Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death [Dedyk] [4Fun/PvP]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@BossBTS

Nic nie pomoglo... Wywala odrazu jak wejde na serwer, dodam ze ostatni raz kiedy dluzej pogralem to bylo po wejsciu do M1, wszedlem do miasta wywalilo mnie i wejsc juz nie moge

To nie wiem, przy okazji ja już tam nie gram i nie polecam serwera z prostych względów... żadnej reklamy, graczy jest ilu jest. Zainteresowanie Administracji również jest jakie jest, mam na myśli to że admin wejdzie raz na 5 minut w dniu albo wcale a gracze chcą z nim porozmawiać i nie mają kiedy.. Poza tym zauważyłem na forum 4death reklame dotyczącą że admin 4death ''pomaga w tworzeniu serwerów metin2'' czyli znajdzie coś innego a ten serwer będzie stał jak i teraz stoi i nic.

Pzdr

• Odpowiedzi 753
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej

To nie zagram ^^

ref

nie refuj(nie nabijaj postów) tylko graczom pomagaj a nie na GG "pomagam z wszystkim za kase" czy jakoś tak...

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Zyebany syf, 4325452345 reaktywacja , Administracja nie pomaga w ogóle graczom, nie potrafią naprawić błedów. Odgrzewany kotlet 15 tysiecy razy po prostu. NIE POLECAM. zreszta i tak nikt tam nie gra wiec zaraz zamkna i po miesiącu znow reaktywacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...