Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream - dyskusja

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, dobrze tak dla niego. Koleś gra tylko masterem (taka prawda) i się cieszy, że keruje grę (serio? d1 cieszy się kerować gry w goldzie? . I tak zostanie na Platynie więc nie wiem o o on się łudzi. 

A na ch** mi sygnatura?!

Opublikowano

Ten kto to dehuje jest nie ziemsko dobry, podaj ip to tez sie nim sie zajmę ;d

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ja na serio nie rozumiem po co to? Wyzywacie go od śmieci i raków, a i tak boicie się że uda mu się wykonać ten challenge? I naprawdę ciekawi mnie ile lat ma założyciel tematu.

Opublikowano

Grę wyrzuciło, lol xD Mam nadzieję, że go jeszcze raz zesnajpi ktoś i zdropuje. 

Opublikowano

Ja na serio nie rozumiem po co to? Wyzywacie go od śmieci i raków, a i tak boicie się że uda mu się wykonać ten challenge? I naprawdę ciekawi mnie ile lat ma założyciel tematu.

hahahaaahhaahhahahahhaha 

Opublikowano

Grę wyrzuciło, lol xD Mam nadzieję, że go jeszcze raz zesnajpi ktoś i zdropuje. 

weź tak nie pisz bo norbert wystosuje do Ciebie pismo i będziesz musiał wybrać sobie karę...

twhpjj.jpg

xD

Opublikowano

i tak by nie wbił jak na swoim acc nie potrafi : )

Ale wiesz koleżko. Na koncie które się ma krótko a wygrywa się 20 na przykładowe 25gier masz duże mmr przez co rzuca cię wyżej :)

Opublikowano

Nawet nie próbujcie mnie drophackować, w przeciwnym razie to forum będzie miało spore problemy.

SeleX jest pod stałą obserwacją, jego ip jest monitorowane. Tak tylko informuję.

Wszelkie próby przeszkodzenia mi we wbiciu challengera w 10 dni będą karane. 

Nie jesteście anonimowi! Proszę o tym pamiętać. 

Opublikowano

Autorze tematu jak się siedzi w silverze?Przejrzałem,twój post na : szukam ludzi do gry :)

Jesteś silver hahahahha idź przewietrz się raku.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...