Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream - dyskusja

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę zmienić natychmiast swój nick, obraża on moją osobę.

Ma Pan 24 godziny, w przeciwnym razie postaram się o Twoje ip.

Norbert przepraszam, juz napisalem do administracji o zbanowanie mojej osoby. Prosze Cie nie podejmuj dalszych krokow !!!!111111

Opublikowano

O k***a, 1200 osób przegląda ten temat :O 

antywarn sądzę, że to dobry pomysł, postawiłem portfel kolegi, że nervarien wygra

Opublikowano

Ktoś usuwa z chatu wiadomości o powodzie wyrzucenia Dissa z ESL'a xD

No Perm Banana dostałem na troll koncie :O

Opublikowano

Moją dywizję widać pod avatarem...

Więc nie piszcie co druga osoba podaj swoją dywizję.

Co do tematu,disu nie jest atakowany już drophackiem,zobaczycie jeszcze wam pokaże jak wbije tego challengera ;0

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Co do tematu,disu nie jest atakowany już drophackiem,zobaczycie jeszcze wam pokaże jak wbije tego challengera ;0

Jak on na main koncie wbija challengera od początku sezonu

x

Opublikowano

a po co dh jak ta gre ma przegrana 

Opublikowano

W tej grze możecie zobaczyć dlaczego nie lubimy norberta, NIETYKALNY ignoruje kogoś kto mówi mu prawde, przegrywa jungle nie robi ganków i flejmi team. pozdrawiam

Opublikowano

colbert-popcorn.gif

LEL tyle szumu o jednego disa. Anyway mam bekę z ludzi pokroju założyciela tematu, którzy tak bardzo nie mogą pogodzić się z faktem, że ktoś coś osiągnął.  Typowy polaczek cebulaczek :)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

colbert-popcorn.gif

LEL tyle szumu o jednego disa. Anyway mam bekę z ludzi pokroju założyciela tematu, którzy tak bardzo nie mogą pogodzić się z faktem, że ktoś coś osiągnął.  Typowy polaczek cebulaczek :)

Wreszcie ktoś mnie zrozumiał,ludzie na mpcforum mają ból dupy,że dis średni gracz bez bola sobie wbił diamond,a cześć użytkowników typu autor,na bolu nie potrafi wyjść z silvera/golda.I wiem,że autor używa bola,bo zerknąłem na jego posty w dziale skrypty ;3 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@2UP

A co on takiego osiągnął wielkiego? 

em... właśnie ogląda go 7k osób.. coś chyba mu się jednak udało EMOTICON_Kappa.png

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

colbert-popcorn.gif

Wiesz w lolu to on nic nie osiągnął, ale widownia to już coś i wiesz co? cieszy mnie to, niech sobie zarabia. Kiedyś go nawet oglądałem (luty 2012?) jak flejmił każdego od raków i życzył im śmierci. jedna rzecz mnie u niego denerwuje - EGO, nie może sie pogodzić że jest średniakiem. Śmieszy mnie też to co wygaduje w tej grze - Zfeedowali junglera, przegrali linie, nie skeruje ich. Chyba zzapomniał jak go kerowały goldy gdy grał udyrem.

Opublikowano

@2UP

A co on takiego osiągnął wielkiego? 

Chyba wiecej niz Ty bo ciagle masz bul dupy :( smutegg ;,(

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...