Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumi.pl - Nowy Start Nowe Wyzwanie [Dedyk]

Ayumi.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja to spraw biznesowych się kompletnie nie nadaję, oszuści.

Osobiście nie polecam. ;-)

Nie znam ich ale nie polecasz bo jeden z twoich dwóch chłopaków do bicia Ci tak powiedział?

a)zabq srabq - nie zgadza sie hajs, marny jutuberek z widownią noł lajfów 10-13lat

b)endymion - nie komentuje, dobry technik ale jako osoba bezczelny gimbus.

Na serwer wbije. Ale jezeli znow bony nie beda sie zgadzac i bede padal w v2 przy 700 obrony, ide stad. I to bug na bank bo 1.2k od moba czasem wchodziło.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Asek juz jestes skreslony robiac te serwery ;]

Oszukales wszystkich you tuberow.

Zadnemu nie zaplaciles kasy za nagranie filmow ;]

hhhh2.png

Opublikowano

No dobrze, ale to nie zmienia faktu że dalej lecicie za przeproszeniem w ch"ja z ts3, ogarnijcie się chopy!

Cały czas czekamy na Przelew.

1761427.jpeg

Opublikowano

Mam pytanie jak będę miał odpalić grę skora nie ma pliku do jej odpalenia o nazwie metin2 lub AyumiMt2 itp.?

Jest w łatce.

Opublikowano

Nie znam ich ale nie polecasz bo jeden z twoich dwóch chłopaków do bicia Ci tak powiedział?

a)zabq srabq - nie zgadza sie hajs, marny jutuberek z widownią noł lajfów 10-13lat

Na serwer wbije. Ale jezeli znow bony nie beda sie zgadzac i bede padal w v2 przy 700 obrony, ide stad.

Bo nie dostala ugadanej rzeczy za nagranie filmiku :)

Administracja ja oszukala.

hhhh2.png

Opublikowano

Na serwer wbije. Ale jezeli znow bony nie beda sie zgadzac i bede padal w v2 przy 700 obrony, ide stad.

Mówi tak bo jej nie przelali hajsu, lol. Tak więc skończ pieprzyć o mnie czy Zabie, bo nie znasz żadnego z nas a głupoty gadasz.

topic.

Serwera nie polecam chociażby ze względu na oszukanie youtuberów.

Opublikowano

Mówi tak bo jej nie przelali hajsu, lol. Tak więc skończ pieprzyć o mnie czy Zabie, bo nie znasz żadnego z nas a głupoty gadasz.

topic.

Serwera nie polecam chociażby ze względu na oszukanie youtuberów.

Nikt nie został oszukany. Do harper nie trafiły pln i nie wiemy dlaczego

ZabQ

malysz

Keiu

i paru innych dostało pieniądze.

1761427.jpeg

Opublikowano

Nikt nie został oszukany. Do harper nie trafiły pln i nie wiemy dlaczego

ZabQ

malysz

Keiu

i paru innych dostało pieniądze.

Więc to w waszym interesie leży dowiedzenie się, dlaczego one do mnie nie trafiły.

A nie to wygląda tak, że od 4 dni piszesz, że blabla wysłaliśmy, blabla ponowimy.. a efektów jak nie było tak i dalej nie ma.

To takie pierdu pierdu trzy po trzy, a skoro przelew poszedł, to proszę o ss na gadu. ;)

Opublikowano

nie ma latki .. 

na ich stronie sa linki do latki

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

off xD

24790528697226300755.png

Opublikowano

Jak na razie 6 razy mnie wywaliło :)(:

24790528697226300755.png

Opublikowano

tragedia wywala ciagle

myslalem, ze tylko mnie ;p

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...