Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death [Dedyk] [4Fun/PvP]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 753
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CJ bardzo dobrze prowadzi serwer. Dużo wysiłku wkłada w jego reklamę i prowadzenie. Wprowadza aktualizacje, przeprowadza dyskusje z graczami. Oto jest prawdziwy właściciel serwera. Inni powinni brać tylko z niego przykład. Pozdrawiam i zachęcam do grania na 4Death.pl : )!

Opublikowano

a w sumie nie ma i tak gdzie grać więc  zawitam na server zobaczymy co tu się święci

Takie małe pytanko postacie są wyrównane czy jakieś przeważają w PvP

Opublikowano

CJ jeśli mogę to napiszę ci kilka wad serwera  :)

Wady:

- 3/4 graczy serwera ma po 300 kk pz, ponieważ ,,nabijała'' sobie pz i oczywiście nie dostała bana... 

- Żeby zrobić dobre eq nowi gracze muszą nabijać sobie pz co niszczy serwer  :mellow:

- Eq vip tylko z isu za wysoką cene, na evencie raz na miesiąc... oraz od graczy za 100 k pz co praktycznie jest nie osiągalne chyba że ktoś będzie ,,nabijał'' pz a za to grozi ban chociaż że każdy już sobie ponabijał pz  :unsure:

Zalety :

- Wystarczająca ilość graczy jak na serwer pvp  :)

- Fajny system pojedynków...

CJ najlepsze co możesz zrobić to zrobić jeszcze s2  :D to nasze marzenie !!! 

Opublikowano

Nie chcę hejtować, ale trochę mi zalatuje starym dobrym HollyMT2 (albo jakoś tak, jak ktoś wie, to niech mnie poprawi)
Lubię 4funy, ale proste, jak dla mnie trochę za dużo w nim nowości, niepotrzebnych. 
Może kiedyś wpadne, ale minusa nie dam, bo jednak każdy serwer to trochę roboty od siebie ;)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

Ten system pvp powinien być bardziej ogarnięty na pierwszej edycji fajnie się grało lecz zamkneli server a teraz jest jak jest nikomu się nie opłaca zaczynać gry bo będzie szmacony :)

Powodzenia

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...