Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkaniaMT2 [Dedyk] [Easy]

Cannzas.

Zagrasz na Serwerze?  

369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na ArkaniaMT2?

• Tak Oczywiscie
      183
    • Może
      122
    • Nie zagram
      63

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to bug, czy co, ale musicie ogarnąć ten szept. Nie da się do nikogo na pw napisać, bo w ogóle nie widać co się pisze...

Up.

Wygoda to wygoda :D

Nie stać mnie było nawet na 20 lvlu :D

Skile P to jest problem. Rzadko kto sprzedaje ku specjalnie dla mnie, a jak sam dropie to zbyt mało tego dropi, abym mógl do G dobić skilla.

73685633822473628956.png

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy to bug, czy co, ale musicie ogarnąć ten szept. Nie da się do nikogo na pw napisać, bo w ogóle nie widać co się pisze...

Up.

Wygoda to wygoda :D

Nie stać mnie było nawet na 20 lvlu :D

Skile P to jest problem. Rzadko kto sprzedaje ku specjalnie dla mnie, a jak sam dropie to zbyt mało tego dropi, abym mógl do G dobić skilla.

na większych LV leci bardzo dużo skrzynek z KU :) Co do szeptu będzie już sprawy po najbliższej przerwie technicznej.

Aktualnie online : 

50449470267657581765.png

Opublikowano

mam pytanie czemu wprowadzacie ludzi w blad piszac, ze jest easy, a tak naprawde jest medium? te ksiegi ku leca jak krew z nosa i nie wspomnę juz o expie.

btw. i ogarnijcie te lagi

Serwer Easy :) Skrzynki z KU lecą jak szalone od 60-70lv. Jakie lagi ? 

Opublikowano

to powiedz mi czemu zrobiliscie, ze ku od 60lv leca " jak szalone", a od 1lv jak krew z nosa? 

to sobie wejdz na serwer i zobacz jak czasami cofa

Bo na 1lvl nie potrzebujesz tak dużo KU, a to ogranicza boty.

Zresztą większe lvl'e muszą mieć zarobek

Opublikowano

Bo na 1lvl nie potrzebujesz tak dużo KU, a to ogranicza boty.

Zresztą większe lvl'e muszą mieć zarobek

Nie cofa. Maszyna jest w idealnym stanie.

Opublikowano

to chyba powinno byc na odwrot nieprawdasz? 

a co do botow to ich wina ze zrobili drop ku z mobow.

Drop skrzynek KU nie zostanie zwiększony, jeżeli dobrze popytasz większe lv mają takich skrzynek po 500-600 bez problemu, chętnie oddają. Zawsze Ci pomogą gracze.

Opublikowano

Drop skrzynek KU nie zostanie zwiększony, jeżeli dobrze popytasz większe lv mają takich skrzynek po 500-600 bez problemu, chętnie oddają. Zawsze Ci pomogą gracze.

teraz czegos nie rozumiem, bo antywarn pisal ze to ich zarobek(chodzi o ku)m a ty piszesz ze oddaja za free? 

btw. dalej nie napisales mi czemu do 60lv ku leci jak krew z nosa i nie pisz ze chciales ograniczyć boty, bo rownie dobrze mogles zrobic z metkow drop

Opublikowano

teraz czegos nie rozumiem, bo antywarn pisal ze to ich zarobek(chodzi o ku)m a ty piszesz ze oddaja za free? 

btw. dalej nie napisales mi czemu do 60lv ku leci jak krew z nosa i nie pisz ze chciales ograniczyć boty, bo rownie dobrze mogles zrobic z metkow drop

Skrzynki z KU Lecą dobrze od 70lv :)

Opublikowano

Skrzynki z KU Lecą dobrze od 70lv :)

jestes slepy czy jak, bo juz ktorys raz piszesz ze ku leca jak szalone od 60lv..

powiesz mi czemu? bo ja na serwerze easy nie mam zamiaru biegac do 60lvla bez skili, bo ktos sobie tak ustawil....

ps. zmień na medium w prez

Opublikowano

Dziennie dochodzi już do 600 graczy, warto zaczynać.

Serwer jest łatwy i przyjemny, na prawdę polecam wbić.

zapomniałeś dodac, ze ku i exp leci jak krew z nosa...

ten serwer bardziej  idzie pod medium niz easy, bo na jakim easy dropi sie ku?

a i licznik podkręcony.

btw.admin dalej nie chce mi odpowiedzieć, ale o sie dziwic...

Opublikowano

zapytaj sie kogos 100 + czy nie ma moze skrzynek :) ja osobiscie oddaje je lub wywalam (mialem po 1k kazdej i po co mi to ?) misja na 90 lvl a z niej kamien teczowy 

po 90 lvl leci kasa jak szalona i nie ma co robic z szkatami ;) 

co do lagow to rowniez mam i wywala mi runtime error ;/i cofa mnie na kazdym kroku w m1 (przez te za********* ogromne budowle)

Opublikowano

15:10 

35700027636039208538.png

Przypominam o konkursie : https://www.youtube.com/watch?v=MO7FIXSj8Qw

A tutaj po ZUO :

36097803063639256140.jpg

proponuje na nastepny raz dodac przedzialy lvlowe ;) zeby nie bylo czegos takiego jak teraz :)

tak samo jakas nowa mapke i nowy set eq niby medium a bardziej easy ;)

troche wiecej misji by sie przydalo bo te sa strasznie krotkie (z wyjatkiem tej z nagami)

tak samo co po mam isc 40 x na nage jak jej ulepek prawie nie potrzeba ? :)

po co mi kolczyki epickie ? skoro moge miec ebonitki i tylko 350 hp mniej ? 

o reszcie nie wspomne ;) wystarczy zrobic tarcze x2 bron x2 i zbroje x 2 i buty x2 reszta jest zbedna :)

Opublikowano

Uwzględnimy to ;] Zapraszamy na serwer oraz ts3 ! Admini zrobia wam kanały prywatne/vip od 8 osób. Nic tylko grać ! :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Niektórzy sprzedają, niektórzy oddawają. Zależy.

Ja oddałem ze 100, z 1k już otworzyłem, na czym zarobiłem pare kkk.

zapomniałeś dodac, ze ku i exp leci jak krew z nosa...

ten serwer bardziej  idzie pod medium niz easy, bo na jakim easy dropi sie ku?

a i licznik podkręcony.

btw.admin dalej nie chce mi odpowiedzieć, ale o sie dziwic...

Skończ, jesteś tak na prawdę jedyną osobą która na to narzeka. Mało ku? Wydropiłem z 1,5k ( z dropem ).

To mało? To ładnie masz nasrane w bani. Exp mały? Też nieźle, od 48 do 75 w v2 zajęło mi 20 minut bez pd, rzeczywiście krew z nosa...

75-90 z jednym pd zajęło mi max. 1,5h.

Opublikowano

Niektórzy sprzedają, niektórzy oddawają. Zależy.

Ja oddałem ze 100, z 1k już otworzyłem, na czym zarobiłem pare kkk.

Skończ, jesteś tak na prawdę jedyną osobą która na to narzeka. Mało ku? Wydropiłem z 1,5k ( z dropem ).

To mało? To ładnie masz nasrane w bani. Exp mały? Też nieźle, od 48 do 75 w v2 zajęło mi 20 minut bez pd, rzeczywiście krew z nosa...

75-90 z jednym pd zajęło mi max. 1,5h.

dobre bajki kolego XDDDD

na jakim lvlu dropisz ku i ile godz? bo mi od 1lv do 60 wydropilem ok 40 ku.

powiedz mi co dostajesz za bronienie servera? bo jak ktos napisze cos zle na serv to ty piszesz" lee nie grales to nie wiesz itp"

btw. te bajki z expem to mozesz opowiadać koledze :)

edit: masz jeszcze tego moda? http://www.mpcforum.pl/topic/1261335-mod-na-arkaniamt2/#entry10774319

Opublikowano

Zbiór wszystkich niewypałów, sklejony w jedną całość, trudno powiedzieć czy nie ma bugów :)

Klasy wyrównane chociaż?

Opublikowano

dobre bajki kolego XDDDD

na jakim lvlu dropisz ku i ile godz? bo mi od 1lv do 60 wydropilem ok 40 ku.

powiedz mi co dostajesz za bronienie servera? bo jak ktos napisze cos zle na serv to ty piszesz" lee nie grales to nie wiesz itp"

btw. te bajki z expem to mozesz opowiadać koledze :)

edit: masz jeszcze tego moda? http://www.mpcforum.pl/topic/1261335-mod-na-arkaniamt2/#entry10774319

Nie mam, osiągnąłem to wszystko bez tego.

Pokaż mi chociaż jeden mój komentarz tego typu.

Bronię serwera, bo niektórzy go oczerniają, a tak na prawdę guzik z tego prawda.

Exp słaby? Mam 520 minut na woju, level 90, eq na 71 (bizu) , bron i broja na 88, perf bony, all biolog, w chuy ulepek i ponad 6kkk.

Powiedz mi, jak exp może być trudny, skoro tyle osiągnąłem, a jest dopiero 520 minut?

Dropię na 55, Wp z roskami v2, na prawdę sporo KU + yang. (tzn. dropiłem)

Opublikowano

Nie mam, osiągnąłem to wszystko bez tego.

Pokaż mi chociaż jeden mój komentarz tego typu.

Bronię serwera, bo niektórzy go oczerniają, a tak na prawdę guzik z tego prawda.

Exp słaby? Mam 520 minut na woju, level 90, eq na 71 (bizu) , bron i broja na 88, perf bony, all biolog, w chuy ulepek i ponad 6kkk.

Powiedz mi, jak exp może być trudny, skoro tyle osiągnąłem, a jest dopiero 520 minut?

Dropię na 55, Wp z roskami v2, na prawdę sporo KU + yang. (tzn. dropiłem)

jestes typowym obrońca serwera ktory inne servery moze oczerniac a swojego nie.

a swinie lataja... 2dni temu szukales moda a teraz piszesz ze nie grasz na nim? 

Opublikowano

jestes typowym obrońca serwera ktory inne servery moze oczerniac a swojego nie.

a swinie lataja... 2dni temu szukales moda a teraz piszesz ze nie grasz na nim? 

Tak, dokładnie. Między innymi dlatego, że go nie znalazłem...

Nie oczerniam innych serwerów, bronię tego bo piszesz bzdury. Mogę Ci dać kase/księgi na te Twoje KU. Tylko Ty jeden masz z tym problem.

Nie jest to problem, zrób 55lvl dropa w v2 i masz mnóstwo kasy, KU, dobry sposób na nisko levelowy zarobek, wystarczy eq z łez, roski, wody i odrobiona sprytu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...