Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Najlepszy, najgorszy moderator miesiąca :>

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie było by wprowadzić co miesięczną sondę prowadzoną przez administrację, w której użytkownicy głosowaliby na najlepszego i najgorszego moderatora.

Hm? :)

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na najlepszego można, ale na najgorszego jestem na nie.

Dlaczego? Chyba nie powiesz, że ktoś by się czuł przez to urażony.

Tak, ale nie przejdzie i każdy dobrze to wie : ]

Ale nie będziemy oceniać administracji tylko moderatorów Kappa.png

Opublikowano

Jest moderator miesiąca. Co do najgorszego to nie, bo jeszcze wygram.

\nie doczytalem, ze użytkownicy wybierają.

Nie będę nic rozpowiadal, ale poczekajcie ;)

Jak cos to nie ja mówiłem ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Dlaczego? Chyba nie powiesz, że ktoś by się czuł przez to urażony.

Ale użytkownicy i tak nie obserwują pracy moderatorów, głosowaliby na tego który dał im warna którego uważają za niesłusznego itd.

I użytkownik nie ma dostępu do wszystkiego, nie moze ocenić czy ktoś ma ZA itd..

No ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Jest moderator miesiąca. Co do najgorszego to nie, bo jeszcze wygram.

xD

Tak.

Opublikowano

Ma to swoje wady i zalety, ale tutaj też taki Moderator może poprosić znajomych użytkowników o głos na niego/nią (najlepszy Moderator, bo raczej wątpię, aby poprosił na głos, że jest najgorszym, chociaż tym również można uzyskać popularność xD). Więc nie wiem... Mi to jest obojętne :)

Opublikowano

Ale użytkownicy i tak nie obserwują pracy moderatorów, głosowaliby na tego który dał im warna którego uważają za niesłusznego itd.

I użytkownik nie ma dostępu do wszystkiego, nie moze ocenić czy ktoś ma ZA itd..

No ale to tylko moje zdanie.

Kto by głosował na pewno interesowałby się moderatorami, więc to nie jest tak, że nie obserwują ich pracy. Poza tym moderator powinien pomagać userom, więc argument, że userzy nie "widzą" pracy moderatora to chyba źle o nim świadczy ;)

I najgorszy to nie tylko obijający się.

Opublikowano

Trolle będą zawsze głosować na moderatorów Lola i innych popularnych gier, bo nie czytajac regulaminu dostali punkty. Najlepszy - również nie, bo moderatorzy małych działów (jak @Ljx) nie mają na to szans.

Nie.

Opublikowano

Na tak, beka będzie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...