Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorką ts/gry, gamemasterką, pomysłodawczynią.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeleciałem te 16 stron tego tematu z czego większość to f5, aż tak bardzo chcesz zwrócić na siebie uwagę?

Uważam że nikt do takiego bardziej poważnego projektu cb nie weźmie a to dlatego że : 

1. "20 lat" + szkoła <śmiem wątpić że nawet tyle nie masz, podałaś taką liczbę tylko po to byśmy mieli o tobie lepsze wrażenie.

2.Robiłaś grafiki, dla serwerów, ale nie jesteś zaawansowana > potem napisałaś że robiłaś tylko dla sb i swoich kolegów, niezdecydowana jesteś?

3.Jeżeli chciała byś zostać też tam jakiś grafikiem i mieć jakąś posadę na serwerze, to może zapodała byś tam parę tych grafik, żebyśmy nie byli rozczarowani rekrutując cb.

4.Z tego co przeczytałem dostałaś już parę opcji na gm, nadal nie możesz się zdecydować pomimo takiego wyboru? Czy może czekasz na kogoś kto weźmie cie do projektu gdzie będą grać setki osób?

5.Czekasz jak ktoś dobro duszny zaoferuje ci pracę na stanowisku gm na  swoim serwie tylko na podstawie twojego krótkiego opisu i zaniku pamięci?

6.Może ktoś poświadczyć że faktycznie jesteś tą dobrą gm, której można zaufać? Myślę tutaj o Administracji jednego z twoich "serwerów".

7.Na zakończenie, nigdy bym kobiety nie przyjął do zespołu, nie dlatego że, nie lubię mieć komunikatywnej osoby w takim projekcie, a faceta który zna się na rzeczy (zazwyczaj daje się gm osobie która jest twoim kumplem czy coś kiedy naprawdę możesz mu zaufać bo to ona będzie prezentowała twój serwer, tak naprawdę, a nie jakiegoś randoma z neta), jeżeli ci zależy na posadzie to proszę bardzo polski metin ciągle poszukuje gmów, tylko trzeba znać rlc, i spełnić wszystkie wymogi.

Nie polecił bym pani.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@Vaiktar 

Nie wiem kim jesteś, a twoja wypowiedź jest bardzo jednoznaczna, skierowana przeciwko mojej osobie, mimo, że prawdopodobnie osobiście mnie nie znasz. 

Nie rozumiem, dlaczego śmiesz wątpić w mój wiek. Czy ma jakiś sens kłamstwo, a zwłaszcza w takiej aplikacji? Osoby które ze mną współpracowały- rozmawiały ze mną wielokrotnie na ts3, więc doskonale wiedzą, że mam tyle lat, ile podałam :P Z tego wynika, że do każdego podania trzeba byłoby dokładać swój dowód osobisty + próbę głosu xD

Jeśli dostaję ofertę bycia GM, gdzie przykładowo administracja nie ma kompletnie zielonego pojęcia co 'sprzedać' graczom, mam prawo odrzucić takie zgłoszenie. 

Ja mam prawo do odmowy, administrator również.

Gdybyś uważnie przeczytał te 16 stron, widział byś poświadczenia moich byłych administratorów, że byłam dobrym GM :)

To tylko twoje, proste, zdanie odnośnie kobiet. Zostawię to bez komentarza. Masz w końcu prawo do takiej opinii. 

@ Widzę, że w innych podaniach też lubisz się czepiać szczególików. Chyba nie powinnam brać na poważnie twojej opinii.

Opublikowano

@Vaiktar 

Nie wiem kim jesteś, a twoja wypowiedź jest bardzo jednoznaczna, skierowana przeciwko mojej osobie, mimo, że prawdopodobnie osobiście mnie nie znasz. 

Nie rozumiem, dlaczego śmiesz wątpić w mój wiek. Czy ma jakiś sens kłamstwo, a zwłaszcza w takiej aplikacji? Osoby które ze mną współpracowały- rozmawiały ze mną wielokrotnie na ts3, więc doskonale wiedzą, że mam tyle lat, ile podałam :P Z tego wynika, że do każdego podania trzeba byłoby dokładać swój dowód osobisty + próbę głosu xD

Jeśli dostaję ofertę bycia GM, gdzie przykładowo administracja nie ma kompletnie zielonego pojęcia co 'sprzedać' graczom, mam prawo odrzucić takie zgłoszenie. 

Ja mam prawo do odmowy, administrator również.

Gdybyś uważnie przeczytał te 16 stron, widział byś poświadczenia moich byłych administratorów, że byłam dobrym GM :)

To tylko twoje, proste, zdanie odnośnie kobiet. Zostawię to bez komentarza. Masz w końcu prawo do takiej opinii. 

@ Widzę, że w innych podaniach też lubisz się czepiać szczególików. Chyba nie powinnam brać na poważnie twojej opinii.

Cóż są tematy w których można pożartować, i są takie w których wypowiadam się dosyć dużo i obszernie bo traktuje je dosyć poważnie. Tak jak ten, widocznie koleżanka nie potrafi przyjąć krytyki.

Poza tym, jeżeli bym cały czas kogoś polecał to myślisz "panienko" że ktoś byłby tym zdziwiony? Otóż NIE, nie poprostu. Oceniam, komentuje tak jak sądzę i jak ja to widzę na podstawie danych które pisał autor, np w twoim temacie byłaś adminem na serwie, ale też nie byłaś. Także jak szanowna koleżanka nie potrafi tego pojąć to niech zrezygnuje z dalszego prowadzenia tego tematu i dążenia do bycia gm-masterką bo takie zachowanie nie przystoi. Ba, tym bardziej że chcesz być wzorem, a nie kimś kto szuka admina "z jajami" ~ mógłbym rozpisać się jeszcze ale nie chce cie kompromitować i kontynuować odpowiedzi na twoją odpowiedź. Bo uważam że jesteś jeszcze za młoda na dalszą konwersacje na temat "jaj" i "szczególików" a jak nie rozumiesz co napisałem, to odpowiem ci jak typowa panienka "Domyśl się".

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@Vaiktar

Drogi kolego, 

wysnuwasz jakieś wnioski, wyssane z palca, próbując mnie oczernić, jaka to ja nie jestem. Polecam się dokładnie ZAPOZNAĆ z moją aplikacją, wszystko jest tam jasno i wyraźnie napisane.

Jeśli nie rozumiesz znaczenia synonimu "z jajami" to niestety, ale to już twój problem.

Przyjęłam tę "krytykę", ale dlaczego mam być tarczą, która tylko przyjmuje "hejt"? Mam szacunek do Siebie jak i innych, więc jako osoba rozsądna nie mam zamiaru pozwolić na wypisywanie bzdur na swój temat. Chciałam się do tego jakoś ustosunkować i tyle. 

Chyba nie jesteś fanem kobiet... ;), spoko. Nie ty pierwszy i pewnie nie ostatni.

Opublikowano

Miałem projekt serwa i technika ale ktoś sprzedał i tak classicmt2 jest jakiegoś złodzieja. :((

@gracz555 Nie rozumiem, jak ma to się do mojego tematu? xD

Sprostuję sprawę. Chodziło o to, żeby może twoja pomoc by się przydała ale jak widać co się stało.

Opublikowano

Polecam! Współpracuję i jak na razie żadnych zastrzeżeń :) Większość rozwiązań na Isayia.pl

Jest zasługą właśnie tej Pani ! :)

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

• 2 miesiące temu...
  • Gość odblokował(a) ten temat
  • Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...