Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death [Dedyk] [4Fun/PvP]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 753
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wezcie mniejsza szybkosc biegania dajcie zeby nie cofało.

Poza miastem nic , wjechalem do miasta , 10x Microsoft Visual C++ Eror i wywala z gry , cos macie nie tak i radze naprawic.

Ja narazie rezygnuje , 2 min w spokoju nie moge pograc . Visual C++ Error co 1 min , albo juz jak sie loguje.

Mysle ze jak to naprawicie to graczy przybedzie , bo pewnie nie tylko ja mam ten blad.

Poniewaz z ostatnich 100 serwerow na jakich gralem tylko na Waszym ten blad sie pojawia.

Opublikowano

Łatwo tu o eq?? w sensie,czy po jednym dniu można robić rzeź w m1.

Po 1h mozna o ile nie wywali Ci bledu Visual c ++...

Opublikowano

pozdro niby adminsitracja pomocna ... w chuya ktos sobie polecial

03225701493231770239.jpg

Lol , a co za problem , przelozyc eq i stworzyc nową postac? Leń level over 9000.

A Ci co sadzą ze blad Visual c++ jest od nas a nie od serwera to się mylą. Bo jesli by tak było to mial bym tak na kazdym prywatnym serwerze.

Opublikowano

ulepki na eq potrzeba? dużo ludzi? jak z serwerem, trzyma sie?

//łatwo zrobić perf. eq?

podziękował, wywala mnie, zcina gre (miałem tak na wyjątkowo zjebanych serwerach, więc nie p******** mi nic o sprzęcie) m1 gówniane, brak textur w niektórych budynkach, za wiele szybkości ruchu przez co cofa, zbugowany logininterface (chyba że ja tak mam?) zamierzacie to poprawić?.....

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwer fajny, ale tego eq jest za DUŻOOOOO.... Żeby być dobrym trzeba mieć całe eq zawalone eq na klasy, testować która broń da większy DMG i wgl;/

Zbroje to tylko wygląd deffa i ew hp dawać nic więcej ;/ Tak jakl i zreszą.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Widze CJ ładnie masz, Ty widzisz w ogole co ludzie piszą ? Zwracasz uwagę na to  ? Bo widze tylko że piszesz to co Ty chcesz napisać, nie potraficie niczego naprawic, ludzie grać nie mogą nawet. Kiedy 4 reaktywacja bedzie ? <bekowo>

Nie polecam tam gry.

Opublikowano

Mam problemik :

Robię postać, wybieram kostium(trzeba wybrać przecież..) i wywala runtime pomoże ktoś? Czy każdy tak ma?

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Mam problemik :

Robię postać, wybieram kostium(trzeba wybrać przecież..) i wywala runtime pomoże ktoś? Czy każdy tak ma?

A pewnie ze 1oo osób ale kto by zwracał uwagę.

Opublikowano

Moja ocena serwera:

-10000000000000/1

serwer to totalne dno, co jedyne robi CJ to skleja serwery w kupę i podciera się kasą którą zarobił z serwera

najlepiej już zamknąć to gówno bo będzie i będzie upadać ;)

WOOOOOW NOWE ZBROJE/BRONIE ciekawe tylko jeszcze większe gówno robisz-,-

runtime error nawet naprawić nie umiesz haha ..

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Moja ocena serwera:

-10000000000000/1

serwer to totalne dno, co jedyne robi CJ to skleja serwery w kupę i podciera się kasą którą zarobił z serwera

najlepiej już zamknąć to gówno bo będzie i będzie upadać ;)

WOOOOOW NOWE ZBROJE/BRONIE ciekawe tylko jeszcze większe gówno robisz-,-

runtime error nawet naprawić nie umiesz haha ..

Runtime error był, jest i będzie na jego serwerach xD 

Serwera nie polecam. Poprzednie odsłony padały w ciagu miesiaca z tym będzie pewnie podobnie ;) 

2ag6arq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...