Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorką ts/gry, gamemasterką, pomysłodawczynią.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę idz na każdą posadę np. premier,ministrant,zakościelny ale nie na gamemaster/admin teamspeak3 

Z tego co wiem to na zadnym z tych serwerów nie miałaś posady tylko tam mogłaś grać co najwyżej ! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę idz na każdą posadę np. premier,ministrant,zakościelny ale nie na gamemaster/admin teamspeak3 

Z tego co wiem to na zadnym z tych serwerów nie miałaś posady tylko tam mogłaś grać co najwyżej ! 

@MadaFacker zmień informatora, albo nie rozpowiadaj nieuargumentowanych plotek.. Pewnie ktoś mnie rozpoznał z którychś z tych serwerów, bo tam grałam, yhy.

Byłam w Team na wszystkich wymienionych powyżej serwerach.

Opublikowano

Wymienię serwery, gdzie jestem pewna na 100% że byłam: Revior i Turisas.. Kurczę na prawdę nie pamiętam nazw... Musiałabym poszperać w grafikach które miałam przyjemność robić dla Swoich Teamów albo kolegów i koleżanek.

@ NerviL, DieMT2, NeveraMT2, QuatrusMT2, Teoden2 <- miałam grafiki z tymi nazwami.

Na Teodenie nie byłaś w teamie.

Opublikowano

Na Teodenie nie byłaś w teamie.

Byłam, bo tworzyłam grafikę dla administratora, gdzie zostałam przyjęta przed startem serwera... a potem kontakt się urwał. No to w sumie wynika, że na oficjalnym starcie nie byłam. :/

Opublikowano

Byłam ale nie byłam- Ty wiesz co piszesz? To ze tworzyłaś "grafiki" dla graczy, koleżanek to nie znaczy, że byłaś w teamie. Dodatkowo pierw mówisz że jakaś sytuacja się nie zdarzyła a w next poście że pamiętasz co było jakiś czas temu. Wydaje mi się, że jeśli moderatorowi, ba GM zalezlo by to chociaż zapamiętałby cholerna nazwę.

9bylOWE.png

Opublikowano

Co ma zależność do pamięci? Po prostu nie pamiętam nazw, bo minęło trochę czasu i przez moją głowę przewinęło się mnóstwo serwerów...

Opublikowano

Z tego co widać moge polecić panią. Widać że zna się w swoim fachu xD

Jak możesz napisz na GG jestem bardzo zainteresowany. 24796561

Opublikowano

Oczywiście polecam, bardzo doświadczona osoba.

Dużo plusów a największy to że jest kobietą, a jak chyba większość wie to kobiety zazwyczaj są bardzo zaangażowane w to co robią :)

Pozdrawiam i polecam :)

Opublikowano

Pytanie.. co Cię skłoniło do tego, żeby być na posadzie gamemasterki/pomysłodawczyni? Nie masz co robić, czy po prostu chcesz się pobawić komendami? Nie rozumiem, wyjaśnij mi to. 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Pytanie.. co Cię skłoniło do tego, żeby być na posadzie gamemasterki/pomysłodawczyni? Nie masz co robić, czy po prostu chcesz się pobawić komendami? Nie rozumiem, wyjaśnij mi to. 

Czyli według Twojego toku rozumienia, GM to człowiek bez roboty i zadań bo mu się nudzi to jest GM, albo ma ochotę się pobawić komendami? Chyba nie tędy droga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...