Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream - dyskusja

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja uważam,że rakiem na tym forum jest Reph3at,ja wspieram disa,jestem z Krakowa i znam go osobście.

Reph3at wróć do działu COD'a a nie :)

Wkurwiasz mnie ostatnio swoimi zjebanymi tematami.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

A ja uważam,że rakiem na tym forum jest Reph3at,ja wspieram disa,jestem z Krakowa i znam go osobście.

Reph3at wróć do działu COD'a a nie :)

Wkurwiasz mnie ostatnio swoimi zjebanymi tematami.

wiem, niestety jesteś z krakowa, jak czytam twoje posty to mi się rzygać chcę. proszę wyjdź z tego tematu.

PS: Nie znam dla ciebie formy grzecznościowej

Opublikowano

Reportujemy pana wyżej za flame war :D Nie będzie mógł bronić swojego disunia :cccc jak założy multikonto to perm inc :D

Flame war HAHAHAHAHAH BK Ludzie xD

"Rak" "brąz" "no skill" - Definitely not Flame.

Dawaj rób chall w 10 dni ziomek ;3 pewnie zrobisz 4/6 w placementach z carry'ującym teamem :)

Opublikowano

Kolejny pro plejerek z platyny :) Następny przydupas disa, hę?

Podaj lolkinga taki kozak :) ale na koncie bez BOLa :D (coś czuję że nie będzie odzewu ;/ )

Opublikowano

Masz w temacie szukam ludzi do gry, znajdź sobie

widzę że beidaczek lajkuje wszystkie posty w których ludzie bronią disa :cccccccccccccc smuteczeg :cccccccccccccccc

Lajki dałem na 2 postach, widzę spostrzegawczość na poziomie orła :D

Nie szukam ludzi do gry tylko lolkinga cebulaka.

Opublikowano

Elo szanowna społeczności

Wpadłem na pomysł abyśmy snipowali naszego pro plejera z Krakowa podczas jego ukochanej serii xD

Myślę że znane są wam już założenia tej akcji - jeżeli go traficie to feed/drophack/lamienie. Co sądzicie xD?

Sądzę, że jesteś 15letnim cebulakiem, takim typowym internetowym bandytą. Skoro ci się nudzi i nie masz co robić ze swoim życiem to idź kupić kredki i zeszyty, za dwa tygodnie maszerujesz do szkoły. Nie widzę sensu w psuciu komuś nerwów oraz w marnowaniu swojego i czyjegoś czasu. Bez odbioru. 

Opublikowano

Masz w temacie szukam ludzi do gry, znajdź sobie

widzę że beidaczek lajkuje wszystkie posty w których ludzie bronią disa :cccccccccccccc smuteczeg :cccccccccccccccc

Jak Ty zjebie nie potrafisz wyjsc z golda na bolu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...