power Board),
  • Programistów (każdy język programowania).

Informacje:
Nasz serwis poszukuje spore grono osób (liczymy na około 100-200 osób na stanowiska przedstawione powyżej).
O tym co oferujemy dowiedzą się kandydaci, którzy napiszą do mnie w sposób podany poniżej w sekcji Kontakt.
Myślimy, że nasza ekipa zamknie się w okolicy 300 osób. Mamy bogate zaplecze finansowe, prawne oraz informatyczne.

Wymagania:
Mamy oczywiście kilka wymogów, które przyszli kandydaci muszą spełnić:

• Kandydat musi być pełnoletni, gdyż po starcie serwisu zapewne dostanie umowę zlecenie bądź umowę o dzieło.
  • Osoba kandydująca musi znać przynajmniej jeden język obcy (Angielski, Niemiecki bądź Francuski) na poziomie komunikatywnym.
  • Aby dołączyć do naszego zespołu będziesz musiał posiadać komunikator głosowy jakim jest TeamSpeak3.
  • Przede wszystkim musisz wiedzieć wszystko o tym co chcesz robić i przedstawić mi się z jak najlepszej strony**.

Przyszli kandydaci dowiedzą się dlaczego mamy aż tyle wymagań, gorąco zapraszam do składania podań!

** -  W podaniu to Ty masz udowodnić Nam, że właśnie Ty zasługujesz na to stanowisko.
Mile widziane duże doświadczenie na podobnym bądź takim samym stanowisku.

Kontakt:
Możliwości kontaktu ze mną:

Więcej szczegółów po skontaktowaniu się ze mną.
Pozdrawiam i zapraszam chętnych - EferenTM

wE1yDhT.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

POSZUKUJĘ:

Webmastera do stworzenia kompletnej strony serwera Minecraft (w tym ItemShop pod ProfitSMS, Forum, obsługa mapy oferowanej przez hosta)

Grafika w wersji śladowej - stworzenie i zakotwiczenie w kodzie plików .png, które będę potem podmieniał na swoje

Kontakt: PW, teoretycznie również gg 1024447 ale odpalam je wyjątkowo rzadko

Dopuszczam wykorzystanie gotowych szablonów i skryptów jeśli nie łamie to niczyich praw autorskich

STATUS: AKTUALNE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ZLECE layout/szablon + kodowanie

Opis pracy: Stowrzenie layout'u + zakodowanie w gotowym silniku
Język programowania: php/html/css
Sposób kontaktu: prywatna wiadomość

Opublikowano

Zostanę: Programistą
Kontakt: GG: 36610191, pw.
Informacje:  Programuję i tworzę strony WWW już od 1 gim. Uważam że nie jestem mistrzem nad mistrzami ale mam już dość duże doświadczenie. Jedyne czego oczekuję to zgłoszenia się do mnie na podane wyżej sposoby i  napisania dokładnie czego oczekujecie (nie jestem bogiem bym wiedział co chcecie :P ). 

Status ogłoszenia: Aktualne (zawsze:P no może zawsze)

Opublikowano

Zostanę Programistą, Hosterem

Kontakt GG: 49941627

Informacje: Programuję od lat 3. Znam Html, PHP, css.  Przez 3 lata nauczyłem sie bardzo wiele. Starannie wykonuję swoje obowiązki. Po więcej informacji na temat mojej osoby jak i również zapłaty etc. proszę pisać na GG.

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano

Poszukuję: skryptera
Kontakt: pw na forum
Informacje: Chodzi o stworzenie "sklepu" skinów do gry CS:GO. Mogę zająć się grafiką, poprawianiem kodu, stworzeniem szkieletu, zakupu domeny i hostingu. Chodzi o to że nie poradzę sobie sam i szukam osoby, która pomoże mi na starcie i w trakcie trwania projektu. Podliczamy zarobek i dzielimy. ;)
Status ogłoszenia: PISZ PW I ZAPYTAJ! AKTUALNE!

Opublikowano

Poszukuję: skryptera

Kontakt: pw na forum

Informacje: Chodzi o stworzenie "sklepu" skinów do gry CS:GO. Mogę zająć się grafiką, poprawianiem kodu, stworzeniem szkieletu, zakupu domeny i hostingu. Chodzi o to że nie poradzę sobie sam i szukam osoby, która pomoże mi na starcie i w trakcie trwania projektu. Podliczamy zarobek i dzielimy. ;)

Status ogłoszenia: PISZ PW I ZAPYTAJ! AKTUALNE!

Aktualne postępy :

• Przedstrona
  • Strona
  • Forum (będzie w miarę rozwoju serwisu)
  • Sklep
  • Reklama

Piszcie tylko i wyłącznie na forum! Czekam na osobę komunikatywną, chętną do współpracy i pomysłową! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję: (Programisty.)
Kontakt: (gg 54158603)
Informacje: (Potrzebuje pomocy przy skonfigurowaniu szablonu wordpress)
Status ogłoszenia: (Aktualne/Pilne)

PŁATNE OD RĘKI... BARDZO PILNE !!!

Opublikowano

Szukam programisty na prosty skrypt w PHP / Pythonie wraz z ogólnym CSS najlepiej trzeciej generacji. Skrypt działający na zasadzie bloga (użytkownik może tylko komentować) i forum (wiele podkategorii). Coś jak dobreprogramy/instalki, trochę bardziej intuiicyjne. W kodzie ma być mało nawalone, kod ma być zwięzły i na temat, przede wszystkim nie mulić (jak klon thepiratebay)

Płatność PaySafeCard 50zł.

kontakt priv / facebook (link)

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję osoby, która by stworzyła, ładne i przejrzyste forum dla sieci serwerów mc/cs. Na silniku mybb lub ipb.

Więcej informacji na skype:kamixskate, gg: 52409076, lub na PW

Opublikowano

Poszukuję: Programisty
Kontakt: Pw Forum.
Informacje: Poszukuje programisty, technika który będzie w stanie skonfigurować serwer vps pod stronę internetową pisaną w pythonie, posiadam gotowy kod oraz grafike psd 
layout, oczywiście dana osoba również musiała by wgrać ową stronę i odpowiednio skonfigurować.

Status ogłoszenia: aktualne

Opublikowano

Poszukuję!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poszukuję: Programisty [Java Script] i Grafika

Kontakt: Skype: falcondead, lub forum PW

Informacje: Poszukuję osoby która umie programować w Unity 3D przy pomocy Java Script                       oraz grafika komputerowego. Obie posady na potrzeby fanowskich gier.

Stan: Aktualne

Opublikowano

Poszukuję: Programisty jak i Grafika 
Kontakt: PW: po dokładnym zbadaniu osoby podam GG
Informacje: Programista: zajmował by się pomaganiem mi w tworzeniu strony (Informuję, że ja bym się zajmował programowaniem ale, że potrzebuję też 2 osoby właśnie tutaj piszę. Grafik jak grafik czyli nie całodobowy lecz tylko który z chęcią wykona kilka grafik.

Od kilkunastu miesięcy zastanawiałem się nad pomysłem gry via www i nie miałem pojęcia co by stworzyć.Wpadłem na pomysł aby stworzyć grę przeglądarkową Metin2 była by to gra w wersji webowej tzn. tak jak np. sfgame czy też inne gry tego typu. Zawierała by ona fabułę jak i cel tej gry. - Mam bardzo duży pomysł,(resztę mogę napisać na PW lub GG)

Status ogłoszenia: Aktualne

Przykładowy ss:

1.jpg

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

Poszukuję:

Zespołu do prowadzenia forum anglojęzycznego MyBB: Technika, moderatora, tutora i korektora

Kontakt:

GG 12425256  |  facebook.com/quomoow  |  [email protected]  |  do wszystkich kont jestem podłączony za każdym razem gdy jestem  na PC

Informacje: 

Robimy wszysto dla ludzi. Nie ciągniemy ŻADNEJ kasy ze strony (w przyszłosci planowane reklamy).

Co za tym idzie osoby które się zgłoszą robią wszystko tylko i wyłącznie dla własnej przyjemności.

Stoimy na darmowej stronie, która umożliwia łączenie FTP.

Forum o tematyce ogólnej komputera: gry, systemy operacyjne (nacisk na dystrybucje linuksa), programowanie, tutoriale "how to".

Wszyscy wiemy jak wykląda łatanie jakichkolwiek błędów w grach... Jeśli nie ma odpowiedniej łatki w internecie, jesteśmy uziemieni.

Każdy z nas wie, że dodatki do gier mają swoje błędy.

Problemy z windowsem? Szukaj człowieku godzinami sprawdzonej informacji w internecie.

Windows z dnia na dzień schodzi na psy. Zawodne antywirusy, błędy w systemie, multum komplikacji.

Razem, możemy stworzyć miejsce odpowiednie dla wszystkich!

Razem, pomagając sobie nawzajem, możemy zmienić zwyczaj znajdowania nie objaśnionych, przestarzałych informacji!

Pomagajmy innym, a sami sobie pomożemy, gdy będziemy musieli wrócić do problemu.

Każdy z nas przeżył ataki wirusa, wgrywanie pluginów czy modów, jakiekolwiek inne problemy.

Szukaliśmy rozwiązania godzinami, czasami i tygodniami.

Stwórzmy sobie własne miejsce w internecie.

Szukamy osób:

• chętnych do pomocy bez profitów
  • tworzących tutoriali
  • chcących podzielić się doświadczeniami
  • osób, które po prostu lubią być moderatorem
  • osoby z doświadczeniem na stanowisko technika

Wymagania:

• Technik:
    - doświadczenie z MyBB i konfiguracją 
    - wgrywaniem skryptów
    - mile widziana umiejętność tworzenia własnych skryptów oraz obsługa CSS

• Moderator:
    - umiejętność współpracy
    - znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
    - umiejętność korzystania z translate google (nikt nie zna angielskiego na wylot, zawsze sie znajdzie jakieś słówko)
    - czas oraz chęć

• Tutor:
    - doświadczenia w tematyce forum
    - znajomość języka angielskiego w stopniu średnim
    - umiejętność współpracy
    - stosowanie się do wzoru wstawiania tutoriali
    - umiejętność wyszukiwania w google

• Korektor:
    - ma za zadanie korekcję tutoriali
    - umiejętność posługowania się językiem angielskim w stopniu dobrym
    - umiejętność korzystania z translate google

Stwórzmy grono przyjaciół, nie tylko zwykłą ekipę na zasadzie "odwalić robotę"!

Cieszmy się z tego co robimy, niech będzie to dla nas przyjemność!

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

POSZUKUJĘ
Poszukuję: Webmastera
Informacje: Poszukuję Webmastera, który potrafi perfekcyjnie pisać stronę w języku PHP (wordpress) od podstaw

f8TdSLx.png

Opublikowano

Poszukuję: Poszukuje Programisty www który napisze mi forum na silniku mybb-TZW WebMaster

Kontakt: Skype:najarany333, Pw
Informacje: Potrzebuje do napisania całe forum dam potrzebne tła loga itp cena do ustalenia  

Opublikowano

POSZUKUJĘ

Poszukuję: Technika do pomocy w tworzeniu sieci BlueShoot.xaa.pl tzw. Webmastera

Kontakt: Email- barti.4747.barti@GMail

Informacje: Technik ten będzie musiał zrobić sieć / pomóc. Najlepiej gdyby został na dłużej. Gdy skończy swoją robotę dostanie nagrodę pieniężną

Status ogłoszenia: Aktualne!

Opublikowano
POSZUKUJĘ

Poszukuję: Grafika do zrobienia bannerów, loga itp.

Kontakt: Email- barti.4747.barti@GMail

Informacje: Grafik będzie musiał zrobić unikalne logo i bannery na sieć która już niedługo zostanie wprowadzona do internetu.

Opublikowano

Poszukuję: programisty C++ / Webmastera
Kontakt: GG: 51653280
Informacje: Programista C++: Współpraca w tworzeniu języka skryptowego, Webmaster: Stworzenie wyglądu wyszukiwarki internetowej
Status ogłoszenia: aktualne

jw19e8.png

Opublikowano

Poszukuję: skyptera
Kontakt: GG: 50120117 | kontakt fb na PW | kontakt steam na PW
Informacje: Zamierzam zrobić hosting serwerow ts3 oraz VT i innych gier. Potrzebna osoba która doda ts3 do panelu zarządzania . Oferuje zyski z sprzedaży każdego serwera.
Status ogłoszenia: AKUTALNE!

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...