Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumi.pl - Nowy Start Nowe Wyzwanie [Dedyk]

Ayumi.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ za to, że w końcu dodaliście bs'a. 

Zagram, bo i tak nie ma gdzie grać teraz.

Zróbcie jeszcze tego Ts3 i startujcie wcześniej niż o 21:00 ;_;

Będzie wcześniej 18-20

1761427.jpeg

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja jest nawet spoko pracowita ale HA jest totalnie nie ogarnięty i w jednej chwili potrafi rozwalić cały serwer.

Serwer długo się nie utrzyma.

Serwera Nie Polecam

P.S

Nie jestem hejterem tylko zwykłym graczem i znajomym administracji.

Termi a po co Ty w temacie, zawsze musisz dopiec Itachi'emu ? Sobie jeszcze dziś pogadamy.

/Nagato

1761427.jpeg

Opublikowano

hmm.. dodajcie do rybaka eq z lez +9 a nie +6, poprawcie ceny zmianek i dam wam druga szanse ;)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wypadaloby dac jeszcze dzis jakas reklame czy cos bo wyjebaliscie tyle hajsu na Malysze i innych medialnych chłopców, wszyscy z reklam wbili, a Wam serwer kopnal w kalendarz co ich wszystkich odrzucilo..

Opublikowano

Wypadaloby dac jeszcze dzis jakas reklame czy cos bo wyjebaliscie tyle hajsu na Malysze i innych medialnych chłopców, wszyscy z reklam wbili jutro, a Wam serwer kopnal w kalendarz co ich wszystkich odrzucilo..

Reklamy są nadal u YouTuberów, nie zaczęli jeszcze tylko kręcić :) Myślę że po dzisiejszym starcie już zaczną.

/Nagato

Kiedy będzie ten ts dowiem się ?

Czekam aż pieniążki dojdą, wtedy zakupie maszynę i ts stanie w 5 min z backup'a.

/Nagato

1761427.jpeg

Opublikowano

bedzie nowy client albo nowa latka? najlepiej to by bylo dac autopatchera ;)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jesli jestem dla Ciebie smieciem to dlaczego korzystasz z mojej grafiki?

1 start nie wypalił, dziwie sie, że przy takiej reklamie masz 200 graczy na krzyż.

Nie zagram.

Opublikowano

Konta na nowo zakładać?

I co z dziećmi isu?

Tak na nowo, osoby które inwestowały w IS zgłoszą się do mnie bądź Itach'iego na Ts i otrzymają SM po sprawdzeniu w logach.

1761427.jpeg

Opublikowano

To client będzie nowy , czy moge pobierać ze strony ?

z tego co zrozumialem, to wszystko nowe 

Opublikowano

Client Stary wystarczy tylko łatka

To skad pobrac skorojak pobieram tego z strony to mam caly czas

http://scr.hu/1s78/2vtkp

Pierwszy raz mam cos takiego, pbieralem teraz nawet klienta innego serwera przez mega co nz i nie bylo zadnego problemu.

Juz niewazne, nagle zaczelo sie pobrac po okolo 10 tej próbie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...