Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream - dyskusja

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"K***A MAC ALE NERVARIEN NIE MIAL TAKIEJ DRUZYNY JAK DIS TERAZ NAFEEDOWALI TAK ? I DIS MÓGŁ C***A ZROBIĆ WIEC NIE PISZCIE K***A ZE DIS JEST SŁABY TYLKO JAK JUZ JEGO TEAM A DIS POTEM NIC NIE MOGŁ ZROBIC BRONZY !!!"

Opublikowano

Mnie nie interesuje komu dawał bany i czy słusznie. Zachowuje się jak dziecko, gra jak gówno i okupuje diament. Masz tu próbkę jego zachowania 

https://www.youtube.com/watch?v=rtftq0d53Gs

To jest zachowanie godne głowy polskiego ESLa? J**** takie gówno jak on, tyle w temacie.

jestem ciekaw.. dlaczego ktos ciagle pokazuje filmiki z xxx lat wstecz? ogladalem ostatnio jego streama, moze i troche plakal, ale nie flamil raczej. osobiscie pomysl snipowania i psucia gier uwazam za idiotyczny, a tym, ktorzy beda to robic, duzo nauki w szkole zycze, zeby nie mieli czasu na dotykanie komputerow. swiat stanie sie wtedy lepszy. :)

Opublikowano

jestem ciekaw.. dlaczego ktos ciagle pokazuje filmiki z xxx lat wstecz? ogladalem ostatnio jego streama, moze i troche plakal, ale nie flamil raczej. osobiscie pomysl snipowania i psucia gier uwazam za idiotyczny, a tym, ktorzy beda to robic, duzo nauki w szkole zycze, zeby nie mieli czasu na dotykanie komputerow. swiat stanie sie wtedy lepszy. :)

Morda sreberku

No drop inc

x

Opublikowano

Ciekawe co zagra teraz udyrkiem.

Dobrze ze nie gra masterem bo znowu byłby nub tim bat dont łory gajs 

x

Opublikowano

825201407947589948354.jpeg

854321407947590948354.png

@AntyWarn oj disu przegrał gierkę, a już myślałem że bók dżóngli skeruje, niestety noob teamy w tym goldzie :(

Adolf Hisper,ogarnij się ogląda go 7000 osób,co z tego że 50% hejterów,sam streamuj i ciekawe czy będziesz miał przynajmniej 1000 widzów,którzy chcieli by mieć bekę nawet 1 by nie wszedł jak kaleczysz 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Zastanawiam sie gdzie wy macie mózg, wygra gre masterem 30/5 ojej goldy noby, przegra 2/7 BOZE CO ZA NOB NA GOLDY NIE UGRAŁ wtf?

Opublikowano

z

Zastanawiam sie gdzie wy macie mózg, wygra gre masterem 30/5 ojej goldy noby, przegra 2/7 BOZE CO ZA NOB NA GOLDY NIE UGRAŁ wtf?

ALE ON NIE WYGRAL JESZCZE ZADNEJ GRY 30/5

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba coś Ci się pomyliło, nie będzie takich akcji na MPCForum, nie widze sensu istnienia tego tematu.

Temat uważam za zamknięty. ;-)

Opublikowano

Hipokryta, nazywa tych co mu gry dropują gimbusami, wcześniej mówił, że nie wyzywa ludzi.

Dalej, przy dramie z Nitro powiedział, że już nigdy nie będzie życzył komuś raka, no cóż teraz życzy śmierci, ogólnie żałosny koleś, myślałem, że ma więcej w głowie po jego wypowiedziach, ale podczas gry zamienia się w bezmózga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...