Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumi.pl - Nowy Start Nowe Wyzwanie [Dedyk]

Ayumi.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przełóżcie start na 18/19h. :)

Ty jesteś kretynem bo nie potrafisz czytać start aktualnie ustalony jest 20-21. 

Kretynem jesteś Ty start jest 18-20 wystarczy czytać wcześniejsze strony.

Cytuję Ayumi.pl "Będzie wcześniej 18-20" odpowiadając na pytanie kiedy start.

Nie grałem wcześniej, ale mam nadzieję że wszystko zostało ogarnięte jak należy.

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby ktokolwiek z uczestniczących w kłótni miał trochę więcej zdrowego rozsądku, oraz więcej samokontroli. To nawet by nie odpowiadał na te naprawdę żałosne posty :) Niech sobie piszą co chcą, i tak mało kto zwraca na to większą uwagę, niż przeczytać i olać :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Coś mi się wydaje że będzie bardzo Easy serwer teraz, ceny w dół, wszystko zostało podniesione, exp zwiększony (chociaż i tak był bardzo szybki exp). Według mnie będzie teraz aż za łatwo i gra się szybko skończy. No ale nic, poczekamy, zobaczymy. Może teraz uda Wam się wystartować bez problemów gigantycznych bo pierwszy start to była jedna z top5 porażek tego roku jeżeli chodzi o serwery.

Opublikowano

Coś mi się wydaje że będzie bardzo Easy serwer teraz, ceny w dół, wszystko zostało podniesione, exp zwiększony (chociaż i tak był bardzo szybki exp). Według mnie będzie teraz aż za łatwo i gra się szybko skończy. No ale nic, poczekamy, zobaczymy. Może teraz uda Wam się wystartować bez problemów gigantycznych bo pierwszy start to była jedna z top5 porażek tego roku jeżeli chodzi o serwery.

Tak samo uwazam, juz pierwszy start byl za latwy a teraz to dopiero bedzie sielanka

Opublikowano

Tak samo uwazam, juz pierwszy start byl za latwy a teraz to dopiero bedzie sielanka

Uważam tak samo, raty powinny zostać tak jak były. 

Jestem tylko za zmienieniem cen w shopach. 

Teraz będzie easy, a nie medium. 

Opublikowano

taa no oczywiście sielanka, że na 30 lvlu nie mogło się normalnie EQ wybonować na omdlenie/kryt/hp i inne. Mhmm. Yangi musiały zostać jak nic zwiększone.. już nie mówie, że w v2 gówno yangów leciało i pewnie nadal leci.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

wtedy byl bardziej medium/hard, teraz bedzie medium/easy

wedlug mnie jest OK, jezeli zmiany w expie nie beda jakies duze

Opublikowano

Wysrałęś się ? Żadne buziaki gejusie.

Zatkaj grzecznie morde i wyjdz na dwór przewietrzyć mózg .

@Skąd Miecz?

Kto powinien sobie przewietrzyć mózg to ja już nie wspomne xD  xD  xD  xD  xD

Jeśli będę akurat w domu to zapewne wbije na serwer i zobaczę, jak ten start będzie wyglądał, powodzenia.

Opublikowano

kiedy BD ta łatka?

Kiedy będzie Twój serwer działał ?:)

Zapraszam na serwer.

Grałem na "Becie" :D i mogę polecić i zaprosić.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Wiadomo już o której start?  Nie chce mi się czuwać przez 2h w temacie. 

Kiedy łatka i reje?

D5cKioE.png

Aktualnie czytam posty w tym temacie, I sam nie jestem pewien. A na rejestracje oraz łatkę sam czekam ^^ Jedyna opcja to podanie oficjalnych informacji poprzez administrację ;/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Nadal będzie się robiło epiki z bronii na 75 albo bronie na 65 będą miały śr?

pisal, ze z truty sie dalej nie bedzie robilo broni z ludem (nie wiem, czy wl cos bedzie po trucie) ale bronie do pvp beda z broni 65 normalnie i chyba bez sr/um tylko normalne bony

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

kiedy BD ta łatka?

Mi by było wstyd pisać posty w temacie właśnie tego typu jak twój serwer właśnie się wyjebał bo miał za mało ludzi -.-

qolJA1e.png

Opublikowano

stronka off :D !

24790528697226300755.png

Opublikowano

Mam wielkie nadzieję wobec tego serwera. Od dawna nie było żadnego wartego uwagi medium :) A właśnie na typie takich serwerów, najlepiej mi się gra.

stronka off :D !

Strona cały czas online :)

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...