Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkaniaMT2 [Dedyk] [Easy]

Cannzas.

Zagrasz na Serwerze?  

369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na ArkaniaMT2?

• Tak Oczywiscie
      183
    • Może
      122
    • Nie zagram
      63

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam w imieniu moim i administracji zapraszam na naszego TeamSpeaka podanego w prezentacji jak i na forum co do reklamy serwera tak ma reklamę i to można powiedzieć, że nie małą FanPage + YT :) Chcesz sprawdzić to wejdź na YT ;] + po starcie serwera dojdzie paru znanych youtoberów.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Bardzo chętnie zawitam, mam nadzieję, że te nowości będą dopracowane :>

Wiadomo już o której dokładnie start?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Kiedy sie dowiemy o dokladnej godz. startu? :)

Skad bronie 75?

Czy luczniki podchodzą do nas?

Jaki resp metinów bosów? 

Czy przeniose bufke 40 lvl przez slub na nowe mapy?

Skad itemy 65-70? Stalki bronie.

Moze lepiej dopiac wszystko na ostatni guzik , dac kazdemu pobrac clienta i starcik o 20 jak wiekszosc serwerow ;) ?

Opublikowano

Co do startu serwera raczej o 17-18 z dociskiem na 18, ale głowy uciąć sobie nie dam pracujemy nad tym by wszystko wyszło jak najlepiej na starcie ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Ile os. przewidujecie na starcie ? :)

Wiesz co nie jestem kimś co przewiduje przyszłość, ale myślę, że 400-800 ;] To tylko od was zależy.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

wbijam z  fi**utem twardym jak he-man

moglibyście dodać jakiś wymiar władców na czas albo coś w tym stylu i np 3 pierwsze osoby z najlepszym czasem by byly nagradzane co tydzien w niedziele  drobną iloscia SM :P

Opublikowano

Szkoda ze max. lvl to 127 bo pewnie exp nie za fajnie leci ;/ ale wbije ! :) o ktorej start ? 16-19 <--- jest 16:39 wiec dlatego sie pytam ;p

Opublikowano

Udzieliłem odpowiedzi do góry proszę czytać ;] Myślę że do 17-18 start.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

moglibyście dodać jakiś wymiar władców na czas albo coś w tym stylu i np 3 pierwsze osoby z najlepszym czasem by byly nagradzane co tydzien w niedziele  drobną iloscia SM :P

Czyli jak zwykle faworyzowanie WP/Body ;)

Bardzo fajnie to wygląda, daję 9/10 za całokształt bo zbroje jakieś śmieszne :D zawitam i spróbuję utrzymać Topkę.

Też to właśnie mi nie pasuje... Zbroje z dupy a nie z metina. Efekty błyskawic fajne i wystarczyło by je dodać do stalek/hwangów.

Opublikowano

Start o 18 ! ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

bardzo fajnie wygladaja te sety broni i zbr :) podobaja mi sie bo nie widzialem ich wczesniej :P

a serwer moze byc fajny ;) zobaczymy jak bedzie wygladala frekfencja ;)

bedzie potrzebny buff do expa czy nie ?

czy bs bedzie dozwolony ?

gdzie macie reklame ?

Nuff raczej nei to easy :) 

Tak bs dozwolony

na youtube u youtuberów mozesz sprawdzic na forum w dziale youtube oraz mpc staramy sie wszedzie bedzie reklama na metin2list itp :) 

Jak wspominałem w zapowiedzi - serwer bardzo, bardzo fajnie się zapowiada!

Administracja bardzo ogarnięta, więc serwer polecam! :)

DZIĘKUJE 

Serwer jak najbardziej mi się podoba.

PS.Do hejterów co śmieją się że administracja kupiła pliki.GOrszych bzdur nie słyszałem.Siedziałem z nimi na TS3 i wiem że pliki sa w 80% autorskie więc się zamknąć tam,

Dziękujemy  za  ciepłe słowa  ale hejterzy tez sie przydają  bo  wtedy są ambicje do roboty 

Myślałem że zagram ale jak doszedłem do systemu ulepszeń zbroi to aż mi się źle zrobiło. Niby to tylko zbroje ale dla mnie ważny element gry który u was odstrasza. Mam nadzieje że to zastąpicie jakimiś fajnymi do tej 16-18

@Edit

i wygląd miast kompletnie nie trafiony

Dziękujemy za słowa prawdy  owszem  mozesz napsiać w propozycjach Bedzie update z zwiekszonym lvl itp damy do wyroru w glosowaniu eq  i wyglad jake chcą gracze takze zapraszamy

czyli siedzac na ts mozna sie dowiedzieć, ze pliki a autorskie?

kolejny wakacyjny serwer. Nie polecam

Nie oceniaj książki po okladce administracja tego serwera z ciezkim trudem ale udało im sie wytrwac były zloty i upadki w edycji  serwer napewno nie  jest wakacyjny  nie zmuszam cie do grania  moze po tych wakacjach jak bedzie dalej stal  sie przekonasz

Właśnie wygląd zbroi i broni jest boski, tak samo wygląd m1   Czekam z niecierpliwością, na pewno wbiję z ekipą, Powodzenia!

@Edit

Czy trudno jest zdobyć broń na 75 lvl?

nie jest trudno :0  szkata  plagi z dungeonu na 70 poziom  i masz bron 75 dropią z tej szkaty same bronie 75 dungeon 1 osobowy nie ma limitu wejsc

Mam pytania.

1.W ile wbije się max lvl

2.Ciężko o ulepy?

Ciężko to okreslic dla zawansowanego gracza nawet 2 - 3 dni 

zagram! 

Zapraszamy gorąco

Serwer Zapowiada sie Fajnie 

Zapraszam do Gildi [ ReQuiem ] kanał #5 Priv na TS3 !

Zapraszamy

Zapraszam w imieniu moim i administracji zapraszam na naszego TeamSpeaka podanego w prezentacji jak i na forum co do reklamy serwera tak ma reklamę i to można powiedzieć, że nie małą FanPage + YT   Chcesz sprawdzić to wejdź na YT ;] + po starcie serwera dojdzie paru znanych youtoberów.

Miło mi super Dziękuje za dobre słowa 

Kiedy sie dowiemy o dokladnej godz. startu? 

Skad bronie 75?

Czy luczniki podchodzą do nas?

Jaki resp metinów bosów? 

Czy przeniose bufke 40 lvl przez slub na nowe mapy?

Skad itemy 65-70? Stalki bronie.

Moze lepiej dopiac wszystko na ostatni guzik , dac kazdemu pobrac clienta i starcik o 20 jak wiekszosc serwerow  ;) ?

Start jest dzisiaj o godzinie 18.00 równo! xD

Nie ma łuczników  w czasie expa na nowych mapach  chyba tylkow  grocie ale nie ma problemu z tym aby  zrobic by podchodzily  Nawet świetny pomysł 

moglibyście dodać jakiś wymiar władców na czas albo coś w tym stylu i np 3 pierwsze osoby z najlepszym czasem by byly nagradzane co tydzien w niedziele  drobną iloscia SM 

Będzie będzie planowalismy WYM IAR włądców z rankingiem na stronie Arene pvp z rankingiem na stronie  ,  Ranking logowan  - neispodzianka ale to przy najblirzszych update

Bardzo fajnie to wygląda, daję 9/10 za całokształt bo zbroje jakieś śmieszne   zawitam i spróbuję utrzymać Topkę.

Ciekszymy się z kazdego gracza zapraszamy  co do zbroi zawsze mozna wyglad zmienic wystarcfzy napisac w propozycjach jak graczą cos nie pasuje  bo wy jesteście najwazniejsi

Pozdrawiam i sory ze dopiero teraz odpisalem all ale nie mialem dostepu do internetuf

Zapraszam gorąco na serwer  i sry za jakies błedy ortoggraficzne czy interpunkcyjne ;P 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

ZAPRASZAMY DO GRY !! ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Za dużo ludzi się logowało od razu xD już jest wszystko stabilne można śmiało wchodzić ;]

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...