Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkaniaMT2 [Dedyk] [Easy]

Cannzas.

Zagrasz na Serwerze?  

369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na ArkaniaMT2?

• Tak Oczywiscie
      183
    • Może
      122
    • Nie zagram
      63

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam przyjemnie się expi i robi eq ale ma parę niedociągnięć

1. Straszne lagi i nie mówcie że nie ma bo są i to ogromne !

2. Ohydne zbroje i stary jak świat "nowy" wygląd skilli który nie za ciekawie wygląda (co poniektóre skille)

3. Długa i żmudna misja z notatkami bez 100% przyjęcia na serwerze easy?

4. Komnata minotaura co chwile się buguje i nie potrzebne są te gnolle które lagują nie raz tak bardzo że obraz się zatnie na parę sec (polecam je usunąć z dunga)

Co do skilli to do 65lvla można uzbierać na lajcie 600kk i kupić tęczaka od graczy lub ku i kamyki które też są tanie.

Opublikowano

Serwer polecam przyjemnie się expi i robi eq ale ma parę niedociągnięć

1. Straszne lagi i nie mówcie że nie ma bo są i to ogromne !

2. Ohydne zbroje i stary jak świat "nowy" wygląd skilli który nie za ciekawie wygląda (co poniektóre skille)

3. Długa i żmudna misja z notatkami bez 100% przyjęcia na serwerze easy?

4. Komnata minotaura co chwile się buguje i nie potrzebne są te gnolle które lagują nie raz tak bardzo że obraz się zatnie na parę sec (polecam je usunąć z dunga)

Co do skilli to do 65lvla można uzbierać na lajcie 600kk i kupić tęczaka od graczy lub ku i kamyki które też są tanie.

Dzisiaj w nocy zmieniamy na lepszą maszynę, bugi poprawiamy w miarę możliwości. Teraz pracuję nad DGM szamana

Opublikowano

Dzisiaj w nocy zmieniamy na lepszą maszynę, bugi poprawiamy w miarę możliwości. Teraz pracuję nad DGM szamana

o ktorej godzinie zmieniacie na lepsza maszyne ? chce sie dowiedziec w jakich godzinach serwer bedzie off :)

fajnie sie gra i jest naprawde fajna atmosfera wiec serdecznie zapraszam bylych i nowych graczy :)

Opublikowano

Moge wiedzieć co ty odpierdalasz? To moje zdanie dla Ciebie może exp być dobry bo ty nie expisz, to samo jest z KU ty jedną komendą wbijasz sobie skille a my musimy biegać jak pojebani i szukać tych ksiąg. A nie zapomniałem można przecież kupić kamyk w IS albo na 90 lvl misje pomysłowe lecz do 90 lvl bez większości skili jest dość trudno dojść...

Zajebistych macie graczy <3

epvxch.jpg

Nie ma to jak wyzywać kogoś od gimbusów po czym jechać mu po rodzicach :)

400 graczy o 16 w wakacje na serwerze EASY to dość maly wynik

@ Trzyma poziom 

d9esnc.jpg

8i81ww.jpg

67p04o.jpg

Mogę Ci dać parę ksiąg z KU na surę. Zbędne mi są.

Zapraszam nowych na serwer, w niedzielę OX ;)

A co do noobstwa to się zgadzam, sporo gunwa tego jest, ale to nie wina administracji przecież, mogą jedynie karać takich odważniaków jadących po rodzinie.

Opublikowano

ile osób było na starcie ? ile jest teraz online mniej więcej o 18-19? Planujecie większą reklamę? 

Na starcie mało, z 200.

W godzinach wieczornych ponad 500, reklamę cały czas podobnież łatwią. ;d

Opublikowano

Prosiłbym o zuploadowanie samego autopatchera jakby ktoś mógł.

autopaczer nie ściągnie Ci Clienta. Serwer bardzo fajny ! Zapraszamy :) 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mogę Ci dać parę ksiąg z KU na surę. Zbędne mi są.

Zapraszam nowych na serwer, w niedzielę OX ;)

A co do noobstwa to się zgadzam, sporo gunwa tego jest, ale to nie wina administracji przecież, mogą jedynie karać takich odważniaków jadących po rodzinie.

Nie mam już skille na P nie potrzebuje :) 

Szkoda że hajs dropi dopiero dobrze na mapie 90, bo 100kk na wejście do nosiciela na 70 to dość dużo 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

W v2 leci tylko 2x gorzej niż na 90tce to można na 55 przystanąć i lekko można zarobić dobre 1kkk w "chwile"

Będzie dodane 100% na notatki lub wymagana ilość zostanie zmniejszona? Czy może będzie jakieś zuo z podstawowymi bossami? Bo znaleźć bossa teraz to cud ...

I po raz kolejny proszę was zmieńcie te zbroje PvP bo nawet HoRRoR nie ubiera tej ostatniej xD

@Edit

Zdecydowanie za dużo kopyt do broni trzeba... Lepiej to przemyślcie lub dodajcie alternatywny ich drop

Opublikowano

Żeby zrobić eq trzeba się trochę wysilić tak :)

albo poprosic HA/GA o navi jak kolega Hax1or 

50342639885661137174.jpgoraz taki maly gratis jak potrafi pan cannzas obrazac graczy od ,,glupich" (jak by on byl madry)

66896498897267448780.jpg

jak mozna programem zrobic dmg po 40k ? (bo twierdzi ha ze to bylo programem robione) a bil po 40k kazdego przy full abs 

inny body jak walnie (uczciwy bez navi) 20k to jest max a ten po 40 z palcem w ********

Opublikowano

Kolego głupiemu nie wytłumaczę, na serwerze nie ma żadnego navi, jest to program GMP. Dostęp do Navicat oraz SSH jest tylko i wyłącznie z mojego IP, także nie wciskaj kitów.

Opublikowano

Brawo brawo :) Rozdawać navi na serwerze który i tak ma mało graczy GZ GZ.

Czemu na mino trzeba 2 osoby zróbcie każdy na jedna bo nie każdy robi sobie buffa bądź gra z kimś 

Opublikowano

Cannzas dobrze pisze, on ma dostęp do navi/ssh tylko z jego IP. Hequito jeżeli byś był inteligenty a nie jakiś lewy byś wiedział co to za program. na serwerze nie ma żadnego eq z navi :) Dziękuję pozdrawiam

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak jak już wyżej napisałem, na serwerze nie ma ekwipunku z Navi. Dostęp do Navi jest tylko i wyłącznie z mojego adresu IP. Proszę sprawdźcie sobie do czego służy program GMP Metin2. 

Opublikowano

Tak jak już wyżej napisałem, na serwerze nie ma ekwipunku z Navi. Dostęp do Navi jest tylko i wyłącznie z mojego adresu IP. Proszę sprawdźcie sobie do czego służy program GMP Metin2. 

I na pewno typ nie ma co robić tylko wysyłać podrobione scriny abyście stracili graczy, ten serwer i tak ma już mało graczy więc po co miał by to robić ??

Cannzas dobrze pisze, on ma dostęp do navi/ssh tylko z jego IP. Hequito jeżeli byś był inteligenty a nie jakiś lewy byś wiedział co to za program. na serwerze nie ma żadnego eq z navi :) Dziękuję pozdrawiam

A co jesteś jego Bratem/Siostra? Albo mieszkasz u niego? że wszystko wiesz?

Opublikowano

I na pewno typ nie ma co robić tylko wysyłać podrobione scriny abyście stracili graczy, ten serwer i tak ma już mało graczy więc po co miał by to robić ??

A co jesteś jego Bratem/Siostra? Albo mieszkasz u niego? że wszystko wiesz?

to nie są przerobione SS. Jest pewien program o którym wyżej napisałem, Jeżeli pokaże mi ktoś SS tego miecza na handlu a nie na czacie to uwierzę :) Na czacie można dużo rzeczy zrobić tym programem miecz +0 1kkk luda np. Zapoznajcie się pierw do czego owy program służy. 

Opublikowano

to nie są przerobione SS. Jest pewien program o którym wyżej napisałem, Jeżeli pokaże mi ktoś SS tego miecza na handlu a nie na czacie to uwierzę :) Na czacie można dużo rzeczy zrobić tym programem miecz +0 1kkk luda np. Zapoznajcie się pierw do czego owy program służy. 

Gram w metina dość długo i pierwszy raz słyszę takie bzdury ... 

Znajdź mi ten program, bo w google nic nie ma o GMP metin 2 .

Opublikowano

Gram w metina dość długo i pierwszy raz słyszę takie bzdury ... 

Znajdź mi ten program, bo w google nic nie ma o GMP metin 2 .

szukanie naprawdę nie boli. Nie chce tutaj nikogo obrażać w żaden kolwiek sposób, lecz jeden debil napisze a drugi uwierzy i tak właśnie wygląda reakcja łańcuchowa.

Opublikowano

szukanie naprawdę nie boli. Nie chce tutaj nikogo obrażać w żaden kolwiek sposób, lecz jeden debil napisze a drugi uwierzy i tak właśnie wygląda reakcja łańcuchowa.

Bo wkręcasz jakieś farmazony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...