Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorką ts/gry, gamemasterką, pomysłodawczynią.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I don't want to live on this planet anymore.. Myślałem że nie minęły czasy że gdy dziewczyna daje podanie to gimba nagle do niej pisze i się jara. :O JESTEM DUMNY Z WAS. :O offtop. Kojarzę chyba osobę, byłaś w Teamie na serwerze LanerisMT2?

Opublikowano

I don't want to live on this planet anymore.. Myślałem że nie minęły czasy że gdy dziewczyna daje podanie to gimba nagle do niej pisze i się jara. :O JESTEM DUMNY Z WAS. :O offtop. Kojarzę chyba osobę, byłaś w Teamie na serwerze LanerisMT2?

Nie, to nie ja. Musiałeś mnie z kimś pomylić. ;)

Opublikowano

Hehe, grałem na jednym serwerze Kasi i powiem wam że serwer był genialnie zorganizowany.
Więc jak najbardziej polecam wam, ponieważ same godziny dostępności były zadziwiające (cały dzień można Ją było złapać :) )

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Czyli według Twojego toku rozumienia, GM to człowiek bez roboty i zadań bo mu się nudzi to jest GM, albo ma ochotę się pobawić komendami? Chyba nie tędy droga.

Nadal czekam na odpowiedź. 

Nie masz co robić? nie uczysz się? nie pracujesz? a chcesz zostać jakimś tam GM.. wytłumacz.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nadal czekam na odpowiedź. 

Nie masz co robić? nie uczysz się? nie pracujesz? a chcesz zostać jakimś tam GM.. wytłumacz.

@`Quake

Wyczuwam ból dupy. Mam szkołę w której się uczę. Nie jestem nerdem, a chce być GM, bo mnie to relaksuje. ;)

Opublikowano

Ładnie wszystko opisane, nie znam ciebie lecz polecę.

Na pewno jak będę szukał GM na swój serwer, na pewno do cb się zgłoszę.

89811255457502373927.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm ogłoszenie fajne, estetyczne.

Ciekawe jak w praktyce, jak będę szukał jeszcze kogoś do ekipy na swoim serwerze to na pewno się zgłoszę.

Na razie zostawiam +sika :P

Opublikowano

Z jakiegoś serwera mi się kojarzysz, ale nie pamiętam z jakiego.

Mogę powiedzieć jedno, wiesz co masz robić, wszystko jest na swoim miejscu.

Serdecznie Polecam. :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...