Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Najlepszy, najgorszy moderator miesiąca :>

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauważyliście, że tylko moderatorzy i kidmodzi głosują na nie?

Jestem na tak.

arsenal___good_times_are_coming_by_vumer

What do we think of Tottenham? Shit.

What do we think of shit? Tottenham.

Thank you. You're welcome.

Opublikowano

Skończ już komentować. Pierwsze spójrz na swoje zachowanie i daj znać co zauważyłeś.

Jestem na tak :>

Zauważyłem, że moderatora metina ma osoba, której wiedza odnośnie metina jest zerowa i radził użytkownikom niszczyć swoje serwery dedykowane. ;)

Opublikowano

Zauważyłem, że moderatora metina ma osoba, której wiedza odnośnie metina jest zerowa i radził użytkownikom niszczyć swoje serwery dedykowane. ;)

Ale panowie, jeśli chcecie się bić to wyjdźcie z baru Kappa.png

Opublikowano

Jeśli ma to być traktowane poważnie, z konsekwencjami czy coś - wtedy nie. A tak to niech sobie będzie, obstawiam że po prostu się okaże kto wlepia najwięcej warnów.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeśli ma to być traktowane poważnie, z konsekwencjami czy coś - wtedy nie. A tak to niech sobie będzie, obstawiam że po prostu się okaże kto wlepia najwięcej warnów.

Bez żadnych konsekwencji, bo było by to głupie.

Opublikowano

Moim zdaniem dość ciekawe doświadczenie społeczne, nuż Ci którzy zostaliby uznani za najgorszych mieli chęć do poprawy i moim zdaniem zadziałałoby to pozytywnie na pracę moderacji forum. Najlepszy starałby się utrzymać, najgorszy - odzyskać imię. Pracą oczywiście !

167161466687770313241.png

Opublikowano

Nope, wygrywać będą only moderatorzy minkraftów/metinów, bo tam największy jest ruch>Najwięcej głosów.

Jestem na nie.

Opublikowano

Nope, wygrywać będą only moderatorzy minkraftów/metinów, bo tam największy jest ruch>Najwięcej głosów.

Jestem na nie.

Nic dodać nic ująć ... Jestem przez to na nie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Może Ci najgorsi dostaliby jakąś motywacje.

(Chodziaż znając użytkowników MPC bardziej to zaszkodzi niż pomoże)

Jestem na Tak

@1373230489-U611928.pngDami90x tu chodzi o to żeby dostali jakąś motywacje, bo zobacz na doły modlogsów.

Jak się za to obrażą to serio mają problemy z głową. 

giphy.gif ­

Opublikowano

To chyba jedna z bardziej idiotycznych sugestii jaką widziałem. Jeżeli masz butthurt bo kogoś nie lubisz to możesz mu dać mniej gwiazdek w profilu to Ci może ulży.

Jestem na nie ponieważ nie powinno być takiej pseudo "dyskryminacji", zwykła propaganda nienawiści wobec moderatorów.

Ta, jeszcze teorie spiskowe wymyśl

lecz się xD

Napisał anorektyk do zdrowego człowieka :D

Opublikowano

To chyba jedna z bardziej idiotycznych sugestii jaką widziałem. Jeżeli masz butthurt bo kogoś nie lubisz to możesz mu dać mniej gwiazdek w profilu to Ci może ulży.

Jestem na nie ponieważ nie powinno być takiej pseudo "dyskryminacji", zwykła propaganda nienawiści wobec moderatorów.

Ta, jeszcze teorie spiskowe wymyśl 

lecz się xD

Opublikowano

Może Ci najgorsi dostaliby jakąś motywacje.

(Chodziaż znając użytkowników MPC bardziej to zaszkodzi niż pomoże)

Jestem na Tak

@1373230489-U611928.pngDami90x tu chodzi o to żeby dostali jakąś motywacje, bo zobacz na doły modlogsów.

Jak się za to obrażą to serio mają problemy z głową. 

Co do modlogsów to nie patrz na nie, bo one nic nie mówią.

Jeden jest modem w Metinie, drugi w TF2, ile jest postów w takim metinie dziennie? Dużo. Ile w tfie? max. 3. (A czasami 2 dni nie ma.) Więc wiesz, modlogsy nie mają tu nic do rzeczy.

Opublikowano

Mogliby to wprowadzić jak byłem modem, parę miesięcy bycia tym najgorszym bym miał 695851407514735366506.png

Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...