Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream - dyskusja

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie moderacja powinna wypierdolić temat bo jedyne co tu jest to spam. Nie rozumiem po co coś takiego robić. Jak chcecie dropować gry żeby wygrać to ch*j mnie to interere ale takiego chamstwa nie dzierżę.

Opublikowano

Powiem wam tyle... Jesteście żałośni. Zazdrościcie mu, a teraz trollujecie mu gry. BRAWO .

No, zazdrościmy. Skończ już pls

Opublikowano

Widzę że zaczęliście akcje "jestem cebulakiem który nic w życiu nie osiągnie więc zdrophakuje mu grę" :> Powodzenia cebulaczki :3

Opublikowano

Tak jak niektórzy już tutaj napisali (tylko przypominam):

Wyzywacie że rak i śmieć, ale jednak boicie się że mu się uda?? Logika?

Opublikowano

Burn Yellow EU powrót w wielkim stylu Kappa.

wybierz sobie karę kappa.png

#

dis uwolnił bestię.

Opublikowano

Osoba ddosująca? "Rozpierdolę jej głowę o krawężnik albo załatwię kąpiel w betonowych butach". Na początku nie popierałem drophaców ale w tym szczególnym przypadku...

Opublikowano

Mnie nie interesuje komu dawał bany i czy słusznie. Zachowuje się jak dziecko, gra jak gówno i okupuje diament. Masz tu próbkę jego zachowania 

https://www.youtube.com/watch?v=rtftq0d53Gs

To jest zachowanie godne głowy polskiego ESLa? J**** takie gówno jak on, tyle w temacie.

Hahah, śmieszny jesteś gościu. Pewnie jeszcze powiesz że ty tak nigdy nie wkuriwłeś w grze :). Każdemu człowiekowi puszczają nerwy jak gra w gre od paru godzin i pierdoli taką akcje. Jeśli on jest twoim zdaniem gównianym d1 to go nie oglądaj, hejtuj ale nie wyzywaj, bo to tylko świadczy o tobie :). Popatrz też na to z innej perspektywy: ogląda gościa ze 6k osób, teraz jak pisze prawie 7 i powiedzmy że 6,5 jest jego fanami. Wkurwiają sie, bo nie mogą go pooglądać. Załóżmy, że mpcforum wydaje twoje ip w jakiś sposób ( nie ważne czy pośredni, legalny czy nie ) i dostają go wkurwieni fani którzy oglądali przez godzine tą drame. Zobaczysz co sie stanie :>. Ale jak chcesz to sobie drophackuj, może zdobędą twój adres, może nie, tylko jak go zdobędą to pamiętaj o kłopotach które będziesz miał. I nie mów mi co ja mam do tego, że jestem c*****y itd, bo po prostu uważam to co robisz za hamstwo. Pomyśl nie o Disie tylko o jego widzach. Tyle, dziękuje.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Patyczaqpl: Drop Hack to czit do bola dzialajacy na podstawie tego ze trzeba wpisac nazwe serwera na ktorym gracie czy cos w tym stylu. Gdy rozpoczniecie drop hackowanie czyli ddosowanie danego serwera lola to dzieje sie to co widzicie na ekranie. znwacy z twicza lel

Opublikowano

nie ma to jak z zazdrosci utrudniac zycie osobie ktora osiagnela wiecej niz cala wasza rodzina :D

jejku ,jak ja wami gardze polaczki :D

dsa

Opublikowano

Patyczaqpl: Drop Hack to czit do bola dzialajacy na podstawie tego ze trzeba wpisac nazwe serwera na ktorym gracie czy cos w tym stylu.

O k***a :D ahahah A LoL to dodatek do Doty i żeby go odpalić trzeba wpisać w notatniku run LoL.cfg i działa Kappa

Opublikowano

Hahah, śmieszny jesteś gościu. Pewnie jeszcze powiesz że ty tak nigdy nie wkuriwłeś w grze :). Każdemu człowiekowi puszczają nerwy jak gra w gre od paru godzin i pierdoli taką akcje. Jeśli on jest twoim zdaniem gównianym d1 to go nie oglądaj, hejtuj ale nie wyzywaj, bo to tylko świadczy o tobie :). Popatrz też na to z innej perspektywy: ogląda gościa ze 6k osób, teraz jak pisze prawie 7 i powiedzmy że 6,5 jest jego fanami. Wkurwiają sie, bo nie mogą go pooglądać. Załóżmy, że mpcforum wydaje twoje ip w jakiś sposób ( nie ważne czy pośredni, legalny czy nie ) i dostają go wkurwieni fani którzy oglądali przez godzine tą drame. Zobaczysz co sie stanie :>. Ale jak chcesz to sobie drophackuj, może zdobędą twój adres, może nie, tylko jak go zdobędą to pamiętaj o kłopotach które będziesz miał. I nie mów mi co ja mam do tego, że jestem c*****y itd, bo po prostu uważam to co robisz za hamstwo. Pomyśl nie o Disie tylko o jego widzach. Tyle, dziękuje.

7K to jego FANI LOL. Jak zwykle na jego streamach jest około 3k ludzi a i tak większość komentarzy to hejt, to przy 7k i tym challengu to 95%+ komentarzy to hejty a duża większość ogląda to dla beki patrząc jak zostaje ogrywany przez goldy i "liże dupe' każdemu w lobby i grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...