Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Najlepszy, najgorszy moderator miesiąca :>

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest moderator miesiąca. Co do najgorszego to nie, bo jeszcze wygram.

\nie doczytalem, ze użytkownicy wybierają.

Nie będę nic rozpowiadal, ale poczekajcie ;)

Jak cos to nie ja mówiłem ;)

Po tym Twoim spoilerze już wszystko wiem.

Jestem neutralny, z jednej strony nawet fajny pomysł, ale z drugiej hejterzy czepiają się moderatorów i będą specjalnie na innych głosować. Może w jakimś specjalnym subforum czy coś, w którym wymagania to np. +200 postów.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Według mnie to słaby pomysł, nie będzie wybierany moderator, który coś wprowadza na forum i jest aktywny w sprawdzaniu zgłoszeń etc. tylko ten który ma większy "respekt" wśród użytkowników bo nie daje im warnów a w rzeczywistości się opierdziela.

//edit:

W sumie można byłoby wprowadzić ankiety na moderatora miesiąca ale administracja mogłaby się tym sugerować a nie wybierać na start moderatora który zdobędzie największą ilość głosów.

Opublikowano

Będzie przynajmniej jakaś motywacja, żeby nie zostać najgorszym modem.. Moderatorzy też powinni mieć dystans do siebie, więc wybranie go jako "najgorszego moda miesiąca" nie powinien brać do siebie :> Takie jest moje zdanie.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

wydaje mi się że najgorsi i tak będą ci którzy nie dostali moderatora miesiąca ;x moim zdaniem bez sensu, a i tak mamy modlogsa i widać kto jest na górze, a kto na samym dole 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Bez sensu, najwięcej głosów będzie padać na tych moderatorów, którzy "pracują" w 3+ działach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...