Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death [Dedyk] [4Fun/PvP]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 753
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nawet nawet ale: 

-Duzo dzieci które potrafią tylko co drugie slowo pisać kur..

-Jesli chodzi o ceny itemów VIP strasznie drogie po 60k pz 1 item 

A tak wgl jaka postac i klase polecanie do bicia sie po m1  np. 1vs 5 ? Wp/BM a moze ktos inny ? 

Opublikowano

Gram na serwerze, ogółem gra się fajnie... gra te 150 osób + nie jest źle wkońcu 4fun i all w m1.. ale administracja mogła by włożyć więcej wkładu w serwer mianowicie odpowiadać na pytania graczy jak i im pomóc jeśli danej pomocy potrzebują a nie wejść raz na dzień na serwer i nic... 0 kontaktu z graczami C: poza tym serwer całkiem spoko jak ktoś lubi na for fan zagrać :P

Opublikowano

1/10 wywala gre co 5 min lub jak się wyjdzie poza miasto. NIE POLECAM

Chodzi o ten Run Time ERROR (C++)? Jezeli tak to tez mam ten problem i pytam was ludziska! CZY KTOS UMIE TO NAPRAWIC?!?!

Pomocnik
Opublikowano

Gram na serwerze, ogółem gra się fajnie... gra te 150 osób + nie jest źle wkońcu 4fun i all w m1.. ale administracja mogła by włożyć więcej wkładu w serwer mianowicie odpowiadać na pytania graczy jak i im pomóc jeśli danej pomocy potrzebują a nie wejść raz na dzień na serwer i nic... 0 kontaktu z graczami C: poza tym serwer całkiem spoko jak ktoś lubi na for fan zagrać :P

na ts mozesz mnie spotkac czesciej a to ze nie odpowiadam na pw to chyba sie domyslasz ze mam 40 pw siema co tam, 20 pw ej co lepsze luk czy sztylety, 20 kiedy ox, 10 normalnych pytan na ktore odpowiadam a pw czytam wszystkie

Opublikowano

Chodzi o ten Run Time ERROR (C++)? Jezeli tak to tez mam ten problem i pytam was ludziska! CZY KTOS UMIE TO NAPRAWIC?!?!

Dam ci kilka rad :-D

- Spatchuj clienta

- Uruchom ze zgodnością

- Jako admin spróbuj uruchomić

- Zainstaluj Microsoft Visual c++ 2010

Jeśli nie zadziała wyłącz anty wirusa pobierz od nowa clienta i spróbuj uruchomić na wyłączonym anty wirusie.

Myślę że pomogłem, jestem graczem 4death i nie spotkałem takich problemów do tej pory od startu serwera :D

Opublikowano

Nie polecam serwera za dużo tego wszystkiego i jeszcze 3 reaktywacja :( 1 odsłona była okey, następne są beznadziejne 2/10 . Nie polecam

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

@BossBTS

Dam ci kilka rad :-D

- Spatchuj clienta

- Uruchom ze zgodnością

- Jako admin spróbuj uruchomić

- Zainstaluj Microsoft Visual c++ 2010

Jeśli nie zadziała wyłącz anty wirusa pobierz od nowa clienta i spróbuj uruchomić na wyłączonym anty wirusie.

Myślę że pomogłem, jestem graczem 4death i nie spotkałem takich problemów do tej pory od startu serwera :D

Nic nie pomoglo... Wywala odrazu jak wejde na serwer, dodam ze ostatni raz kiedy dluzej pogralem to bylo po wejsciu do M1, wszedlem do miasta wywalilo mnie i wejsc juz nie moge

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...