Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę programistą, sponsorem, pomocnikiem itp.

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję:  Programisty
Kontakt:  GG : 35635233 , P.W
Informacje: Szukam programisty, który będzie w stanie napisać skrypt i podpiąć go pod stronę typu csgojackpot. (więcej info na pw)
Status ogłoszenia: Aktualne "PILNE"

Już wkrótce...
2uotp1t.png

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuję:  Programisty

Kontakt:  GG : 35635233 , P.W

Informacje: Szukam programisty, który będzie w stanie napisać skrypt i podpiąć go pod stronę typu csgojackpot. (więcej info na pw)

Status ogłoszenia: Aktualne "PILNE"

Już wkrótce...
2uotp1t.png

Opublikowano

Poszukuję: (tutaj wpisujemy kogo szukamy, np. programisty, sponsora.) Współnika do serwera cs:go

Kontakt: (tutaj należy wpisać formę kontaktu np.GG, e-mail.) GG: 50092855 lub PW MPC

Informacje: (wpisujemy informacje dotyczące pracy, sponsoringu, czyli co ta osoba będzie musiała robić, na jaki okres ją zatrudniamy,

czy coś oferujemy w zamian itp.) Poszukuję ogarnietej osoby po mutacji do zalozenia porzadnego cod moda na CS:GO , ta osoba

powinna się znac na ogarnianiu serwera , forum itp.. , wiecej informacji na Gadu Gadu lub pw. P.S znam się na tym bo mialem serwer 1 cs:go i 2 w CS:S

Status ogłoszenia: (aktualne/nieaktualne) Aktualne

Opublikowano

Poszukuję: Programisty

Kontakt: PW,Email [email protected]
Informacje: Konfiguracja CSGOJackpot

Szukam osoby która będzie potrafiła skonfigurować oto ten skrypt www.csgohazard.eu :)

Oczywiście nic za darmo oferuję 50% udziałów ze strony.

Status ogłoszenia: (aktualne)

Oferuję

-Domene .EU

-Hosting 15 GB

-Skrypt (Rosyjski)

-Bot'a Steam :)

tumblr_nmo4nb4PxQ1r8m9e8o1_250.gif

Opublikowano

POSZUKUJĘ

Poszukuję: Programisty/Webmastera
Kontakt: GG: 44497783
Informacje: Potrzebował bym osobę do stworzenia strony z opcją logowania. Mogę płacić co tydzień lub co mies, jest to do Dogadania.
Status ogłoszenia: Ciągle aktualne.

Opublikowano

Kontakt: Pw na forum najpierw, podam potem jakies GG steam czy cos.
Informacje: Witam. Szukam programisty, który za odpowiednią sumke potrafiłby stworzyć coś typ csgojackpot itd ;). Razem z BOT'em itd. Dogadamy sie odnosnie formalnosci :)
Status ogłoszenia: aktualne

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Poszukuję: programisty

Kontakt: Michał Czochara bez zdj. profilowego, legia w tle. (fb)

Informacje: Potrzebuje osoby która zaprogramuje stronę e-commerce. O co dokładnie chodzi? Potrzebuje aby na mojej stronie był wirtualny portfel, doładowywać go będzie można przez SMS,PAYSAFECARD,PRZELEW,PAYPAL. Licznik, tzn. wpisuję się w odpowiednie miejsce ilość np. monet i przelicza to na pieniądze które należy wydać i jeszcze jedna rzecz to prosty design jaki w tej chwili jest modny.

U9evXUj.png

Pomogłem? Daj lajka! To nic nie zaszkodzi!

Opublikowano

POSZUKUJĘ

Witam, przez długi czas prowadziłem stronę ze skinami do cs go, zarabiała ładnie bo ok 200 zł miesięcznie, kolega zają się stroną, a ja ją prowadziłem.(zyskami dzieliliśmy się po połowie) Kolega nagle znikną i usuną całą stronę. Czy znalazła by się taka osoba która mogła by zrobić dla mnie taką stronę na takich zasadach?

AKRUALNE

27801.png

Opublikowano

POSZUKUJĘ

Kontakt: e-mail: [email protected] lub PW

Informacje:

- Programisty który będzie wstanie zrobić dla mnie stronę ala Jackpot ( więcej na pw) ale lekko coś innego. Logowanie steam i tak dalej. W ekipie będzie nas 3 lub 4. Oczywiście za wszystko płacimy. Programista powinien mieć przynajmniej 16 lat nie obchodzi mnie czy ma mutacje czy nie. Ważne żeby potrafił zrobić wyżej wymienione rzeczy. Zarobki ze strony bedziemy dzielic. Wszystko ja sponsoruje.

ZAPRASZAM !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje

Poszukuje: Programisty
Kontakt: forum, [email protected]
Informacje: Szukam programisty, który pomógłby mi zrobić coś typu csgojackpot. Razem z BOT'em itd. Myślę że się dogadamy $$$

Pomogłem? Daj lajka ;)

trorek.png 

Opublikowano

Kontakt: (PW GG 55099712.)

Informacje EDIT: Poszukuje osoby, która skonfiguruje i zainstaluje mi gotowy szablon, cms dowolny, joomla, wordpres itp... stronka ma być typowo informacyjna ale ładna do gry. Posiadam 40 zł PSC 
Status ogłoszenia: (aktualne)

Opublikowano

Poszukuję: Osoby, którą podjęła by się stworzenia unikalnej strony/forum pod małą sieć serwerów (progamista + grafik)
Kontakt: E-mail: [email protected]  , FORUM! 
Informacje: W zamian to co zechcę wykonawca projektu. 
Status ogłoszenia: AKTUALNE! 

Opublikowano

Poszukuję: Programisty !
Kontakt: 44497783
Informacje: A więc krótko i na temat tworzenie jackpota do cs'a dobrze płatna praca :)

Opublikowano

Poszukuję: programisty, chodzi o gry mobilne,android
Kontakt: gg; 45155635, PW na forum
Informacje: Mam pomysł na stworzenie mobilnej gry Metin2.
Nawiąże współpracę z osobą którą dobrze zna się na tym fachu.
Oczywiście nie za darmo, otóż nie ukrywam że gra Metin2 w wersji mobilnej będzie hitem na rynku metina.
Będąc właścicielem owej .apk można dużo zarobić np. Item Shop

Gra będzie się znacznie różniła od wersji komputerowej. 

Zapewniam dużą reklame oraz spansoruje potrzebną grafike.

- Przede wszystkim uczciwości i zaufania

- Dobrych umiejętności
- Zaangażowania w projekt
- Stałego kontaktu
- Dłuższej współpracy (aktualizacje, poprawa błędów które być może zostana znalezione już po starcie gry)

W skrócie:

1. Logujemy się do gry poprzez facebook
Wybieramy klase postaci: Wojownik, Sura, Ninja, Szaman
Każda postać posiada jedną profesje
Rozpoczynamy grę od 1 poziomu postaci oraz startowych przedmiotów
2. Jak wspomniałem wcześniej, gra będzie się znacznie różniła od wersji komputerowej.
Otóż, nie będziemy mieli możliwości swobodnego poruszania się po świecie tylko okno gry w którym będziemy mieli widok na ekwipunek, wygląd postaci, statystyki, umiejętności itd.
Będziemy mieli również interaktywną mape na której będą jednostki (NPC) Handlarze itd.
3. Doświadczenie będzie się zdobywało poprzez pojedynki PvP
Będzie się ono prezentowało w taki sposób że jedna postać stoi po prawej stronie ekranu, druga po lewej.
Pojedynek będzie oparty na umiejętnościach, otóż będziemy przeprowadzać ataki pojedynczo (ja zadam cios, przeciwnik zada cios itd)
4. Jak wspomniałem wcześniej będzie tylko jedna profesja dla każdej klasy, a skille będą mieszane.
Zostaną do wyboru tylko ofensywne skille czyli ataki, skille typu Aura Miecza, Berserek, Czarowane Ostrze, Krycie się itd. nie będą w ogóle istniały.
np. na wojowniku będziemy mieli wybór skilli z obu profesji (tylko ofensywnych) to znaczy że będziemy mogli posiadać na wojowniku Wir Miecza, Szarżę, Trzykrotne Cięcie, Duchowe Uderzenie, Tupniecie, Rzut Piorunem, Walnięcie
Gdy użyjemy danej umiejętności pokaże się animacja ataku oraz zadane DMG

To mniej więcej taki zarys  :)

Opublikowano

POSZUKUJĘ

Poszukuję: Osoby która napisze mi stronę  
Kontakt: GG:55907247   Skype:Wejder01o7
Informacje: Musi znać HTML i CSS. Mogę w zamian zrobić dowolną grafikę. Mogę wysłać .psd dla ułatwienia pracy.

Status: Aktualny 

xv2w770zj79p.png

Opublikowano

POSZUKUJE ZLECE

Witam.

Mam pobranego i zainstalowanego jackpot'a.
Potrzebuje kilka rzeczy zrobić
- Start rundy od 2 graczy ( aktualnie startuje od 2 itemów bo każdy wczytany item czyta jako gracza ^^)
- Zwiększyć szanse zwyciężcy na korzyść tego kto ma najwięcej % bo aktualnie cały czas wygrywa nawet niski % ;/
- Poprawić TOP Players (Musi odczytywać według sidu czy coś a aktualnei czyta po nickach i np jestem tam 2 razy już ^^)
- Jeżeli ktoś postawi mniej niż stawka minimalna wyskoczy błąd że postawiona pula jest za niska
- Przed postawieniem przedmiotów wyskoczy powiadomienie czy aby na pewno chcę wejść do puli
- Zabezpieczenie skyptu 
- czasem nie wysyła wygranej nagrody nie wiem o co chodzi wiem że można to naprawić z czymś co ma związek z id przedmiotów ale dokładniej to nie wiem
- Wdrożenie nowego szablonu
+ewentualne drobne poprawki

Jestem w stanie zaoferować około 700-900zł za całość

Kontakt PW pierw
Opublikowano

Poszukuję: Poszukuje Moderatora, Technika, Grafika, Testera na forum klanu.
Kontakt: PW, GG: 4928455, TS: 178.217.186.11:7989 (pukać do administratora)
Informacje: Poszukuje osób na powyższe stanowiska na najbliższy miesiąc lub dłużej. Dopiero startujemy z forum klanowym i troszkę w oczy kuje jego wygląd. Niestety niewielu jest nas w klanie z doświadczeniem, by samemu budować ten projekt, dlatego każdy kto będzie chciał nam pomóc jest mile widziany :) 
Z góry dziękuje za zainteresowanie.

Status ogłoszenia: Aktualne

Opublikowano

Witam

Wraz z moim kolegą robimy platformę do gier

W Visual Basic 2013

Poszukujemy

-Programisty który może ogarnąć Płatność Przez Paypala.

Kontakt

mistrz461

lub

meloneek.priv

Opublikowano

CsJACKPOT

Poszukuje osoby która zajmie sie strona techniczna strony , oferuje procent od zysku lub jakas inna oplate , oplace maszyne domene boty . Jezeli istnieje taka mozliwość to z checia przeszedł bym szybki kurs oblugi strony . Wszelkie informacje na priv lub mail [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...