Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death [Dedyk] [4Fun/PvP]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 753
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak na 4fun jest w porządku. Zdecydowanie przyjemniejszy od hammera, gdzie żeby być pro trzeba kupować statusy w is.
Na + .

minusem jest tylko błąd z, którym nie umiem sobie poradzić i niestety nie mogę grać. 

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Wbiłem , pograłem godzine. Po godzinie gry mózg roz**** rozwalony :) Po pierwsze większość graczy to dzieci z podstawówki i gimnazjum z nikim nie idzie się dogadać. Po drugie zaaa dużo wszystkiego milion zbroi i broni dla jednej klasy postaci nie wiadomo co kupić czego używać ogólnie jeśli ktoś nie ma kompletnie co robic to można postać cały dzień w m1 i eq bonować a później dojść do wniosku że wszystko na nic bo dzieci z jakimiś broniami vip latają i kasują Cię na skila przy całkowicie wybonowanym eq.

Opublikowano

Serwer jako tako jest w sobie fajny... Pograłem chwilę, ale to samo uważam co kolega borkos... Jeżeli nie byłoby tych broni z is o wiele lepiej grałby się na serwerze. 

Wszystko inne jest dopracowane i myślę że mogę polecić. :)

Opublikowano

Zróbcie coś z tym klientem, ewentualnie naprawcie te bronie bo to w nich leży problem wywalania klienta, a nie chce pobierać tysiąca programów.

Licze na jakąś odpowiedź, a nie "ref."

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Sidzej wziął się do roboty, serwer ożył strasznie, od mojego ostatniego pobytu (50-70osóB) a na dzień dzisiejszy 200+ gra. Polecam!

Pomocnik
Opublikowano
Krok 1 - spatchuj klienta Autopatcherem

Krok 2 - wejdź w folder Poprawa_stabilnosci_klienta

Krok 3 - otwórz plik instrukcja.txt

Krok 4 - zapoznaj się z instrukcją i postępuj zgodnie z tamtymi krokami

Opublikowano

Sporo jest graczy?? Da się coś osiągnąć bez is?? Która postać najlepsza do pvp? Sura BM ma tu jakieś szanse?? Serw wygląda super pobieram i czekam na odp pozdro QuattroPorte:)

Ps. zobaczyłem co jest w is i to odrazu odpycha bez is nie da sie tu grać.... Idiotyczne.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Nie znam się bardzo na serwerach typu 4fun bo nigdy nie grałem na takich ani nie stawiałem osobiście...

Dla mnie to głupota taki przeładowany ekwipunek i tak dalej...

No ale z racji ładnej prezentacji graficznej serwera mogę polecić chętnych przygody ! :)

Dalej liż du*** wszystkim użytkownikom mpc. Ładna prezentacja? Co ty ślepy jesteś przecież to ss'y wycięte prosto z painta.  

I jakie serwery ty miałeś? Żadne? Pamiętam jak o 30 dychy mi spamowałeś na gg... 

Prezentacja 2 z najgorszych na tym forum. 

No ale powodzenia! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...