Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkaniaMT2 [Dedyk] [Easy]

Cannzas.

Zagrasz na Serwerze?  

369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na ArkaniaMT2?

• Tak Oczywiscie
      183
    • Może
      122
    • Nie zagram
      63

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukanie naprawdę nie boli. Nie chce tutaj nikogo obrażać w żaden kolwiek sposób, lecz jeden debil napisze a drugi uwierzy i tak właśnie wygląda reakcja łańcuchowa.

to wytlumacz mi jak on mi bil po 40k (bez kryta) w full abs klasowe ? zreszta sa inni ktorzy widzieli ile on bil .... to nie jest normalne bo kazdy inny body bije mi max 20k ... 

jest przeciez niemozliwoscia zeby ktos tyle walnal ;/

ja tam bede ostawal przy swoim bo obrazac to mozesz kogos bliskiego od glupka np kolege brata etc. ale nie mnie (bo mnie nie znasz i nie wiesz jaki jestem)

to ze nie siedze przyklaDOWO w kazdym cheacie metin2 tez nie jest jakas ujma tak ? poprostu nie uzywam i nie potrzebuje takiego czegos to sie nie interesuje tym...

wiem jedno ten gosc mial navi i nikt ale to nikt nie powie mi ze tak nie bylo !!!! widzialem ile bil i nie dam sie robic w bambuko!!!

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo wkręcasz jakieś farmazony, ale spoko poczekamy co odpisze mi @Phoenix. :)

29ltdn.jpg

To jest jednak to, tylko że niedouczony GM zapomniał o tym że widzisz te eq tylko ty. 

na szklo intuicji dziala to tak, ze moge ci pokazac miecz +9  z wartoscia ataku 12-15. i ty to bedziesz widzial.

Opublikowano

to wytlumacz mi jak on mi bil po 40k (bez kryta) w full abs klasowe ? zreszta sa inni ktorzy widzieli ile on bil .... to nie jest normalne bo kazdy inny body bije mi max 20k ... 

jest przeciez niemozliwoscia zeby ktos tyle walnal ;/

ja tam bede ostawal przy swoim bo obrazac to mozesz kogos bliskiego od glupka np kolege brata etc. ale nie mnie (bo mnie nie znasz i nie wiesz jaki jestem)

to ze nie siedze przyklaDOWO w kazdym cheacie metin2 tez nie jest jakas ujma tak ? poprostu nie uzywam i nie potrzebuje takiego czegos to sie nie interesuje tym...

wiem jedno ten gosc mial navi i nikt ale to nikt nie powie mi ze tak nie bylo !!!! widzialem ile bil i nie dam sie robic w bambuko!!!

skoro ci tyle bił proszę pokazać Screen.

Opublikowano

skoro ci tyle bił proszę pokazać Screen.

nawet gdybym mial ss to bys powiedzial ,,zdjales cos zeby ci tyle uderzyl" ale nie niemam ss .. mam za to swiadkow ktorzy padali na 2 skile tego goscia z full eq ....

bo jest dla mnie smieszne ... 

Opublikowano

nawet gdybym mial ss to bys powiedzial ,,zdjales cos zeby ci tyle uderzyl" ale nie niemam ss .. mam za to swiadkow ktorzy padali na 2 skile tego goscia z full eq ....

bo jest dla mnie smieszne ... 

Sprawdzałem konto Hax1or i nie było tam owych itemków, wszystkie konta powiązane dostały Perma, jeżeli taka sytuacja miała miejsce owe eq zostanie usunięte. Naprawdę nie wiem co wam teraz powiedzieć. Postaram się aby wykryć takie eq jeżeli istnieje. 

Opublikowano

Gildiia Motylki ma eq z navi. Snobek w c**j itemów ma, a Hans ma tyle itemów, że dozorca juz nie ma miejsca.

A MaTe taki typek mental 102 lvl to największy koks serwera

AW. skąd truty?

Opublikowano

Gildiia Motylki ma eq z navi. Snobek w c**j itemów ma, a Hans ma tyle itemów, że dozorca juz nie ma miejsca.

A MaTe taki typek mental 102 lvl to największy koks serwera

AW. skąd truty?

NIE MAJĄ ;) CISNA Z WAS BEKE

Opublikowano

Zmieńcie typ serwera na Medium bo to raczej easy nie jest. Exp jak na mediumie (10h do 110lv na 2x pd) a żeby mieć eq jak to napisał wyżej Cannzas trzeba się namęczyć (i to sporo) do tego ku notatki dungeony w party i w przyszłości update.

Opublikowano

Zmieńcie typ serwera na Medium bo to raczej easy nie jest. Exp jak na mediumie (10h do 110lv na 2x pd) a żeby mieć eq jak to napisał wyżej Cannzas trzeba się namęczyć (i to sporo) do tego ku notatki dungeony w party i w przyszłości update.

Z tym expem, to raczej chyba troszeczkę dodałeś, ja mam 600 minut, bez pd expiłem i 106 level ;p

Dungeony w party w sumie nie najlepszy pomysł, jeszcze te bugi że drop dla jednej osoby... :/

Opublikowano

Sprawdzałem konto Hax1or i nie było tam owych itemków, wszystkie konta powiązane dostały Perma, jeżeli taka sytuacja miała miejsce owe eq zostanie usunięte. . Naprawdę nie wiem co wam teraz powiedzieć. Postaram się aby wykryć takie eq jeżeli istnieje

czegos nie rozumiem, skoro nie mial navi itp, to czemu dostal bana? druga sprawa pisałes ze tylko ty masz dostep do navi , wiec czemu napisaleś " Naprawdę nie wiem co wam teraz powiedzieć. Postaram się aby wykryć takie eq jeżeli istnieje"

czyli wychodzi na to, ze ktos jeszcze ma dostęp.

Opublikowano

Stwierdzając że sprawa navi jest zamknięta i nadal mówicie że nikt go nie ma więc co miał bym kilka pytań

1) Możecie zmniejszyć hp mobom z ziemi olbrzymów bo te certy trudno sie dropi 

2) Zmniejszcie ilość osób potrzebnych do dungeonu bo nie każdemu chce sie robić bufa albo prosic kogoś o pomoc wiedząc że drop i tak jest dla jednej osoby.

3) Exp na mapie 90 jest dość mały bez PD strasznie powoli leci.

4) Drogie dungeony strasznie

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Mam dla Was dobrą nowinkę :) JUTRO WRACA SASORI, A WIEC BUGI ZOSTANA NAPRAWIONE :)

a ja mam dla ciebie zla nowine :P a nawet bardzo zla xD (gracze sie uciekaja a zwlaszcza topka ) dlaczego ? bo nie ma juz co robic :) a walkowac na okraglo te same dungi jest nudne ;)

zbugowana misja z naga :) (biologa resetuje) 

rozpro powoduje pewien blad (nie bede rozpisywal sie wiecej bo to i tak sensu nie ma)

powodzenia i loookne co sasori zdziala :)

Opublikowano
  • Polecam htaccess albo 403 na parę katalogów bo można Wam niezły bajzel tam zrobić,
  • Funkcja blokowania prawego przycisku bez sensu bo wystarczy wyłączyć obsługę JS,
  • HideRef dużo Wam nie pomoże,
  • Copyright w stopce to śmiech na sali bo ten ktoś kto podpisuje się pod autora nie stworzył tego szablonu bo należy on do IPBForumSkins (http://forum.arkaniamt2.pl/public/style_images/Official_Arkania/js/ipbforumskins.js) - JSów nie zapominaj koleżko usuwać jeśli czyjąś pracę kradniesz ^_^

Tego kogoś od Waszego forum to pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Za 1/2tyg będzie zwiększany LV, dungi nowe, bronie itp. Co do bugów Sasori już robi ;)

Czekamy :D Zapowiada się coś mega ;]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Przypominam graczom, że dziś o 18 event OX :) Mam nadzieję, że będziemy się świetnie bawić. Rozmawiałem z administracją i do wygrania będzie dowolny kostium ! Będzie mega bo aż 2 rundy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To jest żałosne nie polecam głównego HA Cannzasa aka hakierka + tego serwera współczuję tylko Sasoriemu ;] Zostałem wywalony z teamu za nic wiem, że na tego gościa ehm pomyliłem się dzieciaka raczej chciałem powiedzieć trzeba uważać.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Hmmm myślałem że taki dobry serwer a tu prosze navi :)

50342639885661137174.jpg

nie polecam niestety ;c na początku było fajnie ale teraz to już lipa masakryczny spadek graczy

2i29cae.png

Opublikowano

albo poprosic HA/GA o navi jak kolega Hax1or 

50342639885661137174.jpgoraz taki maly gratis jak potrafi pan cannzas obrazac graczy od ,,glupich" (jak by on byl madry)

66896498897267448780.jpg

p******e nie ma juz po co grac Hax1or mial nawi i nie tylko on juz ma a eq widzialem na handlu wiedz jest to 100% prawdy a te jego p******enie ,ze tylko on ma dostep do navi jest smieszne

Opublikowano

Mówiłem tępić takie dziecko po prostu niech się schowa i ten serwer wielki burdel na kółkach !!

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Hax1or, DejmieN + Trivor grupa aka hackerów, na serwerze było 4itemki navi których już nie ma :) Tyle w temacie od jutra ruszamy z reklamą :)

pliki były na mpc, może odbugowanie coś zmienione xD ale nie dużo, chyba nawet jeden ss jest z peżki avestii (nie jestem pewny) może zagram.

Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...