Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorką ts/gry, gamemasterką, pomysłodawczynią.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie.. co Cię skłoniło do tego, żeby być na posadzie gamemasterki/pomysłodawczyni? Nie masz co robić, czy po prostu chcesz się pobawić komendami? Nie rozumiem, wyjaśnij mi to. 

Na prośbę odpowiadam. 

Brakuje mi tego poczucia doceniania pracy przez graczy, adminów, ich pochwał ale i uwag również. Mam dużo zajęć, ale kiedy chcę się jakoś zrelaksować to mogę powymyślać kilka przyzwoitych rzeczy i przekazać to komuś dalej, kto może z tego skorzysta. Bycie GM na dobrym serwerze jest satysfakcjonującym zajęciem. :)

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witaj @Zakyio™.

Osobiście Cię nie znam, a także nie kojarzę, lecz swojej oceny dokonam na podstawie zaprezentowanego fragmentu.

Nie podważam Twoich umiejętności, gdyż nie miałem okazji ich ocenić, lecz zazwyczaj osoby ocenia się po pierwszym wrażeniu, a tutaj trochę zawiodłaś. :( Mianowicie nie istnieje odmiana rzeczownika "forum" na "for", a poprawna forma to "forów". Wydaję mi się, że osoba, która głównie i przede wszystkim komunikuje się z zarządem, powinna znać podstawy, a to jest taka bardzo podstawowa rzecz. Do tego dojdzie jeszcze kilka wyrazów, które w ogóle nie rozumiem, dlaczego są z dużej litery...

Ogółem ogłoszenie jest krótkie i na temat, a także dość estetyczne i w miarę poprawnie napisane. Reasumując to zdanie, jest do przeczytania i zrozumienia treści.

Śmiem wątpić w tak wiele posad, z racji, iż puste słowa mnie nie przekonują, a bardziej potwierdzenie współpracy jakimiś dowodami. 

Mimo to życzę powodzenia i pozdrawiam.

Opublikowano

Witaj @Zakyio™.

Osobiście Cię nie znam, a także nie kojarzę, lecz swojej oceny dokonam na podstawie zaprezentowanego fragmentu.

Nie podważam Twoich umiejętności, gdyż nie miałem okazji ich ocenić, lecz zazwyczaj osoby ocenia się po pierwszym wrażeniu, a tutaj trochę zawiodłaś. :( Mianowicie nie istnieje odmiana rzeczownika "forum" na "for", a poprawna forma to "forów". Wydaję mi się, że osoba, która głównie i przede wszystkim komunikuje się z zarządem, powinna znać podstawy, a to jest taka bardzo podstawowa rzecz. Do tego dojdzie jeszcze kilka wyrazów, które w ogóle nie rozumiem, dlaczego są z dużej litery...

Ogółem ogłoszenie jest krótkie i na temat, a także dość estetyczne i w miarę poprawnie napisane. Reasumując to zdanie, jest do przeczytania i zrozumienia treści.

Śmiem wątpić w tak wiele posad, z racji, iż puste słowa mnie nie przekonują, a bardziej potwierdzenie współpracy jakimiś dowodami. 

Mimo to życzę powodzenia i pozdrawiam.

@554461402688252517908.png Α i Ω

Dziękuję. To bardzo cenna i ważna dla mnie opinia. Człowiek uczy się całe życie. :) To co złego zauważyłam, zostało poprawione. 

Opublikowano

Na prośbę odpowiadam. 

Brakuje mi tego poczucia doceniania pracy przez graczy, adminów, ich pochwał ale i uwag również. Mam dużo zajęć, ale kiedy chcę się jakoś zrelaksować to mogę powymyślać kilka przyzwoitych rzeczy i przekazać to komuś dalej, kto może z tego skorzysta. Bycie GM na dobrym serwerze jest satysfakcjonującym zajęciem. :)

Dzięki za info, mimo iż odpowiedziałaś na moje zbanowane konto.

Co do polecenia, to jednak będę neutralny. 

Nie znam Cie, a kojarzę tylko z serwera harnasia. ( co niestety mi się źle kojarzy )

Powodzenia w szukaniu, na pewno znajdziesz odpowiednią posadę u napaleńców. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...