Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorką ts/gry, gamemasterką, pomysłodawczynią.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie napisane podanie, lecz moim zdaniem mieć 1 range i pisać podanie o jedną w czym będziesz czuła się dobrze i lepiej znała niż napisać jedno podanie na 10 rang. Mimo to polecam. 

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wymienię serwery, gdzie jestem pewna na 100% że byłam: Revior i Turisas.. Kurczę na prawdę nie pamiętam nazw... Musiałabym poszperać w grafikach które miałam przyjemność robić dla Swoich Teamów albo kolegów i koleżanek.

@ NerviL, DieMT2, NeveraMT2, QuatrusMT2, Teoden2 <- miałam grafiki z tymi nazwami.

Na Teodenie nie byłaś w teamie.

Byłam, bo tworzyłam grafikę dla administratora, gdzie zostałam przyjęta przed startem serwera... a potem kontakt się urwał. No to w sumie wynika, że na oficjalnym starcie nie byłam. :/

Jako, że jestem osobą, która bardzo dużo wędruje po serwerach, na wielu miałam okazję być w team, niestety nie miałam okazji z tobą pracować. 

Nigdy Cię nie widziałam, jako moderator ani osoba sprawująca opiekę w grze. Powyżej można wywnioskować, że sama nie wiesz, czy byłaś, a może jednak nie w team teodena, a ja dam sobie rękę uciąć, że niestety tam nie byłaś. Jeżeli posiadasz screeny z gry lub forum z rangą i nickiem, to polecam je zamieścić. 

Życzę Ci powodzenia, może ktoś skorzysta z twoich usług. 

c8f7.png

Opublikowano

Jako, że jestem osobą, która bardzo dużo wędruje po serwerach, na wielu miałam okazję być w team, niestety nie miałam okazji z tobą pracować. 

Nigdy Cię nie widziałam, jako moderator ani osoba sprawująca opiekę w grze. Powyżej można wywnioskować, że sama nie wiesz, czy byłaś, a może jednak nie w team teodena, a ja dam sobie rękę uciąć, że niestety tam nie byłaś. Jeżeli posiadasz screeny z gry lub forum z rangą i nickiem, to polecam je zamieścić. 

Nie każdy robi screeny wszystkie co się dzieje na serwerach metka/forach jak Ty, nie każdy ma obsesje ^^

@topic

Jak najbardziej polecam, bardzo miła osoba i pomocna.

Na pewno będziecie zadowoleni z współpracy jeśli ją przyjmiecie.

Opublikowano

Na Teodenie robiłam grafikę. Zostałam przyjęta do teamu w początkowej fazie serwera, potem kontakt zanikł i tak się skończyła moja współpraca z Teodenem. Mam kilka grafik serwerowych, ale to na innym komputerze. 

Opublikowano

Opisz swoje oczekiwania odnośnie współpracy.

13566342761024363172.png

Już niebawem 

Opublikowano

Napisałaś, że tworzysz grafikę. Pokaż kilka swoich prac, skłonna jestem podjąć z Tobą współpracę. 

13566342761024363172.png

Już niebawem 

Opublikowano

Napisałaś, że tworzysz grafikę. Pokaż kilka swoich prac, skłonna jestem podjąć z Tobą współpracę. 

Nie tworze jej w stopniu zaawansowanym, tylko dla własnych potrzeb. 

Opublikowano

Pytanie.. co Cię skłoniło do tego, żeby być na posadzie gamemasterki/pomysłodawczyni? Nie masz co robić, czy po prostu chcesz się pobawić komendami? Nie rozumiem, wyjaśnij mi to.

Chciałbym poznać odpowiedź na to pytanie.

Prosiłbym autora tematu, żeby odpowiedział zamiast bełkotać bez sensu.

0LsM05U.png

Opublikowano

Chciałbym poznać odpowiedź na to pytanie.

Prosiłbym autora tematu, żeby odpowiedział zamiast bełkotać bez sensu.

Przyłączam się do wypowiedzi kolegi 

13566342761024363172.png

Już niebawem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...