Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death [Dedyk] [4Fun/PvP]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 753
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajny serwer do zabawy jeśli ktoś lubi spędzać godziny na pvp w m1 :) 

Może zagram 

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

CJ mam pytanko dało by rade szybciej wystartować z serwerem 2014.08.05?? Prosze! Ponieważ 06 jade na wczasy ;////.

I czy moge używać starego clienta ??

Opublikowano

moim zdaniem o wiele za dużo tego wszystkeigo jest... Całe M1 będzie się świecić jak psu jajca. Zmniejszcie o połowe tego wszystkiego, bo po dwóch godzinach gry 12 latkowie przestaną mieć ochote na ciągłe zabijanie się w mieście i znajdą inny serwer. Troche na logike ;)

ddasd 

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie i było z*********e :) Teraz też zagram. Wierzę w administrację :>

Zrobiliście coś z tym zabijaniem własnych postaci lub celowo ?:>

Opublikowano

Wam to wszystko przeszkadza , serwer hard , za slaby exp , serwer medium za slaby exp , serwer easy , za slaby exp.

Opanujcie sie , to ich decyzja jak robią serwer.

Dosc ze to serwer pvp i prawie nic nie musicie robic , to jeszcze chcecie wszystko u npc.. 

Kupisz u NPC, uruchomisz bsa i koniec gry? Jaki to ma sens?

Opublikowano

Ciekawe czy postacie są wyrównane skoro jest tyle broni.

I niepokoją mnie te "unikalne bonusy" w broniach i zbrojach dzięki czemu będzie można zrobić klasowe eq, co zepsuje całą zabawę.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Serwer już trochę stał i wiało pustkami, nie widzę sensu w kolejnym starcie serwera. Poza tym jak zapłacisz za eq z IS to nie masz sobie równych.

Opublikowano

To nowa odsłona , moze tak nie bedzie , albo przynajmniej bedzie mozna wszystko zdobyc w grze , mam taka nadzieje.

Opublikowano

Serwer pod is, za vipa dostaje się broń i zbroję w której jesteś nie dopokonania.

Hahahahah jesteś zayebisty.... Serwer napewno nie pod is... Vip jest do pokonania bo sam wszystkich graczy na skila dedałem to tak samo vipa na skila więc mow za siebie!!!

Moge używać starego clienta?!

Opublikowano

Ludzie to że wam nie pasuje ten serwer to nie nasza sprawa mogli byście ograniczyć te swoje hejty zobaczył bym jak wy byście zrobili serwer a są osoby które chcą pograć na serwerze  " Więc k***a zamknijcie mordę" i jak nie chcecie grać to wyjdźcie z tego forum bo dobije mnie totalny brak kultury a i nie w wspomnę że tymi postami pokazujecie jacy jesteście dorośli

ps: Zagram na serwie :)

Opublikowano

Nie znam się bardzo na serwerach typu 4fun bo nigdy nie grałem na takich ani nie stawiałem osobiście...

Dla mnie to głupota taki przeładowany ekwipunek i tak dalej...

No ale z racji ładnej prezentacji graficznej serwera mogę polecić chętnych przygody ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...