Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumi.pl - Nowy Start Nowe Wyzwanie [Dedyk]

Ayumi.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać podnosi łapę i wywala do logowania...Powiem tyle...Spierdoliliście to jak najgorzej sie dało

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak badziewnej i bezsensownej wypowiedzi nigdy nie ujzalem na oczy.

Co ma moj internet do waszej maszyny?

92647820030394194784.jpg

To chyba każdy musi zresetować xD . Nagato jebnij się w łeb Ty p********y debilu. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

chcieli zdobyć poprostu passy, nie zdziwcie się jak was okradna gdzieś ;]

keya nie ma ;) A nikt nie jest taki głupi żeby takie same passy dawał do wszystkiego . 

chcieli zdobyć poprostu passy, nie zdziwcie się jak was okradna gdzieś ;]

keya nie ma ;) A nikt nie jest taki głupi żeby takie same passy dawał do wszystkiego . 

SERWER DNO WYWALA CO SEK NIE POLECAM 0/10 SERW NIE MA PRZYSZŁOŚCI ŻEGNAMY WSZYSCY I SPIERDZIELAMY STĄD . 

f63m.jpg

Opublikowano

Ludzie którzy stworzyli to "gówno" są największymi niedorozwojami jakich widziałem (chyba ;p), jeszcze tak ułomnej i nie znającej się kompletnie na tworzeniu serwerów administracji to nie widziałem.
Po prostu przeszli samych siebie już. Brak słów, oni chyba nawet nie wiedzą co tworzyli, to jest gotowiec których jest pełna na tym forum i do tego wzięli chyba wszystkie najbardziej zbugowane rzeczy z tego forum, totalna porażka. ODRADZAM WSZYSTKIM GRĘ NA TYM CZYMŚ! SZCZEGÓLNIE NIE POLECAM TEGO ....

Opublikowano

Serwer od samego poczatku mial problemy. Teraz ' rzekomo '  zostal naprawiony. Gówno prawda, przed chwilą wiele postaci zostało wylogowanych i zbugowanych. Serwer powinien lecieć do kosza.. 

Opublikowano

Hahahgahhaha zresetujcie ''RUTER'' na pewno nie będzie wywalać :DD 

Beka. 

Nie polecam, bo nie ma zbytnio co za bardzo.. niestety tu nie pograsz normalnie. ://

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Tak badziewnej i bezsensownej wypowiedzi nigdy nie ujzalem na oczy.

Co ma moj internet do waszej maszyny?

92647820030394194784.jpg

xDD .....

dobra, nie ma sensu czekać. Myślałem, ze coś z tego będzie ;)

Opublikowano

xDD .....

dobra, nie ma sensu czekać. Myślałem, ze coś z tego będzie ;)

niedawno po 400 osob przegladalo ten serwer na mpc, teraz nieco ponad 100 :)  porażka jednym słowem ujmując. Po co brać się za coś, czego się nie umie robić? 

Opublikowano

Pograłem i znowu gówno. Ceny z dupy a hajsu leci do 64 : g u n w o.

Dodropiłem około 32kk a 200 zmianek 10kk :D:D. Nie bede robil jak inni nowej postaci by tam zamieszac (200zmianek tylko) pozdro.

Nie polecam bo ceny z dupy, kicki i nagato to informatyk jak bonzo.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Działa wam w ogóle ta ich strona bo mi nie??

Lexus. nie zgodzę się nagato i madara są ogarnięci ale Itachi znacie go pod innym nick już wymienianym w tym temacie no i z jego innego serwera i to dzięki nie mu nie ma serwera kolejny jego niewypał. Więc serwer NQ zal mi tylko tych ludzi którzy wydali już kasę w IS :)

no wlasnie widze jak ogarniety, serwer jest zjebany a on każe graczowi router resetować (pomijam, że nawet nie potrafi umiejętnie napisać tego słowa) xD

Serwer to DNO. Drugi start i druga porażka. Nie polecam, straciłem dwa wieczory na czekanie na ten syf.

Opublikowano

Oj dzieci placzecie i placzecie.  Metin jest waszym zyciem, tak mi przykro. Gowno w zyciu widzieliscie , gowno przezyliscie a jedynym problemem zyciowym to to ze server metin2 nie wypalil..    

jesteś taki zidiociały, czy tylko udajesz? Jest to forum " serwerów metin2" więc to chyba znaczy, iż można tu komentować dane serwery metin2. Twoja wypowiedź nie ma sensu.

Opublikowano

Ludzie Itachi=Asek z AslanMT2 to nie mogło się udać każdy serwer Aska to jedno wielkie gówno wiedziałem to do początku GM robili wszystko żeby to naprawić ale nie niestety Asek to debil dzięki temu nic na serwerze się nie udawało no co więcej dodać gratulacje pomysłu mam nadziej że następny serwer ci wyjdzie i że Darwor zrobi ci grafikę. Chciał bym pozdrowić także każdego debila który wydał kase na IS tego serwera gratulacje w 2 nie udane starty asek wzbogacił się o 500 zł na takim syfie Gratki Asek.

Opublikowano

Ludzie Itachi=Asek z AslanMT2 to nie mogło się udać każdy serwer Aska to jedno wielkie gówno wiedziałem to do początku GM robili wszystko żeby to naprawić ale nie niestety Asek to debil dzięki temu nic na serwerze się nie udawało no co więcej dodać gratulacje pomysłu mam nadziej że następny serwer ci wyjdzie i że Darwor zrobi ci grafikę. Chciał bym pozdrowić także każdego debila który wydał kase na IS tego serwera gratulacje w 2 nie udane starty asek wzbogacił się o 500 zł na takim syfie Gratki Asek.

Nie wzbogacił się bo i tak musi oddać bazylowi na maszyne co do aSka bez Fluora nie postawi sam nic a robi z siebie wielkiego technika :)

Opublikowano

Nie działa strona bo strona to

ayumimt2.pl

a nie

ayumi.pl

Źle w temacie jest zrobione.

Nie wzbogacił się bo i tak musi oddać bazylowi na maszyne co do aSka bez Fluora nie postawi sam nic a robi z siebie wielkiego technika :)

a Ty człowieczku nie rób z siebie c**j wie kogo, bo jestes nikim specjalnym, nikim wyjątkowym i bez Fluora i tej całej gimbazjalnej armi nie zdziałasz nic, a robisz z siebie wielka gwiazde :)

Wszedłem tu bo wkurwiają mnie takie typeczki jak Ty, które tylko potrafią gadać.

Terminator a Ty jesteś jakiś dziwny, siedziałeś z Shakerem na ts dnie i noce, robiłeś nawet z Konradem ts dla Samori a teraz wpierdalasz się w ten temat i napierdalasz na Aska. Ja Tobie też pogratuluje :)

Prezentacji nie zrobie, i nie będę dalej współpracował z Askiem, stało sie trudno.

Ja na temat serwera się nie będe wypowiadał bo nawet go nie ściągnąłem ani nie mam konta.

Jeżeli ludzie piszą że 2 start 2 porażka, to jeszcze bardziej nie mam zamiaru ściągać ale nie potwierdzam ale też nie zaprzeczam, że serwer nie wyszedł.

Wiem tyle, że zostało włożone w niego sporo pracy :)

Pozdrawiam nieudolnych internetowych płaczków, pozwole sobie zacytować :

Oj dzieci placzecie i placzecie.  Metin jest waszym zyciem, tak mi przykro. Gowno w zyciu widzieliscie , gowno przezyliscie a jedynym problemem zyciowym to to ze server metin2 nie wypalil..    

Opublikowano

Nie działa strona bo strona to

ayumimt2.pl

a nie

ayumi.pl

Źle w temacie jest zrobione.

a Ty człowieczku nie rób z siebie c**j wie kogo, bo jestes nikim specjalnym, nikim wyjątkowym i bez Fluora i tej całej gimbazjalnej armi nie zdziałasz nic, a robisz z siebie wielka gwiazde :)

Wszedłem tu bo wkurwiają mnie takie typeczki jak Ty, które tylko potrafią gadać.

Terminator a Ty jesteś jakiś dziwny, siedziałeś z Shakerem na ts dnie i noce, robiłeś nawet z Konradem ts dla Samori a teraz wpierdalasz się w ten temat i napierdalasz na Aska. Ja Tobie też pogratuluje :)

Prezentacji nie zrobie, i nie będę dalej współpracował z Askiem, stało sie trudno.

Ja na temat serwera się nie będe wypowiadał bo nawet go nie ściągnąłem ani nie mam konta.

Jeżeli ludzie piszą że 2 start 2 porażka, to jeszcze bardziej nie mam zamiaru ściągać ale nie potwierdzam ale też nie zaprzeczam, że serwer nie wyszedł.

Wiem tyle, że zostało włożone w niego sporo pracy :)

Pozdrawiam nieudolnych internetowych płaczków, pozwole sobie zacytować :

@ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ Robiłem serwer ale człowiek też ma granice cierpliwości a nie ja mu przy ts pomagam a on mi zabrał rangi i mnie wywalił z ts. ej Shaker mówi żebyś na ts wbił żeby pogadać na xxx aska w razie czego nie ma skończył swoją karierę u nas an ts z banem permanentnym. 

Opublikowano

Nigdy nie widziałem tak zmarnowanego potencjału 

Prz pierwszym starcie prezentacja w przeciągu kilku godzin uzyskała taki sam status co najpopularniejsze wątki tego typu na tym forum 

przed pierwszym startem było założonych grubo ponad 1000 kont 

Fajne nowości, ładna prezentacja

wszystko było ok do startu od tamtego momentu totalna żenada, lagi wywalenia itp 

Administracja postanowiła go zrestartować i odpalić serwer od nowa już bez bugów, chcieli drugą szanse, dostali ją przynajmniej odemnie i jaki efekt taki sam co przy pierwszym starcie 

zdecydowanie NIE POLECAM wielka szkod bo myślałem że zostanę tutaj na kilka miesięcy i będę się dobrze bawił po pracy i między wykładami 

poczekam na inny :) 

zqfiz8.jpg

Opublikowano

Prezentacja i wszystko inne fajne fajne... Lecz serwer nie stabilny, gracze zawiedzeni z powodu błędów gry lub administracji "bardzo komunikatywnej"...

Nie polecam :)

Opublikowano

inba u opa

Nauczcie się, że jak macie robić serwery na 2/3 dni to lepiej nawet się za to nie zabierajcie. Zabieracie tymczasowo innym graczy, kradniecie i ehh. xD

Opublikowano

I tak serwer nie padł z mojej winy tylko zajebistego Pana który nie potrafił zabezpieczyć maszyny. Wielki były właściciel forgame. Trochę się pośmiałem, ale szkoda mi ludzi którzy ładowali w IS.

Nagato.

1761427.jpeg

Opublikowano

@Endymion_  Popieram. Większość pseudo techników robi ładne prezki i tym przyciągają pełno graczy na start. Lecz nie potrafią ich zatrzymać na serwerze. Czekajmy na koniec wakacji ! Wszystko wróci do normy.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...