Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream - dyskusja

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mhm

kolejny dh poleci i tyle chall w 10 dni chyba w 100 nawet mu się nie uda 

On sobie doliczy czas więc tylko szkoda waszego czasu ;)

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grę wyrzuciło, lol xD Mam nadzieję, że go jeszcze raz zesnajpi ktoś i zdropuje.

Oby, przecież zabawa nie może skończyć się tak szybko.
Opublikowano

Nawet nie próbujcie mnie drophackować, w przeciwnym razie to forum będzie miało spore problemy.

SeleX jest pod stałą obserwacją, jego ip jest monitorowane. Tak tylko informuję.

Wszelkie próby przeszkodzenia mi we wbiciu challengera w 10 dni będą karane. 

Nie jesteście anonimowi! Proszę o tym pamiętać. 

marny troll

Opublikowano

Nie, pomysł taki głupi że do tej pory nie sądziłem że takie idioty są na tym forum. Na świecie są, to jest oczywiste.

"Takie idioty" Bonzo, czy to Ty?

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Autor tematu to pro player z silvera :( EU WEST,on gra eu west tak jest wyższy poziomy gry na low elo ;(

G7w5zfF.jpg?1

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Autor tematu to pro player z silvera :( EU WEST,on gra eu west tak jest wyższy poziomy gry na low elo ;(

G7w5zfF.jpg?1

A ty cwaniaczku może pochwalisz się dywizją? Może masz ból dupy bo takie zero jest i tak wyżej od ciebie? 

Opublikowano

G7w5zfF.jpg?1

C*****y troll.

On nawet bez d'a nie wbiłby diamentu:  ) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Autorze tematu jak się siedzi w silverze?Przejrzałem,twój post na : szukam ludzi do gry :)

Jesteś silver hahahahha idź przewietrz się raku.

W takim razie masz stare info bo nie jestem w silverze o.O

Nie wiem jak mało IQ masz ale a)to jest z kwietnia B) dywizja min silver i nie jest to moja dyw soloq xDDDD CO ZA RAK XDDDD

Opublikowano

Skoro tak dużo osób to czyta to dam Wam info.

Disa wyrzucili z ESL za wypormowanie z BoLa, właściwie to nie przedłużyli mu kontraktu.

Najlepsze jest to, że nie castuje już od miesiąca gier ESL, a okłamuje widzów, że nie robi tego bo tybek z Leo są w studiu.

Beka...

Info od Rioterów z LANa.

To prawda, kłamałem w tej sprawie, ale gdybym tego nie zrobił to straciłbym widzów i dużo pieniędzy.

To ja rozpromowałem przypadkowo BoLa. To był błąd.

Opublikowano

To prawda, kłamałem w tej sprawie, ale gdybym tego nie zrobił to straciłbym widzów i dużo pieniędzy.

To ja rozpromowałem przypadkowo BoLa. To był błąd.

japierdole, jaki troll to nie disu xdd

Opublikowano

G7w5zfF.jpg?1

Pochwal sie swoją dywizją kolego, obstawiam jakiś diamond5.

Sam w sobie dis jest przyznajmny - średni w tą gierke, nie oszukujmy sie osobiście nic do niego nie mam i też mnie to denerwuje że ktoś mu przeszkadza w tej serii bo będzie miał wieprz wymówke że go trollowali i drophackowali, chociaż będąc d1 przegrać 6 gier w goldzie, no panie norbercie prawda wychodzi na jaw.

aha i jeszcze jedno żebyś nie wyskoczył z arguementem o brązie, d1 here ale niestety z disuniem nie gram na mainie bo ma zbyt słaby matchmaking ratio pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...